Már MISKOLCON is!! Ultragyors, fájdalommentes, rendelői fogfehérítés, akciós áron, most 55.000.- Ft ért !! - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Jó napot kívánok érdeklődi szeretnék,hogy a felső fogsoromat szeretném megcsináltatni 14-db fenti fogam műanyagból szeretném megcsináltatni.Érdeklődnék,hogy kb.mennyibe kerülne??? Köszönöm szépen előre is Boldog ÚJ Évet kívánok! Zsolt
üdv a kihuzott fogat rögtön pótolják a mügyökérrel vagy várni kell amíg begyógyul
Tisztelt Doktor Nő/Úr!
Gyermekemnek tavaly ősszel 6 éves korában hullottak ki az alsó fogai, ki is nőttek, de a mérete kisebb mint az előző tejfogaié. Idén nyáron a felső két foga is kiesett, de itt is megállt a növekedésben, kb. 1 hónapja nem változott a mérete, ezek kicsit nagyobbak mint az előző tejfogak, Gyermekem cöliákiás, ez esetleg okozhat a fogak növekedésében problémát? Ezek a fogak még nőhetnek? Egy gyermek szájában aranyosak ezek a fogak, de felnőttként ez nagyon furcsa lesz. Mit Tanácsol? A válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:
Tisztelt Doktor nő !
Érdekelne, hogy felso fogsor zomanc javítast vállal e . válaszát varom .
Tisztelt Doktornő!
A vákumos fogpótlás után érdeklődöm. A felső fogsoromat ezzel az eljárással meg lehetne oldani? Érdeklődnék az eljárás lényegéről, módjáról, esetleges hátrányairól és az áráról.
Sajnálatos módon néhány évvel ezelőtt csontba épített csavaros megoldással készítettek részemre fogsort ami nem lett túl jó, mivel a csontom szerkezete nem volt megfelelő így mozog fájdogál és egyre kevésbé tudok vele étkezni.
Várom mielőbbi válaszát.
Szarvasné
Tisztelt Dr. Nő!

2,5 éves kisfiamnak letört egy darad az első lapátfogából. Sajnos hosszanti irányban. Rögtön vittem orvoshoz, aki megtisztította neki de azt mondta ennyi és várni kell hogy elhal e fog vagy nem. Kérdésem az lenne hogy tejfogat nem lehet "javítani"? A törést pótolni vagy valamit kezdeni azzal hogy ne legyen ennyire feltűnő? Az orvosnál akinél voltunk azt mondták tejfoggal nem csinálnak semmi. Ez tényleg így van? Azért a fogváltás nagyon messze van még, addig nem lehet valami esztétikai kezelést végezni a tejfogacskán?
Várom válaszát, Marika
Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

fogorvos, lamberger anett, szájsebészet miskolc sztk, miskolc sztk fogászat körzetek szentpéteri kapu, dental soft, top dental miskolc, szájsebészet miskolc megyei kórház, fogtechnikai labor, adamantin miskolc, kiveheto protézis árak debrecen

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Már MISKOLCON is!! Ultragyors, fájdalommentes, rendelői fogfehérítés, akciós áron, most 55.000.- Ft ért !!Már MISKOLCON is!! Ultragyors, fájdalommentes, rendelői fogfehérítés, akciós áron, most 55.000.- Ft ért !!

Brit tudósok kutatásai szerint a fehér fogsorral rendelkező emberek sikeresebbek az életben. Nagyobb autóval járnak, könnyebben kapnak munkát, nem jelent számukra gondot az ismerkedés, párkapcsolataik tökéletesen működnek, és szexuális életük is jóval kielégítőbb. A fehér fogsorú emberek jobban élvezik az életet, és gyakrabban nyernek a lottón.
Persze nem készült eddig ilyen jellegű kutatás, de ha készülne, nem lepődnénk meg, ha hasonló eredményt hozna. A rendben tartott, fehér fogak ugyanis sok nyűgtől és fájdalomtól megkímélik gazdájukat, akinek emiatt jobb lesz a közérzete és a kedve, valamint visszatér az önbizalma.

Ha már régóta álmodozol fehér fogakról, és emiatt sosem mersz szélesen mosolyogni, mostani akciónk neked szól. Fogfehérítésre invitálunk ugyanis a Dental Softba, ahol egy gyors és kíméletes eljárással varázsolhatunk neked fehér fogakat. Az eljárás során a fogfehérítő anyagot gyorsan és csak a szükséges mennyiségben visszük fel a fogak felszínére. Emellett a rendszer összetevőinek köszönhetően lehetővé válik az íny és az ajkak érzékeny szöveteinek biztonságos védelme is.
Le kell szögezzük: a fogak színe nem fehér, hanem fog színű. Nem lehet a vakító fehéret természetesnek nevezni. Természetes állapotában a fogakat réteges színrend jellemzi. Más a fognyak színe, más a test és az él árnyalata. Különbség van a metsző fogak kinézete és az őrlőfogak megjelenése között.
Nem lehet célunk, hogy messziről is művinek látszó fogszínt generáljunk. Egy-két árnyalattal világosabb tónus viszont ritkán kelt természetellenes hatást.

 

Forradalmian Új, BIO-Fogfehérítés a Beautiful  Smile-al!

2012. őszétől a megváltozott jogszabályoknak köszönhetően a magas hidrogén és karbamid  peroxid tartalmú fogfehérítő anyagok használatát Magyarországon is  betiltották.  A fogorvosi rendelőnkben  az  eddig használatos 25-35%-os koncentrációjú fogfehérítő anyagokat felváltják a 6%-os  erősségű anyagok . A bio fogfehérítésnél használt  zselé megfelel az Európai Unió által támasztott natúr kategória követelményeinek. Mivel a zselé sem hidrogént sem karbamid peroxidot nem tartalmaz, a kezelés egy cseppet sem fáj .  A fogak és a fogíny később sem válik érzékennyé.

A kezelés  3 x 10 perc. Az elérhető fehérség akár több árnyalat is lehet.

A fogak elszíneződéséért több tényező is felelős lehet

Az ételekben és italokban lévő természetes és mesterséges színezőanyagok pl. kávé, tea, vörösbor, kóla

a dohányzás (a nikotin nagyon makacs sötét sárga elszíneződést okoz)

a gyermekkorban szedett antibiotikumok, tetraciklinek

az anya által a terhesség alatt szedett gyógyszerek nemkívánatos hatásai

Sokan azt gondolják, hogy a fogaik színe pusztán genetikai adottság, melyen nem lehet változtatni. Ez nem igaz, néhány kivételtől eltekintve, mindenkinél hatékony a fogfehérítés.

A velünk született, pontosabban az eredeti fogszínen is képes változtatni ez a professzionális fogfehérítő eljárás. Természetesen mindig a vendég saját adottságaitól függően fehéredik a fog, és a fehéredés mértéke is egyéni. Kinél több, kinél kevesebb árnyalatot sikerül elérni ezzel a fogfehérítési módszerrel, de minimum három árnyalatra így is majdnem mindig van esély. Még azokon a fogakon is tudunk világosítani melyek a gyermekkorban szedett antibiotikumok hatására szürkés–sárgás árnyalatúak, nekik több fogfehérítő kezelés ajánlott.

A bio fogfehérítés esetén az alkalmazott fogfehérítő gél állaga, megjelenése és az eljárás megegyezik az eddigi fogfehérítő eljárással csupán a fogfehérítő gél összetétele más.

A fehérítést  követően a  legizgalmasabb rész következik, megnézzük, hogy az eredeti árnyalathoz képes mennyivel lett világosabb a fogfehérítésen átesett fogsor. A tapasztalatok azt mutatják, hogy átlagosan 3-6 de akár 10 árnyalatnyi fogfehéredés is  elérhető a 30  perces kezelés alatt. A 3 árnyalatnyi világosodás szinte garantált. Tekintettel arra, hogy a fogszerkezet és a fogzománc színe egyénenként változó, a fogfehéredés mértéke is különböző.

A fogfehérítő kezelés után 2-3  óráig nem szabad enni, csak vizet inni. Azt viszont javasolt minél többet, mert az íny és a fogak is vesztenek nedvességtartalmukból, amit gyorsan pótolni kell.A fogfehérítést követő 48 órában  lehetőség szerint kerüljük az erősen színezett élelmiszerek és italok fogyasztását, a dohányzást. Együnk világos színű ételeket és a vörös borral való koccintást is odázzuk el egy héttel. Sokan nem tudják, hogy a fehér fogak legnagyobb ellensége a zöld tea. Minél világosabbra készítsük el, úgy fogyasszuk. Gondos, színező élelmiszereket kerülő vendégeink évente  jönnek el újra. A bio fogfehérítés eredményei teljesen megegyezőek a normál fogfehérítés eredményeivel.

Javasolt az évenkénti fogorvosi ellenőrzés, fogkő eltávolítás, ha kialakult fogkő van azt a kezelés előtt mindenképp javallott eltávolítani, a legpozitívabb végeredmény érdekében.

Tapasztalataink - annak ellenére, hogy a gyártó szerint a fogfehérítő gél nem világosítja a pótolt fogakat - azt mutatják, hogy a porcelán fogak, pótlások is fehérednek némileg, de nem olyan mértékben, mint a saját fogaink. Azok eredeti színe visszaállítható.  Mindenesetre nem kell esztétikai problémát okozó kontraszttól tartani.

Fogorvosi pótlások, koronák készítése előtt kifejezetten javasoljuk a fogfehérítést, hogy a fogorvos az új fogakat saját, természetes fogszínünkhöz igazodva készítse el, ne pedig az évek alatt elszíneződött, megsárgult fogainkat vegye alapul, mert azon már nem lehet egykönnyen változtatni.

Fogfehérítő anyagunk és termékünk rendelkezik az Európai Unió által megkövetelt CPNP regisztrációval.(3 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: pola lámpás fogfehérítés, fogfehérítés miskolcon, allergia fogszabályozás miatt, pola lámpás fogfehérítés, fogfehérítés miskolc, fogfehérítés miskolc ár, fájdalommentes fogtömés miskolc, ultra gyors szex, sdi fogfehérítés miskolcon, akciós fogfehérítés miskolc

Képek:
Az előre, vagy hátra lapozáshoz, kattints a kép jobb, vagy bal oldalára.
A képek áttekintéséhez húzd az egeret a kép alatti menü feliratra.


Hozzászólások Már MISKOLCON is!! Ultragyors, fájdalommentes, rendelői fogfehérítés, akciós áron, most 55.000.- Ft ért !!


 Tisztelt Doktornő!
 
Az akciós 40 ezer Ft-os fogfehérítésben benne van a fogkőeltávolítás is vagy ez az összeg külön kerül felszámításra? 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Csabi - 2016-02-01 14:41:40
Válasz erre a hozzászólásraFogfehérítés

Szép Napot!
Érdeklődnék a fogfehérítés ára iránt, mert kicsit régi a cikk.
Üdvözlettel Zsolt

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Gémes Zsolt - 2014-01-03 22:20:31
Válasz erre a hozzászólásraFogfehérítés

Tisztelt Doktornő!
Érdeklődnék a fogfehérítés ára iránt, mert kicsit régi a cikk.
Köszönettel,
Kovácsné Erősdi Tünde

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Kovácsné Erősdi Tünde - 2015-05-05 15:25:27
Válasz erre a hozzászólásraFehérítés

 
 Kedves Tünde!
 
A fehérítés jelenleg is akciós, várjuk szeretettel!
 
Dental Soft

 

 
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Sna Eszter - 2015-05-05 17:06:17
Válasz erre a hozzászólásraFehérítés

 Kedves Zsolt!
 
A fehérítés jelenleg is akciós, várjuk szeretettel!
 
Dental Soft

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Sna Eszter - 2015-05-05 17:03:50
Válasz erre a hozzászólásraFehérítés

 Kedves Zsolt!
 
Még rendelkezésre áll akciòs fehérítőanyag, ezért egyenlőre mèg ezen az akciòs àron van!
Várjuk szeretettel!
DS

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Sna Eszter - 2014-01-04 18:01:56
Válasz erre a hozzászólásrafehérítés és tömött fog

Tisztelt Doktornő!
Felül az egyik metszőfogam gyökérkezelt, az egyik szemfogam pedig tömött. Mennyire jelent ez akadályt a fehérítés során, ha egyáltalán lehet így?
És szoptatás alatt ajánlott vagy erre vonatkozóan nincs információ?
Válaszát előre is köszönöm!
Viki

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Viki - 2013-07-05 22:38:00
Válasz erre a hozzászólásraViki fogfehérítés

 Kedves Viki!
 
Ki kell próbálni, hogy reagál a fehérítésre a gyökérkezelt fog, de ha nem az igazi a végeredmény akkor a gyökérkezelt fogat belülről is fehéríthetjük, a tömött fognál ha nagyon eltérő a végeredmény a tömés színétől akkor az új színhez azonos töméssel kijavíthatjuk!
 
Várjuk szeretettel!
 
Dental Soft
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2013-07-06 12:25:15
Válasz erre a hozzászólásrapáros fegfehérìtés

 Üdvözlöm!
Érdeklődni szeretnék,hogy van-e most önöknél "esküvői fogfehérítés" azaz valamilyen páros kedvezmény?Illetve szabad időpont jùli. 10.-ére?
A választ előre is köszönöm!Szép napot!
Szilvia

(3 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Molnár Szilvia - 2013-06-27 18:56:16
Válasz erre a hozzászólásraFogfehérítés Szilvia

 Kedves Szilvia!
 
Épp nagyon akciósan adjuk a fogfehérítést, A listaárhoz képest 60% kedvezménnyel, amíg rendelkezésre áll az akciós fehérítőanyag. Ha igénybe akarják venni, minél hamarabb jelentkezzenek be a kedves jövendőbelijével amíg a készlet tart! Várjuk Önöket szeretettel!
 
A Dental Soft csapata

(2 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2013-06-27 21:54:00
Válasz erre a hozzászólásraFogfehérítés

Tisztelt Doktornő!
Fogfehérítést szeretnék, de tudomásom szerint porcelán fogat nem lehet fehéríteni, nekem viszont egy darab van belőle. Ilyen estben el lehet végezni a fehérítést? Nagy lesz a színkülönbség vagy elenyésző? Gondolom, hogy ez függ a fogaim állapotától (nem kávézom, nem dohányzom), csak mégis érdekel a véleménye, hogy érdemes-e gondolkodnom rajta?
 
Köszönöm!
 
Üdvözlettel:
 
Szuhai-Slezsák Ágnes
 
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Szuhai-Slezsák Ágnes - 2013-06-10 15:42:54
Válasz erre a hozzászólásraFogfehérítés Ágnes

 Kedves Ágnes!
 
Ahhoz, hogy ezt megállapíthassuk, látni kell a fog státuszát, zavarja e a fehérítést ami a mosolyvonalon történik, illetve, hogy világosabb e a pótlás mint a fogai. Azt, hogy milyen szintű lesz  a különbség csak a fehérítés után láthatjuk majd, zavaró lesz-e egyáltalán. Ha szükséges, javíthatunk a koronán is utólag, de ehhez személyes konzultáció és vizsgálat szükséges!
 
Üdvözlettel :
 
D.S.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2013-06-11 08:57:39
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Már MISKOLCON is!! Ultragyors, fájdalommentes, rendelői fogfehérítés, akciós áron, most 55.000.- Ft ért !!

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Már MISKOLCON is!! Ultragyors, fájdalommentes, rendelői fogfehérítés, akciós áron, most 55.000.- Ft ért !!, akciós fogfehérítés miskolc, sdi fogfehérítés miskolcon, ultra gyors szex, fájdalommentes fogtömés miskolc, fogfehérítés miskolc ár, fogfehérítés miskolc, pola lámpás fogfehérítés, allergia fogszabályozás miatt, fogfehérítés miskolcon, pola lámpás fogfehérítés

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni?Magyar Fogászati Turizmus

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Már MISKOLCON is!! Ultragyors, fájdalommentes, rendelői fogfehérítés, akciós áron, most 55.000.- Ft ért !! - Fogászat Miskolc