Kombinált fogpótlás - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Jó napot kívánok érdeklődi szeretnék,hogy a felső fogsoromat szeretném megcsináltatni 14-db fenti fogam műanyagból szeretném megcsináltatni.Érdeklődnék,hogy kb.mennyibe kerülne??? Köszönöm szépen előre is Boldog ÚJ Évet kívánok! Zsolt
üdv a kihuzott fogat rögtön pótolják a mügyökérrel vagy várni kell amíg begyógyul
Tisztelt Doktor Nő/Úr!
Gyermekemnek tavaly ősszel 6 éves korában hullottak ki az alsó fogai, ki is nőttek, de a mérete kisebb mint az előző tejfogaié. Idén nyáron a felső két foga is kiesett, de itt is megállt a növekedésben, kb. 1 hónapja nem változott a mérete, ezek kicsit nagyobbak mint az előző tejfogak, Gyermekem cöliákiás, ez esetleg okozhat a fogak növekedésében problémát? Ezek a fogak még nőhetnek? Egy gyermek szájában aranyosak ezek a fogak, de felnőttként ez nagyon furcsa lesz. Mit Tanácsol? A válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:
Tisztelt Doktor nő !
Érdekelne, hogy felso fogsor zomanc javítast vállal e . válaszát varom .
Tisztelt Doktornő!
A vákumos fogpótlás után érdeklődöm. A felső fogsoromat ezzel az eljárással meg lehetne oldani? Érdeklődnék az eljárás lényegéről, módjáról, esetleges hátrányairól és az áráról.
Sajnálatos módon néhány évvel ezelőtt csontba épített csavaros megoldással készítettek részemre fogsort ami nem lett túl jó, mivel a csontom szerkezete nem volt megfelelő így mozog fájdogál és egyre kevésbé tudok vele étkezni.
Várom mielőbbi válaszát.
Szarvasné
Tisztelt Dr. Nő!

2,5 éves kisfiamnak letört egy darad az első lapátfogából. Sajnos hosszanti irányban. Rögtön vittem orvoshoz, aki megtisztította neki de azt mondta ennyi és várni kell hogy elhal e fog vagy nem. Kérdésem az lenne hogy tejfogat nem lehet "javítani"? A törést pótolni vagy valamit kezdeni azzal hogy ne legyen ennyire feltűnő? Az orvosnál akinél voltunk azt mondták tejfoggal nem csinálnak semmi. Ez tényleg így van? Azért a fogváltás nagyon messze van még, addig nem lehet valami esztétikai kezelést végezni a tejfogacskán?
Várom válaszát, Marika
Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

legolcsóbb műanyag fix fogpótlás, koromprotezis, esztetikai fogtomes miskolc, ujwoo97n6y8boz, ujhelyi, budapest utca, malom ut 22, miskolci sztk szájsebészet tapasztalat, dental soft miskolc vélemények fórum, vasgyári sztka botka zsuzsanna rendelési ido

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Kombinált fogpótlásKombinált fogpótlás

Ha a maradékfogak elkészítése részleges protézis elkészítését indokolja, lehetséges a rögzített és a kivehető elemek együttes elkészítése is.

Kombinált fogpótlás

Ebben az esetben a fogsort valamilyen rejtett módon csatlakoztatjuk a maradékfogakat borító koronákhoz. Ilyen esetben a maradandó fogakra kerámia koronákat készítünk, amelyek fixen beragasztásra kerülnek, és ezekhez a mutatós esztétikai hatás elérése érdekében ún. rejtett finommechanikai elhorgonyzással (pl.: csúsztatóval) kapcsolódik a részleges protézis. A patent egyik része a híd egyik végén, a másik része a fogsorban van. Ha a fogsort a helyére pattintjuk, nem látszik az elhorgonyzás.

dental-soft fogászat miskolc

A kivehető, kombinált pótlások másik nagyon fontos része a fémlemez. Ennél a megoldásnál a fogmű alaplemezét fémből készítik. Készülhet: nikkelmentes ötvözetből, titánötvözetből vagy pedig titánból. Előnye, hogy pontosabb és kisebb kiterjesztést igényel, mint a műanyag. Kényelmes, esztétikus, biztonságos és nem utolsósorban könnyen megszokható fogpótlás.

 (0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogpotlás, kombinált fogpótlás békéscsaba, fogpotlás kecskemét hitelre, fogpotlás békéscsabán, legolcsobb müanyag fogkorona kecskemeten, fog potlas hitelre kecskemeten, fogpótlás hitelre kecskemét, fogpótlás hitelre békés megyében, fogpotlások kecskeméten, kombinált fogpótlásHozzászólások Kombinált fogpótlás


Hurrá! Hurrá!! Hurrá!!! Újra itt van a karácsony. Ez az évnek az a napja, amikor mindenütt ünnepségek vannak. Ez a karácsonyi és új évszak. Mrs. Linda Moore Hitelintézet itt van, hogy segítsen Önnek pénzügyi szükségleteivel. siess, és kérj áldásodat, mivel az év végéig és a karácsonyi ünnepek alkalmával megyünk a promócióra és a bónuszra. Sürgős hitre van szüksége? Szüksége van egy kölcsönre, hogy kiegyenlítse az adósságait? Szüksége van egy hitelre, amely valószínűleg bővíti vállalkozását, vagy elindítja saját vállalkozását, akkor itt vagyunk az Ön számára olyan alacsony kamatlábú hitelek esetében, amelyek 2% -kal alacsonyabbak, és 10,000 és 500,000,000.00 közötti összegű kölcsönt kaphatnak, akár 50 évig. Tehát lépjen velünk kapcsolatba most.on Email: lindamooreloans@gmail.com Vagy WhatsApp: +19292227999. e-mailt küldhet nekünk az Ön adataival, és örömmel fogtok lenni. lindamooreloans@gmail.com Vagy WhatApp: +19292227999 soha nem fogunk csalódást okozni neked. Boldog karácsonyt és virágzó új évet.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
linda moore - 2018-12-04 00:12:57
Válasz erre a hozzászólásrakombinált fogpotlás

 Tisztelt Doktornő,
 
Érdeklődni szeretnék, hogy a kombinált fogsor elkészítése kb mennyi időt vesz igénybe? 
 
Válaszát előre is köszönöm. 
Edit

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Edit - 2017-04-23 10:40:00
Válasz erre a hozzászólásrakivehető fogsor

Tisztelt Doktornő!Szeretnék kivehető fogsort csináltatni a felső fogsor helyet  persze később az alsót is szeretném megcsináltatni!Lehet e ezt kivitelezni és mennyibe kerülne a legolcsóbb kivehető fogsor!Kösszönöm válaszát!

(3 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
kovács jánosné - 2016-02-25 12:23:34
Válasz erre a hozzászólásra Kedves Érdeklődő! 
Az ön által felvetett kérdésre személyesen van módomban válaszolni hiszen a jelzett problémák vizsgálatot tájékozottságot kívánnak ahoz, hogy véleményt és javaslatot tehessünk. Eszerint időpontegyeztetés miatt a 30 9038955 ös telefonon keressen fel. Üdvözlettel dr.SN A.-né

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Soltész Nagy Attiláné - 2016-02-29 06:44:16
Válasz erre a hozzászólásraKombinált fogpótlás

Tisztelt Doktornö!
Az lenne a kérdésem, hogy a kombinált fogpótlás megoldható lenne-e április 18.-áig, nagyon fontos lenne.De ha az nem oldható meg minden megoldás érdekel, például teljes fogpótlás, de nem kivehetö fogsorral. Van 4 foggyökerem is amit elkellene távolítani, meg a többi fogam is elég rossz állapotban van. Hozzávetöleges árat ha tudna írni , megköszönném.

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Oláh Mária - 2014-03-27 10:00:45
Válasz erre a hozzászólásraMária pótlás

 Kedves Mária!
 
Látatlanban nagy felelőtlenség akár körül-belüli árat is adni, kérem keressen mobilomon, mindenben tajekoztatom, hivatkozzon levelünkre!

Várom hívsát szeretettel!
Visszahívom!

Dr Soltész Nagy Attiláné
/Eszter/
06-30-903-89-55

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr SNA Eszter - 2014-03-27 16:42:14
Válasz erre a hozzászólásraEvice

Kedves Evice!
 
Be kell hogy fáradjon a rendelőbe, megnézzük mit tehetünk, a fogkőlevételre adunk egy kedvező árat, ha láttuk mennyit kell vele dolgozni. Az unokaöccsét szintén látni kell, hogy megtervezzük a pótlását. Meg kell vizsgálni a terhelhető szomszédos pillérfogakat, ha implantáció nem jöhet szóba, és látni kell milyen a fogak állapota. Ha felhív a mobilomon, egyeztethetünk egy időpontot, illetve megbeszélhetjük mi lehet a megoldás, de kérhet a központi számon is egyidőpontot hozzám, és akkor eljöhetnek ingyenes konzultációra az unokaöccsével.
 
Várom szeretettel Önöket!: 
 
Dr Soltész Nagy Attiláné /Eszter/
06-30-903-89-55

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Soltész Nagy Attiláné - 2012-05-04 08:35:09
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Kombinált fogpótlás

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Kombinált fogpótlás, kombinált fogpótlás, fogpotlások kecskeméten, fogpótlás hitelre békés megyében, fogpótlás hitelre kecskemét, fog potlas hitelre kecskemeten, legolcsobb müanyag fogkorona kecskemeten, fogpotlás békéscsabán, fogpotlás kecskemét hitelre, kombinált fogpótlás békéscsaba, fogpotlás

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni?Magyar Fogászati Turizmus

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Kombinált fogpótlás - Fogászat Miskolc