Implantáció - Esztétikai Fogászat Miskolc - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Tisztelt Doktor Nő/Úr!
Gyermekemnek tavaly ősszel 6 éves korában hullottak ki az alsó fogai, ki is nőttek, de a mérete kisebb mint az előző tejfogaié. Idén nyáron a felső két foga is kiesett, de itt is megállt a növekedésben, kb. 1 hónapja nem változott a mérete, ezek kicsit nagyobbak mint az előző tejfogak, Gyermekem cöliákiás, ez esetleg okozhat a fogak növekedésében problémát? Ezek a fogak még nőhetnek? Egy gyermek szájában aranyosak ezek a fogak, de felnőttként ez nagyon furcsa lesz. Mit Tanácsol? A válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:
Tisztelt Doktor nő !
Érdekelne, hogy felso fogsor zomanc javítast vállal e . válaszát varom .
Tisztelt Doktornő!
A vákumos fogpótlás után érdeklődöm. A felső fogsoromat ezzel az eljárással meg lehetne oldani? Érdeklődnék az eljárás lényegéről, módjáról, esetleges hátrányairól és az áráról.
Sajnálatos módon néhány évvel ezelőtt csontba épített csavaros megoldással készítettek részemre fogsort ami nem lett túl jó, mivel a csontom szerkezete nem volt megfelelő így mozog fájdogál és egyre kevésbé tudok vele étkezni.
Várom mielőbbi válaszát.
Szarvasné
Tisztelt Dr. Nő!

2,5 éves kisfiamnak letört egy darad az első lapátfogából. Sajnos hosszanti irányban. Rögtön vittem orvoshoz, aki megtisztította neki de azt mondta ennyi és várni kell hogy elhal e fog vagy nem. Kérdésem az lenne hogy tejfogat nem lehet "javítani"? A törést pótolni vagy valamit kezdeni azzal hogy ne legyen ennyire feltűnő? Az orvosnál akinél voltunk azt mondták tejfoggal nem csinálnak semmi. Ez tényleg így van? Azért a fogváltás nagyon messze van még, addig nem lehet valami esztétikai kezelést végezni a tejfogacskán?
Várom válaszát, Marika
Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Tisztelt Doktornő!
A legutóbbi fogászati kezelésem során komoly trauma ért így az akkori kezelések félbe maradtak. Az önök rendelője azért keltette fel az érdeklődésemet mert éber altatást vállalnak. A j 32-31-es fogaim együtt tesznek ki egy fogat, a b 14-es fogból pedig kiesett a tömés. A alsó állkapcsomban mindkét bölcsességfogam kinőtt, habár ezek állapotával sem dicsekednék. Konzultációra ebben az évben nem tudok elmenni, viszont jövő évet ezzel szeretném kezdeni Önöknél. Szeretném rendezni a fogaim állapotát. Az éber altatásról azt olvastam, hogy a hosszabb kezelést rövid időnek érzékeli a páciens. Így egy alkalommal több fog kezelése is megoldható? Számomra ez lenne a legideálisabb helyzet, mert a szorongásommal a lehető legkevesebb alkalommal szeretnék kezelésre menni.
Válaszát előre is köszönöm

Tisztelt Doktorno! Remelem, hogy megvaszolhatot fogok kerdezni. Bal also 5-6 fogak gyokerkezeltek. A 6-bol letort a belso fal ami tartja az oriasi tomest. Erre e ket fogra szeretnek koronat. Olyan lehetoseg van, hogy fem rudacskara muanyag fogakat tenni? Koszonom valaszat!

Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

mini implantátum árak, fogtechnikus, ivoclar fogak phonares jottuniversal, csapos fogpótlás, cadcam, fogtechnika, fogfehérítés miskolc ár, fogorvos, lamberger anett, dental soft

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Implantáció - Esztétikai Fogászat MiskolcImplantáció - Esztétikai Fogászat Miskolc

Az esztétika csak egy indok a sok közül. A foghiány - akár csak egyetlen fog hiánya is - károsan befolyásolhatja a harapást, ezért ha a pótlást elmulasztjuk, akkor az ellentétes fogsorban lévő fog egyre jobban kinő a fogsorból, a szomszédos fogak bedőlnek az üres területre...

Miért fontos a hiányzó fogak pótlása?

Az esztétika csak egy indok a sok közül. A foghiány - akár csak egyetlen fog hiánya is - károsan befolyásolhatja a harapást, ezért ha a pótlást elmulasztjuk, akkor az ellentétes fogsorban lévő fog egyre jobban kinő a fogsorból, a szomszédos fogak bedőlnek az üres területre, és ha már több is hiányzik, akkor túlterhelődnek a megmaradt fogak. Ezek következtében több fogat is elveszíthetünk a közeljövőben. A hiányzó fogak helyén a csont idővel ritkulni, sorvadni kezd, ami megnehezítheti a későbbi esetleges fogbeültetést. A kihúzott fog helyén keletkezett résbe ételmaradék is kerülhet, ami további fogromláshoz és ínybetegséghez is vezethet.

dental-soft fogászat miskolc

 

Az implantációról általában

Fogaink elvesztése mindannyiunkat megvisel. Nem tudunk jól rágni, artikulálni, nem mosolyoghatunk felszabadultan, társaságban kényelmetlenül érezzük magunkat.

A foghiányt azonban a lehető legrövidebb időn belül pótolni kell, ugyanis a foghiányos állapot a kellemetlen komfortérzeten túl idővel rosszabb táplálkozáshoz, gyomorproblémákhoz, emésztési nehézségekhez, állkapocs-ízületi problémákhoz vezethet. A fogvesztés és a csontveszteség miatt a fogak elvándorolhatnak, illetve eldőlhetnek a rágóerő irányának megfelelően, ami arcvonásaink megváltozását is eredményezheti.

Implantáció

Sokan azonban nehezen barátkoznak meg a részleges vagy teljes, rögzített vagy kivehető protézis gondolatával. Számukra lehet megoldás a fogbeültetés, vagyis az implantáció.
Kétségtelen, hogy az implantációs fogpótlás nem olcsó, és némi kockázattal is jár. Ám a páciensek kedvező tapasztalatai, a kivehető fogpótlás elkerülése révén tapasztalható komfortérzet, és az életminőség jelentős javulása, no meg a kedvező szakmai tapasztalatok mégis azt eredményezik, hogy az implantáció egyre inkább rutinszerű beavatkozásnak számít a fogászati-szájsebészeti praxisokban.

Mi az implantátum?

Az implantátum egy műfoggyökér, amelyet az elveszett fogak helyére ültetnek be sebészeti úton. Az implantátumra készülő fogpótlás ugyanolyan erős és használható lesz, mint ha a fogpótlás természetes fogra készülne. Természetesebb, mint bármilyen más protetikai eszköz; olyan érzetet kelt, mintha visszakapta volna a saját, igazi, erős, egészséges fogait.

Miből készül az implantátum?

Az implantátum nyaga általában tiszta, ötvözetlen titán, amit az emberi test teljes mértékben elfogad. Különleges biológiai, kémiai, fizikai tulajdonságainak köszönhetően egy idő után összenő ("összegyógyul") a csonttal. Ennek köszönhetően tökéletesen szilárdan tartja a ráhelyezett egy vagy több műfogat. Nem korrodálódik, ellenáll a savaknak és egyéb anyagoknak, nem mágnesezhető és rendkívül erős a súlyához képest. Szövetbarát, semmiféle károsodást nem okoz.

Kinek javasolható az implantáció?

Implantációra alkalmas az a páciens, akinek jó az általános egészségi állapota, jó a szájhigiéniája, elég csontállománnyal rendelkezik és kizáró tényező nem áll fenn. Végül, de nem utolsósorban: kész arra, hogy a kezelőorvos által előírt szájhigiénés szabályokat betartsa.

És kinek nem javasolt az implantáció?

A sikeresség szempontjából fokozott rizikófaktornak számít a túlzott alkoholfogyasztás, az erős dohányzás, a drogfüggőség, a nem kezelt cukorbetegség és a súlyos szív- és érrendszeri megbetegedés. Nem végezhető továbbá implantáció az állcsontok növekedésének befejeződéséig (14-18 éves korig).

Kockázatok

A fogbeültetések 90-95%-a sikeresnek mondható. Nagyon ritka esetben azonban előfordulhat, hogy az implantátum nem rögzül a csonthoz, és amikor feltárják, kiderül, hogy laza maradt. Ebben az esetben a laza implantátumot el kell távolítani, és másikat behelyezni.
A szájhigiénés szabályok szigorú betartása nélkül nem képzelhető el hosszú távú siker. Az implantátumok ugyan erősebben kötődnek a csonthoz, mint a természetes fog, de az ínnyel való kapcsolatuk sokkal gyengébb. Ennek következtében a nem megfelelő fog- és szájápolás nagyobb rombolást képes véghez vinni az implantátum körül, mint egyébként. Ám, ha a páciens betartja az előírásokat, az implantátum akár egy életen át is kitarthat.

Kilökődhet-e később az implantátum?

A nem megfelelő szájhigiéné és ennek folyományaként az implantátumra rakódott lepedékben és fogkőben élő kórokozók - hasonlóan a természetes fogakhoz - fogágybetegséghez és a műgyökér meglazulásához vezethetnek. Ezért rendkívül fontos a megfelelő fogmosási technika, a fogselyem használata, és esetenként egyéb speciális szájhigiénés eszközök használata. Elengedhetetlen továbbá az implantátumok évenkénti kontrollja.

Az implantációs fogpótlás előnyei, lehetőségei

Az implantátum lehetővé teszi a fogak egyenkénti pótlását az egészséges szomszédos fogak lecsiszolása nélkül.
Implantátumok segítségével olyan esetben is lehet rögzített pótlást, vagyis hidat készíteni, amikor hagyományos fogtechnikai eszközökkel már csak a kivehető protézis jelenthet megoldást. A beültetett fog kényelmesebb, természetesebb és könnyebben kezelhető.
Teljes fogatlanság esetén már 4-8 implantátum segítségével megoldható a fix pótlás, a körhíd, vagy a kombinált fogpótlás készítése. Az implantátumos fogpótlás nagyobb stabilitást és jobb rágóképességet biztosít, valamint a teljes biztonságérzet mellett kifogástalan esztétikai élményt is nyújt. Az implantátum előnye továbbá, hogy megelőzi a fog(ak) elvesztése után elkerülhetetlen csontlebomlást.
Mindezen hatások együttesen a páciensek életminőségének javítását szolgálják.

Implantáció előtt

A beavatkozás előtt a műtétet végző szájsebész állapotfelmérést végez, vagyis feltérképezi a páciens anatómiai adottságait, röntgent, laborvizsgálatokat rendel (elsősorban a véralvadási és vércukor-adatokra összpontosítva) informálódik a beteg evési, ivási, dohányzási szokásairól. Ezek után a kezelőorvos eldönti, hogy mely fogakat kell pótolni, és azt, hogy a rendelkezésre álló csontállomány elegendő-e az implantátum(ok) beültetésére, illetve szükség van-e csontpótlásra.

Hogyan történik a foggyökér-implantáció?

Az implantátum(ok) beültetése helyi érzéstelenítéssel, ambuláns módon történik. Ennek során a szájsebész elvégzi az érintett állcsontrészlet megfelelő előkészítését (felvágja a fogínyt), majd egy lyukat fúr az állcsontba, és ebbe helyezi be az implantátumot. A behelyezés után összevarrja a fogínyt. A beteg antibiotikumot és fájdalomcsillapítókat kap. A varratokat 1-2 hét múlva távolítják el, ez után már az összenőtt, begyógyult nyálkahártya alatt gyógyul, csontosodik tovább az implantátum.

A gyógyulás folyamata

Az implantátum behelyezése után több hónapot kell várni, amíg az implantátum becsontosodik, ami azt jelenti, hogy az implantátum felszínén lévő mikropórusokba valósággal belenőnek a csontsejtek. Ez biztosítja az implantátum stabil rögzülését, és azt, hogy a későbbiekben képesek legyenek károsodás nélkül elviselni a mindennapos rágónyomást. Ez a csontosodási időszak az alsó és felső állkapocs esetében is esettől függően 2-6 hónap. Ez alatt az implantátum az íny alatt, befedve gyógyul.
A teljes gyógyulás után kerülhet sor a fogpótlás (híd, korona vagy műfogsor) elkészítésére, majd rögzítésére.

A fogpótlás elkészítése

Ha a gyógyulási idő letelt, felszabadítják az íny alól az implantátumokat. Ez már nem jelent műtétet, csupán az implantátumba helyezett csavart kell kiszabadítani egy kis nyálkahártyametszés segítségével. Ezután az implantátumba belecsavarják a nyak-fejrészeket, vagyis a műcsonkokat, amelyekre a fogpótlás készül majd. Ettől a ponttól az eljárás nagyjából ugyanaz, mint a hagyományos, fogakra készülő fogpótlások esetén.

Mennyi ideig tart a beavatkozás?

A beavatkozás időtartama függ az implantátumok számától, illetve a csontfelépítés szükségességétől.

A műtét utáni napok

A műtéti területre célszerű kívülről hideg borogatást tenni a duzzanat csökkenésére. Enni, ameddig az érzéstelenítő hatása tart, nem szabad. A kávét, teát, alkoholt, dohányzást, fűszeres, csípős ételeket legalább egy napig kerülni kell. A szájhigiénia, azon túl is a fertőtlenítő hatású öblögetés különösen fontos ezeken a napokon. Nem szabad megfeledkezni a felírt gyógyszerekről, és szükség esetén a fájdalomcsillapítóról sem.

Fogatlanság a műfoggyökér-beültetés után?

Ha az implantátum a száj elülső részére kerül, akkor a fogorvos egy ideiglenes fogsort vagy hidat készíttet, hogy a páciens ne maradjon fogak nélkül. Amennyiben teljes műfogsora van, úgy ezt az egész gyógyulási időszak alatt hordhatja.

Az implantáció sikeressége

Az implantáció akkor nevezhető sikeresnek, ha nincs fájdalom vagy idegentest-érzés, nincs gyulladás az implantátum körül, nem mozog, és a röntgenfelvételen sem látható csontfelritkulás az implantátum körül. A sikeres implantáció kifejezés tehát nagy hangsúllyal a hosszú távú sikerességre vonatkozik, melyek a fogbeültetések 90-95%-áról el is mondható. A sikertelen esetek száma napjainkra minimálisra csökkent, már csak azért is, mert egy - bármilyen okból történt - kilökődést még követhet egy ismételt, immár sikeres beültetés. Mindezek alapján elmondható, hogy a sikertelen implantáció igen ritka.

A későbbiekben

A sikeres beültetés után sem ér véget a páciens és kezelőorvosa közötti együttműködés. Az implantációs fogpótlás hosszú távú sikerességének egyik legfontosabb feltétele ugyanis a tökéletes szájhigiéné és a rendszeres fogorvosi ellenőrzés. A beültetést követően a betegnek általában évente legalább egyszer kontrollvizsgálaton kell megjelennie. A fogorvos ilyenkor ellenőrzi az implantátum körüli csont- és hámtapadás, valamint a fogpótlás állapotát, és amennyiben szükséges, elvégzi a megfelelő korrekciókat.
Implantált betegeknél rendkívül fontos, hogy amennyiben a páciens időközben bármilyen elváltozást észlel, azonnal jelentkezzen a kezelőorvosánál!

Hogyan ápoljuk az implantátumokat?

Ugyanúgy ápoljuk az implantátumokat, mint természetes fogainkat. Fontos a napi fogmosás és fogselyem használata, valamint a rendszeres fogászati kontrollvizsgálat.
Az orvos és a páciens kapcsolata nem érhet véget az implantáció elvégzése után, mert az implantátum hosszú élettartama (ami évtizedek, akár élethossz is lehet) érdekében szükség van annak folyamatos kontrolljára.

Milyen hosszú az élettartama az implantátumoknak?

Az implantátum élettartama helyétől és a páciens szájhigiéniájától függően általában 10-20 év, sok esetben azonban élethossz. Ha implantátum-kezelésen estünk át, tilos a dohányzás, mert növelheti az implantátum kilökődésének veszélyét.

Mit jelent az implantátumok túlterhelése?

Ha az implantátumokra túlzott terhelés jut, akkor az akár az elvesztésükhöz is vezethet. A túlterhelés abból fakadhat, hogy túl kevés implantátum viseli azt a terhet, ami az egész fogsorra nehezedik. Ezért is fontos, hogy az implantáció, az implantátumok száma egyénileg és pontosan megtervezett legyen. Az tehát, hogy hány darab implantátumot kell alkalmazni egy adott esetben, az előzetes tervezés során dől el. Túl kevés implantátum beültetése orvosi szempontból nem vállalható, még akkor sem, ha az adott pillanatban az a páciens részére anyagi megtakarítást jelent. A későbbiekben ugyanis a túlterhelés a többi implantátum meglétét is veszélyezteti.

Allergia vagy daganatos elfajulás előfordulhat-e az implantációval kapcsolatban?

Az implantátumok anyaga általában tiszta, ötvözetlen titán. Különleges biológiai, kémiai, fizikai tulajdonságainak köszönhetően egy idő után összenő a csonttal.
A szakirodalom soha nem írt le semmilyen allergiás vagy daganatos elfajulást implantáció kapcsán, mivel a felszínét egy stabil vegyület, titán-oxid alkotja.
Ez az anyag nem oldódik a testnedvekben, így nem lép reakcióba az immunrendszerrel sem. Helyes beültetési technika mellett, szakmailag helyesen kivitelezett felépítménnyel az implantátumok élethosszig szolgálhatnak.

Fogbeültetés előtt szükségessé válhat:

Szinuszemelés (sinus elevatio), sinuslift, csontfelépítés, csontpótlás.
A Sinuslift operáció közel két évtizede vált általános gyakorlattá, mivel egyre több ember választja az fogbeültetést, vagyis az implantációt.

Amikor az implantációt megelőző vizsgálat után kiderül, hogy nem elég vastag a csont az implantátumok számára, vagy az arcüreg túl közel van az állkapocshoz, csontpótlás válik szükségessé. Ez napjainkban már rutinszerűen alkalmazott műtéti eljárás. Lényege, hogy a sorvadt felső állcsont megfelelő részét az arcüreg (sinus maxillaris) felé csonttranszplantátum vagy csontpótló anyag segítségével megvastagítják, és ezáltal implantátum beültetésére alkalmassá teszik.

Lényege, hogy a sorvadt felső állcsont megfelelő részét az arcüreg (sinus maxillaris) felé csonttranszplantátum vagy csontpótló anyag segítségével megvastagítják és ezáltal implantátum beültetésére alkalmassá teszik.
A csontpótlás és az implantálás történhet egy időben is, de a szakorvos dönthet úgy is, hogy először a csontfelépítést végzi el, majd kivárja a gyógyulási időt, és csak ez után helyezi be az implantátumot. Utóbbi esetben a gyógyuláshoz 4-6 hónapra van szükség, mielőtt az implantátum behelyezhető.

A csontpótlás (sinuslift) során alkalmazott anyag lehet a páciens saját csontjából nyert ún. autotranszplantátum, vagy mesterséges úton előállított (alloplasztikus) csontpótló anyag. Az eljárás az alsó és felső állcsonton egyaránt kivitelezhető. Ha kismértékű csontpótlásra van szükség, a GBR (guided bone regeneration) technika is alkalmazható. Ez azt jelenti, hogy a csonthártya alá, a csontpótlás helyén a csontpótló anyag behelyezését követően, azt lefedve, egy speciális membránt helyeznek. A módszer az implantációval együtt, de attól eltérő időben is lehet alkalmazni.

Azonnali implantáció

Ez alatt azt értjük, hogy az implantátum beültetése a foghúzást követően 0-48 órán belül megtörténik. Mit is jelent ez? Ha Önnek a mosolyzónában van egy olyan foga vagy gyökere, amit már semmilyen konzervatív módon nem tudnak megmenteni, és el kell távolítani, mindig felmerül a kérdés, hogy a foghúzást követően meddig nem lesz foga?

Az esztétikai zónában minden esetben különös gonddal kell megterveznünk a foghiány pótlását.
Tudnia kell, hogy minden foghúzást jelentős mértékű csont lebomlás követ. A csontot fedő íny is visszahúzódik, néhány hónap elteltével az ínypapillák lelapulnak, kisimulnak, vízszintesek lesznek. Az egykori szép, egészséges, kerek ínykontúr örökre eltűnhet.

Ha a foghúzás után az eltávolított fog helyére rögtön beültetjük az implantátumot, akkor a szép, félhold alakú ínykontúr megmarad, és ahelyett, hogy lebomlana a csont, a foghúzást követően olyan csontregenerációs indukciós hatások lépnek fel, melyek kitöltik az esetlegesen fennmaradó apró réseket a fogmeder és a beültetett implantátum között. Ahhoz, hogy megmaradjon a szép ínykontúr, szükség van egy ínyformázó csavar behelyezésére is, illetve, ha a beültetett implantátum primer stabilitása megfelelő, akkor egy ideiglenes implantátum felépítményt és egy ideiglenes koronát is készíthetünk.

A teljes csontosodást azonban itt is ki kell várni, mely az azonnali implantáció esetében is körülbelül 6 hónap. Ha ez letelik, akkor a végleges felépítmény és a végleges korona is elkészíthető az implantátumra.

Ma már nemcsak teljesen fémmentes koronákat lehet készíteni, hanem, ha valaki a tökéletes esztétikára vágyik, akkor a koronát tartó implantátum felépítményt is ki lehet faragni robotok segítségével fémmentes cirkonium-oxidból.(2 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogépítés törött fogra, esztétikai fogászat miskolc, fogbeültetés miskolc, implantátum beültetés miskolcon, fog implantátum árak miskolc, fog implantátum árak miskolcon, fog implantátum miskolc, fogbeültetés árak miskolc, beültetett fog árak, dentál soft miskolcHozzászólások Implantáció - Esztétikai Fogászat Miskolc


Azonnal terhelheto implantátum

Tisztelt Fogaszat A kerdesem a kivetkezo. 2019 Marciusaban 3 hetet töltök majd Miskolcon. Ezalatt az id alatt szeretnek különböz egészségügyi vizsgálatokon és beavatkozásokon átesni. Többek között szeretnek fog beültetést. A bal oldali fels fogsorombol hiányzik két egymás melletti, a 4.és az 5. Lehetséges azon a három héten belül megoldani az implantatumot végleges allapotra? Egy implantatum tarthatja a mellette lev pótlást ? Külföldön elek és csak erre a három hétre érkezem Magyarországra. Várom válaszukat Köszönettel Lang Laura

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Lang Laura - 2018-09-23 11:45:34
Válasz erre a hozzászólásraválasz

Kedves Laura! Elnézését a megkésett válaszért,de most tudom pótolni..A beültetés lehetőségeinek feltételei Panoráma rtg felvétel esetlegesen három dimenziós felvétel azaz CBT felvétel. Elsőre elég a panoráma , hogy képet kapjunk a státuszáról. A fizikális vizsgálat elkerülhetetlen az állcsont vastagságának megállapítására és sok egyébre. Kérdésére válaszolva a beültetett műgyökérrel nem összeköthető saját fog mint pillérfog.Egyet tudok megajánlani, hogy email-ben a felvételt elküldené és abból kiindulva bizonyos tájékoztatást tudunk adni.akár telefonon is . Kérem megértését válaszom tartalmát illetően .Üdvözlettel dr Soltész Nagy Attiláné

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2018-10-26 06:59:16
Válasz erre a hozzászólásrafogpótlás

 Tisztelt Cím!
Kérem szíves ajánlatát 5 darab implantátum beépítésére. 
Köszönettel:
Bujdos Józsefné

(4 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Bujdos Józsefné - 2016-07-16 07:55:43
Válasz erre a hozzászólásraválasz

 Kedves Henriett! megértem az aggodalmát . A hétfői szájsebészeti találkozón biztosan tájékoztatni fogja az orvos a lehetőségekről Amennyiben nem lesz megnyugtató az ön számára szívesen állunk rendelkezésére.Személyes találkozás szükséges és természetesen vizsgálat s ezt követően megbeszélhatő az   ideiglenes megoldást ,amit felvázolunk a látottak alapján

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Soltész Nagy attiláné - 2016-06-19 19:21:15
Válasz erre a hozzászólásraImplantátum gyermekeknél?

 Tisztelt Doktornő!
A tegnapi nap folyamán balesettben a  8 éves gyermekemnek kitört az első két metsző foga felül. Az ínynéll csak a seb tátong. Hétfőn kell vinni a szájsebészetre. Érdeklődni szeretnék, hogy mit lehet csinálni ilyen esetben? Tudom, hogy növésben van még és implantátumot csak azután lehet készítetni, de most fogak nélkül kell felnőnie egy kislànynak? Milyen lehetőségek vannak még a pótlásra?
Köszönettel:
Henriett

(2 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Henriett - 2016-06-19 06:02:57
Válasz erre a hozzászólásraMűfogsor rőgzítés

Tisztelt Doktornő!
Már meglévő kivehető, teljes felső műfogsor rögzítésének áráról érdeklődnék. Van-e Önöknél müagyag inplantátum beültetésére léhetőség?
Várom válaszát!
Judit

(2 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Szabó Judit - 2015-11-24 20:02:15
Válasz erre a hozzászólásra Kedves Judit!
 
Ezzel a technològiával nem dolgozunk, de ha befárad adunk opciòt a pòtlására!
 
 
Üdvözlettel!
 
Dental Soft
 

(2 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr SNA Eszter - 2015-12-14 18:33:32
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 4 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Implantáció - Esztétikai Fogászat Miskolc

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Implantáció - Esztétikai Fogászat Miskolc, dentál soft miskolc, beültetett fog árak, fogbeültetés árak miskolc, fog implantátum miskolc, fog implantátum árak miskolcon, fog implantátum árak miskolc, implantátum beültetés miskolcon, fogbeültetés miskolc, esztétikai fogászat miskolc, fogépítés törött fogra

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Hétvégén is, hétköznapi áron...
Ha hétköznap nehézkes elszabadulnia a munkahelyről, vagy épp hétvégén történik meg a baj, akkor minket bátran felkereshet szombaton is.
 
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni? 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
Szombat: 09.00 - 15.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Implantáció - Esztétikai Fogászat Miskolc - Fogászat Miskolc