Ragasztott fogpótlás - Fogászat Miskolc - fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkKereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

dental soft, mini implantátum ára, balazs gyozo telefon, foghúzás altatásban, foghuzas utan 5nap, belso fogszabályzó, szájsebészet miskolc, fogászat miskolc, fogpótlás árak sz, dental-soft fogásza

Fogászat Miskolc címkék


belso+fogszabályzó+ár+miskolc békéscsabai+fogászat+árak CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes+fogászat+miskolcon fájdalommentes+fogászat+miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp fogászati+árak+salgótarján Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fog%e1szati+ell%e1t%e1s+altat%e1sban fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás ára 2012 esztéka alapon fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett miskolc+ládi+renáta www.dentalsoft.hu Árak protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Ragasztott fogpótlásRagasztott fogpótlás

Számtalan ragasztott fogpótlás közül választhatunk a mai, modern fogtechnikai alkalmazások ismeretében.

Inlay:

Ez a fogtöméstípus precízebb, de azáltal, hogy a fogtechnikus, lenyomat alapján készíti, két ülésben készül el. A rendelőben készült fogtöméshez hasonlóan, helyi érzéstelenítés után, fúróval eltávolítjuk a fog üregéből a szuvas részeket, majd lenyomatot veszünk a kialakított üregről. Ezután a fogbaideiglenes tömést teszünk. Következő alkalommal az ideiglenes tömés eltávolítása után, a fogtechnikus által elkészített tömést beragasztjuk a fogba.

Arany inlay:

A legjobb - fogtechnikus által készített - fogtömés. Az aranynak egyik előnyös tulajdonsága, hogy a fogakra simítható. Már említettük, hogy a tömésekkel ellátott fogaknál is elkezdődhet a szuvasodás a tömés szélei mentén. Mivel az arany inlay széleit rásimítjuk a fog üreg széleire, nincs rés, ezért az egyik leghosszabb élettartamú tömés, ráadásul antibakteriális hatású. Az arany nem színeződik el, és egybeolvad formájában a fogfelszínnel. Hátránya, hogy sok beteg nem fogadja el az esztétikai hatást, valamint, az arany miatt drágább.

dental-soft fogászat miskolc

 

GC Gradia inlay, inlay-elhorgonyzású híd:

Forradalmi újdonság!
Maximális precízió és tökéletes esztétikai összhang a természetes fogak keménységével és szépségével. Minőségére és kinézetére ez az újonnan felfedezett anyag teljesen megkülönböztethetetlen a természetes fogaktól. Az egyedülálló GC Gradia rendszer a porcelán és a műanyag inlay-k jó tulajdonságait ötvözi. Jó szájhigiéne mellett évtizedekre biztosít tökéletes megoldást a természetes foganyag pótlására.Gc Grádia anyagból lehetőség van elhorganyzott híd beépítésére egy speciális Dentapreg nevű merevítőrosttal, amely a szóló foghiány egy megoldása lehet, az implantáció mellett. A foghiány szomszédos fogaira támaszkodik a pótlás, ha ezek voltak már előzetesen tömve, akkor a tömések kitisztított üregébe, ha nem, a fogorvos által kialakított kavitásba. Öszességében az inlay mint pótlásfajta kevésbé költséges mint az implantáció, és lényegesen egyszerűbb beavatkozás.

Csapos műcsonk:

A baktériumoktól megszabadított foggyökér-csatornát kikezelve a gyökértömés elvégzése után, részben kiszedve a gyökértömést a fogorvos precíziós lenyomata alapján Csapos műcsonkot készít a fogtechnikus. A foggyökérrészben lévő csap úgy van megmintázva, hogy a lecsiszolt fogformát is magában foglalja. Ez készülhet fémből, GC Gradia-ból, vagy akár cirkónium-dioxidból is.

Koronák, hidak:

Készülhet csiszolt fogcsonkra, fent említett csapos műcsonkra, implantátumra az esztétikus korona, ami lehet fémalap, porcelánleplezéssel azaz porcelán korona, fémkorona, fogszínű kemény műanyagból (gradia) fémmentes korona, Cirkónium oxid szintén fémmentes porcelánleplezésű korona.

Cirkon koronák - A fogpótlás csúcstechnológiája!:

A cirkónium-oxid nemcsak fémmentes, de nagyon szilárd, antiallergén anyag. Minden eddigi technológián túltesz, hiszen CAD/CAM rendszerben készül. Háromdimenziós lézer letapogató gép segítségével számítógép által vezérelt marógép a legtökéletesebb mikron pontosságú koronákat, hidakat készít emberi kéz érintése nélkül. A cirkon koronák, hidak előnyei, hogy rendkívül pontosak, a fényt tökéletesen áteresztik, ennek köszönhetően élethűek, kimagasló esztétikai hatásúak, biokompatibilisek, jól harmonizálnak a természetes fogakkal, hosszú élettartamúak. Természetesen magasan képzett jó kezű fogtechnikus keze mégis nélkülözhetetlen az előkészítő munkálatoknál, hiszen rendkívül fontos a fogmű minőségét befolyásoló fogcsonk gipszminta preparációs munka, a fogorvos lenyomatát követően, illetve a maróegység általi faragás után a kész fogmű mintára feldolgozásánál ahhoz, hogy a lehető legpontosabban illeszkedjen a csiszolt fogcsonkra a pótlás. Az anatómikus formát a legmagasabb esztétikájú Ivoclar E-max leplezőanyaggal érjük el, rutinos keramikusunk közreműködésével.

A cirkon-dioxidról általában…

Mint elem fém, oxidja kerámia. Közvetlen előállítás után fehér por, monoklin anyagszerkezettel. Ez leginkább az üveghez hasonlítható, szilárd, de nem kristályos. A kristályszerkezetű cirkon a föld legstabilabb anyagai közé tartozik. Keménysége, kopásállósága, hőnek és vegyi anyagoknak való ellenállósága, oldhatatlansága a legkritikusabb helyeken való felhasználásra teszi alkalmassá. A cirkon ipari felhasználásai között szerepel éppen keménységénél fogva a Porsche fékbetétje, hőállósága miatt az űrsikló hőpajzsa, stabilitása miatt a vegyipari edények alapanyaga, de legnagyobb mennyiségben az atomreaktorok felépítője, és az urándúsító gépek anyaga.

Fém koronák, hidak /porcelán korona/:

Speciális precíziós öntési eljárással készítjük fémvázainkat, a lehető legpontosabb zárás érdekében. A porcelánkorona olcsóbb mint a cirkon pótlás, de hosszú távú és maximálisan megbízható pótlásforma , melyet Vita leplező anyaggal teszünk élethűvé, a legmagasabb esztétikai hatást helyezve előtérbe. Bizonyos esetekben pl: hosszú áthidalásoknál, a mai napig a legbiztosabb pótlásfajta.A kerámia a felvitel után 800-900 Celsius fokon olvad a fémvázra, ettől színtartó, élethű, strapabíró és esztétikus.

GC Gradia koronák, hidak:

A GC Grádia család, egy különleges, fényrekötő, mikro-kerámiakompozit, mely indirekt pótlásokhoz kínál a fog természetes szerkezetéhez hasonló megoldást. A grádia erőssége az esztétikájában rejlik, mely megközelíti a természetes fog színét, transzparenciáját. A grádia anyag kitűnően harmonizál a fogorvosok által használt Grádia Direct tömőanyag rendszerrel. A fogtechnikánkon Grádiából készült hidainkat speciális Dentapreg merevítő üvegrosttal erősítjük.

Ideiglenes - inmediet - koronák, hidak:

Ezt a pótlásfajtát addig alkalmazzuk, amíg a kiválasztott anyagból el nem készül a végleges fogmű. Ez jelentősen növeli a paciens komfortérzetét, nem kell lecsiszolt, érzékeny fogakkal várnia a behelyezésig, azaz ehet, és élheti azt a pár hétköznapot kellemetlen szituációktól mentesen, felszabadulva.Fogtechnikánkban az angol Impact kadmiummentes, keresztkötéses főzőacryláttal dolgozunk, ami erre a célra tapasztalataink szerint kiváló anyag.(8 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogpótlás árak sztk 2012, fogpótlás árak, ragasztott fogpótlás, fogpótlás, teljes ragasztott fogpótlás, kiveheto fogpotlás ára oep szerzodéssel, fogpotlás olcsón miskolc, fogpótlás árak kaposvár, fogpótlás árak szolnokon, csapos fogpótlás

Ragasztott fogpótlás
Ragasztott fogpótlás, csapos fogpótlás, fogpótlás árak szolnokon, fogpótlás árak kaposvár, fogpotlás olcsón miskolc, kiveheto fogpotlás ára oep szerzodéssel, teljes ragasztott fogpótlás, fogpótlás, ragasztott fogpótlás, fogpótlás árak, fogpótlás árak sztk 2012

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni?Magyar Fogászati Turizmus

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
2022. október 1-től, szombatonként, 2022. november 5-től, szombaton és vasárnap is: 09.00 - 14.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
dentalsoftmiskolc@gmail.com

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Ragasztott fogpótlás - Fogászat Miskolc