Fogászat Miskolc, Dental-Soft fogászat - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Jó napot kívánok érdeklődi szeretnék,hogy a felső fogsoromat szeretném megcsináltatni 14-db fenti fogam műanyagból szeretném megcsináltatni.Érdeklődnék,hogy kb.mennyibe kerülne??? Köszönöm szépen előre is Boldog ÚJ Évet kívánok! Zsolt
üdv a kihuzott fogat rögtön pótolják a mügyökérrel vagy várni kell amíg begyógyul
Tisztelt Doktor Nő/Úr!
Gyermekemnek tavaly ősszel 6 éves korában hullottak ki az alsó fogai, ki is nőttek, de a mérete kisebb mint az előző tejfogaié. Idén nyáron a felső két foga is kiesett, de itt is megállt a növekedésben, kb. 1 hónapja nem változott a mérete, ezek kicsit nagyobbak mint az előző tejfogak, Gyermekem cöliákiás, ez esetleg okozhat a fogak növekedésében problémát? Ezek a fogak még nőhetnek? Egy gyermek szájában aranyosak ezek a fogak, de felnőttként ez nagyon furcsa lesz. Mit Tanácsol? A válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:
Tisztelt Doktor nő !
Érdekelne, hogy felso fogsor zomanc javítast vállal e . válaszát varom .
Tisztelt Doktornő!
A vákumos fogpótlás után érdeklődöm. A felső fogsoromat ezzel az eljárással meg lehetne oldani? Érdeklődnék az eljárás lényegéről, módjáról, esetleges hátrányairól és az áráról.
Sajnálatos módon néhány évvel ezelőtt csontba épített csavaros megoldással készítettek részemre fogsort ami nem lett túl jó, mivel a csontom szerkezete nem volt megfelelő így mozog fájdogál és egyre kevésbé tudok vele étkezni.
Várom mielőbbi válaszát.
Szarvasné
Tisztelt Dr. Nő!

2,5 éves kisfiamnak letört egy darad az első lapátfogából. Sajnos hosszanti irányban. Rögtön vittem orvoshoz, aki megtisztította neki de azt mondta ennyi és várni kell hogy elhal e fog vagy nem. Kérdésem az lenne hogy tejfogat nem lehet "javítani"? A törést pótolni vagy valamit kezdeni azzal hogy ne legyen ennyire feltűnő? Az orvosnál akinél voltunk azt mondták tejfoggal nem csinálnak semmi. Ez tényleg így van? Azért a fogváltás nagyon messze van még, addig nem lehet valami esztétikai kezelést végezni a tejfogacskán?
Várom válaszát, Marika
Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

cisztás fog kihúzása hogyan történik, panoráma röntgen, körhíd visszaragasztása házilag, ingyenes foghúzás miskolc sztk, melyik körzeti fogorvoshoz tartozom kecskemét, nyiregyhaza epreskert, veszélyes a dr fresh fogaimra, vasgyári sztk darvas zsuzsanna rendelése, fogkorona, precis fogsor

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 


Képek:
Az előre, vagy hátra lapozáshoz, kattints a kép jobb, vagy bal oldalára.
A képek áttekintéséhez húzd az egeret a kép alatti menü feliratra.


(5 szavazat)Értékeld ezt az albumot


Hozzászólások

Fogvesztés

 Tisztelt  Doktornő!       Szeretném megkérdezni van e valamilyen megoldás, mit lehetne tenni az Én esetemben. Fogágybetegsegem, ínysorvadásom van, az alsó első fogam meglazult...mozog. Nem vagyok tájékozott mit lehet tenni, félek a fogak elvesztésétől...segítséget szeretnék kérni...szeretném ha jól funkcionáló fogaim lennének.       Köszönöm.  
Tisztelettel:   Kata.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Kiss Katalin - 2017-04-08 06:38:11
Válasz erre a hozzászólásraÁgnes (fogágybetegség)

Tisztelt Doktornő!
 
Szeretném,megkérdezni milyen megoldások vannak ,fogágybetegséggel küzdök illetve van- e egyáltalán valami segítség.Többszörös fogkőeltávolítás,tasakkezelés történt ,egy fog kimozdult elöbbre áll  a többítől.Nem vagyok eléggé tájékozott szertnék bővebb információt kérni ,mire számíthatok ezzel a betegséggel kapcsolatban,félek a fogak elvesztésétől,illetve az első fog elmozdulására van e valami megoldás.Nagyon zavar a beszédben mosoly stb.
Üdvözlettel: Ágnes

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
joó lajosné - 2015-04-21 14:07:39
Válasz erre a hozzászólásraÁgnes

Kedves Ágnes!
 
Kérem keressen személyes mobilomon, amit lent megadok, megnézzük mit tehetünk!
 
Várom hivását szeretettel!
 
Dr Soltész Nagy Attiláné
/Eszter/
tel:06-30-903-89-55

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Sna Eszter - 2015-04-21 18:58:25
Válasz erre a hozzászólásraFogpótlás

 Kedves Dental Soft.
Szertnék érdeklődni hogy részleges fogpótlást csinálnak-e? Nekem a felső fogsorom elég rossz állapotba került szülés után.Fokozatosat töredeztek le a fogaim.Az első négy az tejljesen egészséges,viszont a körülötte lévők szinte teljesen letöredeztek.Régóta szeretném megcsináltatni,és most találtam rá az Önök honlapjára.6 fogról lenne szó, 3 a jobb és 3 a bal oldalon.
Remélem hogy megtaláljuk a legjobb megoldást.
Válaszát előre is köszönöm
Üdv:Bea

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Józsa Beáta - 2014-03-13 13:33:21
Válasz erre a hozzászólásraBea pótlás

 Kedves Bea!
 
Kérem jelentkezzen be egy vizsgálati időpontra nálam, hivatkozzon levelezésünkre, hívjon bizalommal, biztosan találunk megoldást az esetére, több hasonló problémával volt már dolgunk, és mindíg sikeresen kiviteleztük a megfelelő kezelést! 
Várom hívàsát szeretettel!

Dr Soltész Nagy Attiláné
/Eszter/
06-30-903-89-55

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr SNA Eszter - 2014-03-13 19:45:30
Válasz erre a hozzászólásraImplantátum

Tisztelt Doktornő!
16 éves lányomnak a két szemfoga nem nőtt ki, miután a tejfoga kiesett pár évvel ezelőtt. A panoráma felvétel  azt mutatja, hogy nincsen fogcsirája.
Kérdésem az, hogy van-e lehetőség ebben a korban implantátum beültetésére, és ez kb. mennyibe kerül?
Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Erika

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Tóth Erika - 2013-03-28 19:55:09
Válasz erre a hozzászólásraErika implant

Kedves Erika!
 
Mindenek előtt kellene egy digitális panoráma röntgent készíteni, és elküldeni az eszter@dentalsoft.hu e-mail címre, a probléma pontos leírásával. Erre a látottak alapján tudunk reagálni, és megválaszoljuk a lehetséges megoldást. Elviekben nincs akadálya, de fontos a vizsgálatokon alapuló következetes tervezés!
 
Üdvözlettel:
 
Dr Soltész Nagy Attiláné /Eszter/

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Soltész Nagy Attiláné Eszter - 2013-03-30 11:52:17
Válasz erre a hozzászólásra Tisztelt Dental-Soft!
 
Páromnak rendkívül rossz mind az alsó mind a felső teljes fogsora. Nagyon sok szinte gyökerükig le van törve, 2 hét szabadságra jönne haza augusztusban érdeklődni szeretnék, hogy ennyi idő alatt lehetséges lenne-e a fogak helyrehozatala. Mi úgy gondoljuk szinte az összes húzása szükséges volna, és utána teljes fogsor készítés, akár az implantátumos változat is érdekelne.
Illetve egy körülbelüli ár is érdekelne minket.
 
Üdvözlettel.
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Krisztina - 2012-05-26 14:33:34
Válasz erre a hozzászólásraKrisztina

 Kedves Krisztina!
 
Nagyon nehéz így látatlanban árat mondani  . Ha lehetőségük van, kérem küldjenek legalább egy digitalizált panoráma röntgent e-mailben, abból már megközelítő kezelési tervet tudunk adni, és látható az is milyen beavatkozások lehetségesek, akár az implantáció is. Ebből következik az idő és az anyagi tervezet. A pontos kalkulációt viszont csak a személyes vizsgálat után tudunk adni következetesen.
 
Várjuk a röntgent, s utána Önöket is szeretettel: 
 
A Dental-Soft csapata

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész-Nagy Attiláné - 2012-05-26 15:43:23
Válasz erre a hozzászólásra Tisztelt Dental-Soft. 
Elvileg júniusban egy hétvégére hazajön esetleg van arra is lehetőség, hogy hétvégére egyeztessünk egy személyes találkozót? 
 
Üdvözlettel

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Krisztina - 2012-05-26 16:55:14
Válasz erre a hozzászólásraKrisztina

 Kedves Krisztina!
 
Minden további nélkül megoldható egy állapotfelmérés hétvégén is, csak jelentkezzen be a központi számon a tervezett időpontra. A hétvégi ügyelet szombaton 13:00-tól 19:00-ig illetve vasárnap 8:00-tól 14:00-ig rendel. Kérném viszont, hogy szombati napon a kedves férje csináltasson egy röntgent, mielött jönne. Miskolcon a Vip Dental röntgenközpontban teheti ezt meg, a Dériné utca 20 szám alatt. A felvétel ára 3500.- Ft, szomaton 13:00-ig vannak nyitva, eddig mindenképp meg kell csináltatnia, és csak utána jöjjön hozzánk, a felvétellel az egyezetetett időpontban.
 
Várjuk Önöket szeretetel:
 
A Dental-Soft Kft

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2012-05-26 22:22:15
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni?Magyar Fogászati Turizmus

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Fogászat Miskolc, Dental-Soft fogászat