Békéscsabaiak figyelem! Fogászat Békéscsaba? Fogorvos Békéscsaba? Miért érdemes Békéscsabáról ellátogatni fogászatunkra? - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Jó napot kívánok érdeklődi szeretnék,hogy a felső fogsoromat szeretném megcsináltatni 14-db fenti fogam műanyagból szeretném megcsináltatni.Érdeklődnék,hogy kb.mennyibe kerülne??? Köszönöm szépen előre is Boldog ÚJ Évet kívánok! Zsolt
üdv a kihuzott fogat rögtön pótolják a mügyökérrel vagy várni kell amíg begyógyul
Tisztelt Doktor Nő/Úr!
Gyermekemnek tavaly ősszel 6 éves korában hullottak ki az alsó fogai, ki is nőttek, de a mérete kisebb mint az előző tejfogaié. Idén nyáron a felső két foga is kiesett, de itt is megállt a növekedésben, kb. 1 hónapja nem változott a mérete, ezek kicsit nagyobbak mint az előző tejfogak, Gyermekem cöliákiás, ez esetleg okozhat a fogak növekedésében problémát? Ezek a fogak még nőhetnek? Egy gyermek szájában aranyosak ezek a fogak, de felnőttként ez nagyon furcsa lesz. Mit Tanácsol? A válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:
Tisztelt Doktor nő !
Érdekelne, hogy felso fogsor zomanc javítast vállal e . válaszát varom .
Tisztelt Doktornő!
A vákumos fogpótlás után érdeklődöm. A felső fogsoromat ezzel az eljárással meg lehetne oldani? Érdeklődnék az eljárás lényegéről, módjáról, esetleges hátrányairól és az áráról.
Sajnálatos módon néhány évvel ezelőtt csontba épített csavaros megoldással készítettek részemre fogsort ami nem lett túl jó, mivel a csontom szerkezete nem volt megfelelő így mozog fájdogál és egyre kevésbé tudok vele étkezni.
Várom mielőbbi válaszát.
Szarvasné
Tisztelt Dr. Nő!

2,5 éves kisfiamnak letört egy darad az első lapátfogából. Sajnos hosszanti irányban. Rögtön vittem orvoshoz, aki megtisztította neki de azt mondta ennyi és várni kell hogy elhal e fog vagy nem. Kérdésem az lenne hogy tejfogat nem lehet "javítani"? A törést pótolni vagy valamit kezdeni azzal hogy ne legyen ennyire feltűnő? Az orvosnál akinél voltunk azt mondták tejfoggal nem csinálnak semmi. Ez tényleg így van? Azért a fogváltás nagyon messze van még, addig nem lehet valami esztétikai kezelést végezni a tejfogacskán?
Várom válaszát, Marika
Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

veszélyes a dr fresh fogaimra, vasgyári sztk darvas zsuzsanna rendelése, fogkorona, precis fogsor, komlossy attila, dr zsigmond albert, vasgyári sztka fogászati röntgen nyitvatartás, fog, dental soft kft miskolc, fog implantátum árak miskolc

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Békéscsabaiak figyelem! Fogászat Békéscsaba? Fogorvos Békéscsaba? Miért érdemes Békéscsabáról ellátogatni fogászatunkra?Békéscsabaiak figyelem! Fogászat Békéscsaba? Fogorvos Békéscsaba? Miért érdemes Békéscsabáról ellátogatni fogászatunkra?


Egyedi áraink és széleskörű fogászati szolgáltatásaink magas színvonala, a saját fogtechnikai laborunk által garantált rövid határidők, a kedves és magasan kvalifikált szakembergárda okán Békéscsaba illetve Békéscsaba környékéről is gyakran látogatnak hozzánk fogászati kezelésre. 
 
Egy 3 tagú cirkon pótlás esetében nálunk akár 50-80 ezer forintot is spórolhat más rendelőkhöz képest, ami a kétszeri leutazás költségét is bőven fedezi, nem beszélve a nagyobb beavatkozások árairól.
 
Korszerű fogászati rendelőnkben valódi altatásos fogászati kezelést vehet igénybe, minden kedves békéscsabai betegünk.
Az orvosi kezelés költségeit kamatmentes hitelkonstrukcióinknak köszönhetően részletekben, akár önrész befizetése nélkül is törlesztheti, de elfogadunk üdülési csekket és egészségpénztári kártyáját is.
 
Mielőtt eljön hozzánk, részletesen tájékozódhat szolgáltatásainkról, és megismerkedhet fogorvos csapatunk tagjaival is. Ha bármilyen kérdése volna vagy időpontot szeretne egyeztetni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, érdeklődhet a fogorvos válaszol rovatban, akár név nélkül is regisztráció nélkül.
 
Honlapunkon a szolgáltatások és árak palettáján túl megismerkedhet klinikánkkal, és a kapcsolat menüpont alatt a google térképen eligazodhat Miskolcon, hol találja fogászati rendelőnket, ahol ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk a kezelés idejére, amennyiben autóval jön hozzánk Békéscsabáról. 
 
Vonattal a Tiszai-Pályaudvarra érkezve villamossal kényelmesen a városháztéri megállóig kell utazni, onnan 2 percre van gyalog a Dental-Soft fogászat épülete. 
 
Távolsági busszal a búzatéri végállomásról kell a Széchenyi főutcáig elsétálni, ami szintén 2 perc, és onnan villamossal a városháztéri megállónál szintén leszállni. 
 
Miskolcon a Taxi is nagyon korrekt áron szállít, a buszpályaudvarról  600-1000 Ft között, a vasúti pályaudvarról 1200-1500 Ft között van a fuvar.
 
A házon belül Thai masszázs és szolárium is található, ahol kipihenheti az utazás fáradalmait.
 
 
Várja szeretettel: A Dental-Soft csapata


(0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogszabályozás békéscsaba, fogszabályozás békéscsaba, fogorvos békéscsaba, altatásos fogászat békéscsaba, dentál fogászat békéscsaba potlás árak, ki a legjobb fogorvos bekescsaban, fogászat békéscsaba, fogpótlás árak békéscsaba, békéscsaba fogszabályozás, fog implantátum árak békéscsabaHozzászólások Békéscsabaiak figyelem! Fogászat Békéscsaba? Fogorvos Békéscsaba? Miért érdemes Békéscsabáról ellátogatni fogászatunkra?


érdeklödés

 Tisztelt Uraim érdeködnék  hogy az   aiso  és felsö kivehetö fogsorok menyibe kerülnének 78-éves vagyok. Válaszukat várom.Tiszteletel  Gyuris  JOzsef

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
gyuris jozsef - 2018-03-25 18:46:27
Válasz erre a hozzászólásrafogbeültetés

Tisztelt Doktornő !
Én 40 éves vagyok három gyermekem van és egy pár hónapja elkezedett az also fogam mozogni elöl igaz fogköves is és egy pár napja kiesett de ami mellette van az is  mozog mostmár és szerintem hamarosan kifog esni én azért irok önnek hogy szeretnék beültetést mert nem akarok igy maradni fognélkül szégyellem magamat a gyerekeim és a férjem elött is nagyon szépen megkérném ha tud segitsen nekem.Üdvözlettel Ágnes 

(2 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Nánási Jánosné - 2017-08-24 20:05:22
Válasz erre a hozzászólásraletört fog

 Kedves Doktornő!
Sajnos a fogaim nem egészségesek..de annyira rettegek a fogorvostól mert egyszer volt egy kellemetlen élményem, hogy nem járok...de mostanra már elkezdett zavarni, hogy rosszak, és szeretném megcsináltatni...hátul 4 fogam van letörve teljesen tövig és a tört fogon belül az ínyen nagy "luk" vagy nem tudom ezt hogy hívják.. néha a letört fogak felett keletkezi egy kis duzzanat, de a pár nap múlva elmúlik mindeféle fájdalom nélkül...  és  2 lukas fogam is van..mivel nem is fájnak a fogaim ezért se mentem orvoshoz mert próbáltam elkerülni, de már tényleg nagyon zavar engem is... szeretnék érdeklődni, hogy mennyire súlyos, menthető e még és hogy mit csinálhatnék vele?..nyílván orvoshoz kell fordulnom, de kíváncsi lennék az Ön véleményére, hogy mennyire lehet súlyos...sajnos tényleg nagyon félek a fogorvostól de muszáj megcsinálnom, csak hogyha mindig halaszgatom mennyire ronthatom a helyzetet?..és attól is tartok hogy esetleg a fogorvos mennyire néz le hogy ilyen rosszak a fogaim a fiatal korom ellenére

(3 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Kovács Barbara - 2015-11-22 21:30:44
Válasz erre a hozzászólásraTisztelt Doktornő!

Tisztelt Doktornő!
Körülbelül 10 napja a jobb felső 1-es metszőfogam nagyon elkezdett fájni, a fog fölött egy hatalmas duzzanat (tályogszerűség) alakult ki. Elmenetem március 21-én Békéscsabán a fogorvosomhoz, aki megröntgenezte és meg is mutatta a felvételt. Ez alapján a jobb felső metszőfog felett egy nagyon apró kis fekete folt volt látható. A fogam hátulján fúrt egy lyukat, majd egy kb. 10 perces kezelés után ideiglenesen gyógyszeresen betömte. Ezt követően a hétvégére belázasodtam, az arcomon a duzzanat hatalmasra nőtt, bedagadt nagyon. A fogam felett a tasak, vagy duzzanat, esetleg tályog már a szemfogamon is túlterjedet hosszában és a bal felső metszőfogam felé is terjeszkedett. Március 22-én elmentem a háziorvosomhoz, aki Dalacint és Cataflamot írt fel. Ezek hatására az arcdagadás elmúlt, de a fogam és a fogam feletti tasak fájdalma megmaradt. Március 26-án ismét elmentem a fogorvosomhoz, aki az ideiglenes tömést kiszedte és nyitva hagyta a lyukat, hogy a gyulladás távozzon. Még aznap véres és fekete színű gumószerű anyag távozott a lyukból és a fogorvos elmondása szerint a mai napra, március 28-ra le kell, hogy lappadjon a fogam felett a duzzanat. Nos, az valóban kisebb lett, de még az ujjammal mindig érzem egy kicsit és tegnap még zsibbadt az orrom is. A kérdésem az, hogy mennyi idő alatt ürül ki egy ilyen tasak, mennyi idő után távozik maradéktalanul a felgyülemlett gennyes váladék? Folyamatosan szívogatom, de nem jön semmi a lyukból. Közben a fájdalom teljesen elmúlt, de mint írtam, egy kisebb duzzanat még mindig érehető a fogam felett.
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy igaz, hogy 10 napja gyulladt be a fogam, de már kb. 1,5 éve azt észleltem, hogy ha a jobboldali orrcimpán alatt, az orrom tövénél megnyomtam az arcomat ujjammal, akkor belenyilalt a fájdalom és a fájdalom egészen lehatolt a jobb felső 1-es metszőfogamba is. Ez a fog egyébként 1,5 éve kocogtatásra is borzalmasan fájt.
Előre is köszönöm megtisztelő válaszát.
 
Tóth Béla
Békéscsaba
 
 

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Tóth Béla - 2013-03-28 12:49:40
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Békéscsabaiak figyelem! Fogászat Békéscsaba? Fogorvos Békéscsaba? Miért érdemes Békéscsabáról ellátogatni fogászatunkra?

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Békéscsabaiak figyelem! Fogászat Békéscsaba? Fogorvos Békéscsaba? Miért érdemes Békéscsabáról ellátogatni fogászatunkra?, fog implantátum árak békéscsaba, békéscsaba fogszabályozás, fogpótlás árak békéscsaba, fogászat békéscsaba, ki a legjobb fogorvos bekescsaban, dentál fogászat békéscsaba potlás árak, altatásos fogászat békéscsaba, fogorvos békéscsaba, fogszabályozás békéscsaba, fogszabályozás békéscsaba

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni?Magyar Fogászati Turizmus

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Békéscsabaiak figyelem! Fogászat Békéscsaba? Fogorvos Békéscsaba? Miért érdemes Békéscsabáról ellátogatni fogászatunkra? - Fogászat Miskolc