Fogszabályozás Miskolc - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Jó napot kívánok érdeklődi szeretnék,hogy a felső fogsoromat szeretném megcsináltatni 14-db fenti fogam műanyagból szeretném megcsináltatni.Érdeklődnék,hogy kb.mennyibe kerülne??? Köszönöm szépen előre is Boldog ÚJ Évet kívánok! Zsolt
üdv a kihuzott fogat rögtön pótolják a mügyökérrel vagy várni kell amíg begyógyul
Tisztelt Doktor Nő/Úr!
Gyermekemnek tavaly ősszel 6 éves korában hullottak ki az alsó fogai, ki is nőttek, de a mérete kisebb mint az előző tejfogaié. Idén nyáron a felső két foga is kiesett, de itt is megállt a növekedésben, kb. 1 hónapja nem változott a mérete, ezek kicsit nagyobbak mint az előző tejfogak, Gyermekem cöliákiás, ez esetleg okozhat a fogak növekedésében problémát? Ezek a fogak még nőhetnek? Egy gyermek szájában aranyosak ezek a fogak, de felnőttként ez nagyon furcsa lesz. Mit Tanácsol? A válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:
Tisztelt Doktor nő !
Érdekelne, hogy felso fogsor zomanc javítast vállal e . válaszát varom .
Tisztelt Doktornő!
A vákumos fogpótlás után érdeklődöm. A felső fogsoromat ezzel az eljárással meg lehetne oldani? Érdeklődnék az eljárás lényegéről, módjáról, esetleges hátrányairól és az áráról.
Sajnálatos módon néhány évvel ezelőtt csontba épített csavaros megoldással készítettek részemre fogsort ami nem lett túl jó, mivel a csontom szerkezete nem volt megfelelő így mozog fájdogál és egyre kevésbé tudok vele étkezni.
Várom mielőbbi válaszát.
Szarvasné
Tisztelt Dr. Nő!

2,5 éves kisfiamnak letört egy darad az első lapátfogából. Sajnos hosszanti irányban. Rögtön vittem orvoshoz, aki megtisztította neki de azt mondta ennyi és várni kell hogy elhal e fog vagy nem. Kérdésem az lenne hogy tejfogat nem lehet "javítani"? A törést pótolni vagy valamit kezdeni azzal hogy ne legyen ennyire feltűnő? Az orvosnál akinél voltunk azt mondták tejfoggal nem csinálnak semmi. Ez tényleg így van? Azért a fogváltás nagyon messze van még, addig nem lehet valami esztétikai kezelést végezni a tejfogacskán?
Várom válaszát, Marika
Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

miskolc belvárosi fogászat áraik, fogorvos, lamberger anett, szájsebészet miskolc sztk, miskolc sztk fogászat körzetek szentpéteri kapu, dental soft, top dental miskolc, szájsebészet miskolc megyei kórház, fogtechnikai labor, adamantin miskolc

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Fogszabályozás MiskolcFogszabályozás Miskolc

Napjainkban a fogászat területén az esztétikai fogászat hódít. Sokan úgy gondolják, hogy a fogszabályzás is az ilyen jellegű kezelések közé a tartozik. Ez azonban koránt sincs így! A tisztíthatóság szempontjából a szabályos fogazat alapvetően fontos. Kuszán nőtt, torlódott fogakat nehéz, vagy néha nem is lehet tökéletesen tisztán tartani. Ez okozhat fogszuvasodást, ínygyulladást, sőt 40-50 éves korra akár fogágybetegséget is, azonban nem csak ez okozhat problémát. Nem ideálisan álló fogakra kedvezőtlen irányból hatnak különböző erők, ami traumás terhelést jelent mind az adott, mind a többi fog számára. Sőt ilyen traumás harapás lehet az oka egyes állkapocs ízületi problémáknak is, pl: kattogás, izületi fájdalom, ami akár fejfájás formájában is kihathat az életminőségre! Szerencsére az ideális fogív megegyezik az esztétikailag kedvező, tökéletes mosollyal.

Fogszabályozás Miskolcon

Legmegfelelőbb életkor a fogszabályzásra a 11-18 év. Régebben szinte csak ebben az életkorban végeztek ilyen kezeléseket. Ma már olyan modern technikák és készülékek állnak rendelkezésünkre, hogy gyakorlatilag bármilyen életkorban lehet fogszabályzást végezni! Fontos, hogy tudjuk magunkról vagy gyermekünkről, hogy szüksége van-e ilyen kezelésre! Érdemes kérni egy szakorvossal történő konzultációt a fogszábályozással kapcsolatban, még akkor is, ha laikus szemmel úgy gondoljuk, nincs rá szükség.

Gyakran már gyermekkorban el kell kezdeni a fogszabályzó kezelést. 12-13 éves korig általában kivehető készülékekkel kezelünk. A készülék típusa pontos kezelési terv alapján dől el. A kivehető készülékek hordása nem mindig könnyű feladat és fontos, hogy a gyermekek szívesen hordják, így lehetőséget adunk különböző színek, vagy díszítőmatricák kiválasztására. 12-14 éves kortól általában rögzített fogszabályozó készülékekre van szükség. Rendelőnkben többfajta készülék közül lehet választani; a fogszabályzó készülhet fémből vagy a fog színéhez nagyon hasonló porcelánból. A pácienseknek lehetőségük van választani a 3M Unitek termékei közül: Victory Series (fém), Clarity (porcelán), vagy a legújabb Damon technikához használt Damon2 (fém) Damon3 (porcelán-fém) készülékek között! Ezekkel a technikákkal a fogak gyorsabban és kíméletesebben mozdulnak, ami a felnőttek fogszabályzásánál lényeges!

dental-soft fogászat miskolc

A fogszabályzó kezelés, az egyéb fogászati kezelésekhez képest, hosszú ideig tart (akár1,5-2 év), az eredményét viszont egész életünkön keresztül láthatjuk. Érdemes tehát belevágni még akkor is, ha azt gondoljuk, hogy már késő!

A végleges kezelési folyamatot partner rendelőnkben végzi fogszabályozó szakorvos, a rendelőnkben az előkészítés történik, vagyis a vizsgálatot követően és a panoráma röntgen felvétel után tanulmányi lenyomatot dolgozza fel a fogtechnikusunk, és kerül a fogszakorvoshoz a következő lépésben, rendelőnkön kívül.(4 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogszabályozás miskolc, fogszabályozás miskolc, belso fogszabályzó miskolc, fogszabályozás miskolcon, miskolc fogszabályozás ingyenes konzultáció, miskolc fogszabalyozas, felnott fogszabályozás miskolc, fogszabályozás miskolcon, fogszabályzás miskolc, fogszabályzó árak miskolcHozzászólások Fogszabályozás Miskolc


Fogtorlódás

 Tisztelt Doktornő!
A lányom 15 éves, volt már szabályozva a fogai, aki annak idején szabályozta, azt mondta hogy már nem lehet a torlódást jobban szét húzni, mert a természetesen normális úton nőtt fogsorban is vannak kisebb elcsúszások. De zavarja a moslygásban a lányomat. nagyon picit van rácsúszva már, de két fogszabályzós orvoshozis voltunk mind a kettő ugyna azon a véleményen volt. A lányomat pedig zavarja, Kérédésem, tényeg nem lehet tökéletesen behúzni semmilyen módon a fogkata, hogy 1-2 mmiliméter torlódás se maradjon?
Válaszát várom, köszönöm szépen!
Tisztelettel!

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Takács Lajosné - 2018-01-18 11:37:59
Válasz erre a hozzászólásraVálasz

 Kedves érdeklődő!
Felvilágosítjuk a lehetőségekről 06 46 / 345-816-os telefonon lehet időpontot kérni a személyes találkozóra és a vizsgálatra. üdvözlettel DR S.N.A.-né
 
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Soltész Nagy Attiláné - 2018-03-18 14:02:59
Válasz erre a hozzászólásra Érdeklődnék , hogy foghúzás üennyibe kerül és a fogszabályozás szintén.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
TAMÁS KLAUDIA - 2017-01-23 15:31:23
Válasz erre a hozzászólásraválasz

 Kedves  Klaudia!
Kérdésére igaz megkésve válaszolok1 foghúzás 5000.-,9000.- Ft.  
A fogszabályozó készülék esettől függően és megoldási technológiától függően  határozza meg az árát eszerint tudom kérdésére megadni a választ üdvözlettel Dr S.N A. -né

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2017-01-30 20:50:10
Válasz erre a hozzászólásraFogszabályzás

Én azt szeretném kérdezni hogy ha hiányzik 1 fogam de kénne a fogszabályzó úgy is tesznek fel ?? Válaszát előre is köszönöm .

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Vivien - 2016-10-18 18:51:22
Válasz erre a hozzászólásrafelnőtt fogszabályozás

 Tisztelt doktornő!
Felnőtt korban alsó fogaim befelé kezdtek fordulni. Kivehető fogszabályozás szóba jöhet? Hétvégére is be lehet jelentkezni? Köszönöm.
Andi

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Andrea - 2018-03-16 21:21:16
Válasz erre a hozzászólásraTISZALUC

 KOLOMPAR SZIMONETTA SZERETNEK ERDEKLÖDNI HOGY FELSÖ FOGSOROM NEM NORMALISAN NÖT KI HOGY SZERETNEM MEG TUDNI HOGY MENYIBE KERULNE A FOGSZABAJZAS 17 LESZEK 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
KOLMPAR SZIMONETTA - 2016-04-29 18:31:19
Válasz erre a hozzászólásraFog hèzag

 Tisztelt Dr.-nő!
22 èves vagyok 
Szeretnèm szebbè tenni fogaimat
Legfőbb problèmám hogy felül közèpen 2 fog közöt 
van egy hèzag ès ezt szeretnèm megcsináltatni
Mik a teendők ebben az ügyben?
Válaszát köszönöm!
Tisztelettel: Dániel

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dániel - 2016-04-15 06:20:04
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 4 5 6 7 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Fogszabályozás Miskolc

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Fogszabályozás Miskolc, fogszabályzó árak miskolc, fogszabályzás miskolc, fogszabályozás miskolcon, felnott fogszabályozás miskolc, miskolc fogszabalyozas, miskolc fogszabályozás ingyenes konzultáció, fogszabályozás miskolcon, belso fogszabályzó miskolc, fogszabályozás miskolc, fogszabályozás miskolc

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni?Magyar Fogászati Turizmus

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Fogszabályozás Miskolc - Fogászat Miskolc