Fogtömés Miskolc - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Jó napot kívánok érdeklődi szeretnék,hogy a felső fogsoromat szeretném megcsináltatni 14-db fenti fogam műanyagból szeretném megcsináltatni.Érdeklődnék,hogy kb.mennyibe kerülne??? Köszönöm szépen előre is Boldog ÚJ Évet kívánok! Zsolt
üdv a kihuzott fogat rögtön pótolják a mügyökérrel vagy várni kell amíg begyógyul
Tisztelt Doktor Nő/Úr!
Gyermekemnek tavaly ősszel 6 éves korában hullottak ki az alsó fogai, ki is nőttek, de a mérete kisebb mint az előző tejfogaié. Idén nyáron a felső két foga is kiesett, de itt is megállt a növekedésben, kb. 1 hónapja nem változott a mérete, ezek kicsit nagyobbak mint az előző tejfogak, Gyermekem cöliákiás, ez esetleg okozhat a fogak növekedésében problémát? Ezek a fogak még nőhetnek? Egy gyermek szájában aranyosak ezek a fogak, de felnőttként ez nagyon furcsa lesz. Mit Tanácsol? A válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:
Tisztelt Doktor nő !
Érdekelne, hogy felso fogsor zomanc javítast vállal e . válaszát varom .
Tisztelt Doktornő!
A vákumos fogpótlás után érdeklődöm. A felső fogsoromat ezzel az eljárással meg lehetne oldani? Érdeklődnék az eljárás lényegéről, módjáról, esetleges hátrányairól és az áráról.
Sajnálatos módon néhány évvel ezelőtt csontba épített csavaros megoldással készítettek részemre fogsort ami nem lett túl jó, mivel a csontom szerkezete nem volt megfelelő így mozog fájdogál és egyre kevésbé tudok vele étkezni.
Várom mielőbbi válaszát.
Szarvasné
Tisztelt Dr. Nő!

2,5 éves kisfiamnak letört egy darad az első lapátfogából. Sajnos hosszanti irányban. Rögtön vittem orvoshoz, aki megtisztította neki de azt mondta ennyi és várni kell hogy elhal e fog vagy nem. Kérdésem az lenne hogy tejfogat nem lehet "javítani"? A törést pótolni vagy valamit kezdeni azzal hogy ne legyen ennyire feltűnő? Az orvosnál akinél voltunk azt mondták tejfoggal nem csinálnak semmi. Ez tényleg így van? Azért a fogváltás nagyon messze van még, addig nem lehet valami esztétikai kezelést végezni a tejfogacskán?
Várom válaszát, Marika
Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

fogtechnika, fogfehérítés miskolc ár, miskolc belvárosi fogászat áraik, fogorvos, lamberger anett, szájsebészet miskolc sztk, miskolc sztk fogászat körzetek szentpéteri kapu, dental soft, top dental miskolc, szájsebészet miskolc megyei kórház

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Fogtömés MiskolcFogtömés Miskolc

Ha a fogak tömésére kerül a sor, választhatunk a hagyományos amalgámtömés és esztétikusabb tömőanyagok közül is. Az egyre gyakrabban felmerülő fémallergiák esetében az amalgámtöméseket eltávolítjuk és fehér vagy fogszínű - UV fényre keményedő - töméssel pótoljuk. Így nemcsak az esztétikai igényeknek teszünk eleget, hanem egészségesebb, fémmentes környezetet biztosítunk a szájüregben is.

Az ezüstamalgám fogtömésről

Gyermekkorban a legajánlottabb rágó fogaknál, hiszen már gyárilag, kapszulákban, higany és ezüstreszelék előírt keverékét automata gép keveri, elegyíti, s ennek köszönhetően a higany, mint nehéz fém minden atomja lekötött s nem oldódik ki. A gyermekek nem képesek a fogorvosnál hosszú ideig nyitva tartani a szájukat, és nehezen viselik a tartós fogorvosi kezelést. A nyáltól sem lehet biztonságosan a fogüreget elizolálni, kiszárítani a fogfúrást követően mielőtt a fogtömést behelyezi a fogorvos emiatt választjuk az amalgámtömést gyerekeknél. Ez az anyag kevésbé zsugorodik.

dental-soft fogászat miskolc

 

UV fényre kötődő / fehér/ tömés:

Esztétikus, fogszínű. Számtalan színárnyalatban és minőségben elérhető, forradalmi tömési eljárás. Különböző helyen, és méretben, metsző-rágófogakban nagy biztonságban alkalmazható eljárás, és nagyon esztétikus. Jelentősen szuvasodott, letört fogak (sportbaleset) esetén élethű formában, színben észrevehetetlenül lehet helyreállítani a fogakat elkerülve a fogak lecsiszolását, és azt követő koronázását. Az emberekkel született esztétikai igényesség kényszerítette ki a tudósokból sok-sok kísérlet révén ezt a csodálatos fogkezelési eljárást.

Fögtömés

Nagyon fontos tisztába lenni a fogtömés anyagainak tulajdonságaival, hiszen, ha a fogtömés anyaga zsugorodik, alattomosan megbetegszik a fog és újra kell tömni a fogorvosnak. Meg kell magyaráznunk, hogy a fogtömések kisebb-, nagyobb mértékű zsugorodása idővel másodlagos, nehezen észrevehető fogszuvasodást okoznak, és emiatt a fogtömést ki kell cserélni. Minden fogtömés kicserélése, foganyag veszteség. Ez a tény adja meg a választ, hogy fokozottabb felelősséggel tartozunk, éppen ezért mérlegelünk a megfelelő fogtömő-anyag megválasztásában.

Gyökértömés

Esetenként a fogbetegség gyökérkezelést és az azt követő gyökértömést teszi szükségessé. Ez a fogmegtartás alappillére abban az esetben, amikor a fogideg betegszik meg. Sokan félnek ettől a fogkezeléstől, de a felkészült, lelkiismeretes, korszerű eszközökkel, anyagokkal, technológiával rendelkező fogorvosaink, röntgen kontrollal, fájdalommentesen 100%-ig megtisztitják a gyökeret. Lehetővé teszik akár a jelentősen letört fogak, foggyökerek, megtartását. Fogpótlási szempontból nagy értékű munkát végeznek a fogorvosaink és a fogtechnikai laboratóriumunkban dolgozó fogtechnikusaink. Nem húzzák ki a letört fogakat, azaz foggyökereket, hanem megmentik úgy, hogy kikezelik s így kisebb költséggel rövidebb időn belül rehabilitálódik a páciens. A gyökértömött gyökeret un. csapos műcsonkkal való felépítésével tesszük alkalmassá koronázásra vagy ragasztott fogpótlás egyik pillérfogaként válik hasznossá. A csapos műcsonkot a rendelőnkkel egy épületben működő praxislaboratóriumunkban készítik a fogtechnikusaink amit a fogorvos beragaszt a gyökérbe. Fontos tudni, hogy nagy fogpótlástani (protetikai) értéke van ennek a megoldásnak.(0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogtömés árak miskolc, fényre kötodo tömés, mennyi egy fogtömés miskolcon, miskolc fogtomés, esztétikai fogtömes miskolcon, egy fogtömés általában menyiben kerül.hu., csapos fogtömés miskolc, mennyibekerül egy fogtömés miskoloc?, dental soft miskolc nyitvatartás, tömések ára miskolcHozzászólások Fogtömés Miskolc


fúrás nélküli fogtömés

 Jónapot kívánok!
Érdeklődni szeretnék a fúrás nélküli fögtőmésről

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Bence - 2017-06-15 17:56:53
Válasz erre a hozzászólásraBesárgult, kopott fogtömés cseréje

Tisztelt Dental Soft! 
Fogászati szűrésen vettem részt a Kossuth Gimiben és javasolták Önöket.Érdeklődni szeretnék. Az oldalsó metszőfogam kb. 4 éve tömve lett. Azóta a tömés besárgult a rendes fogam és a  tömés között pedig bebarnult. A szélei lekoptak és fogselymezés közben észrevettem, hogy bűzlik is. Már nagyon csúnya sajnos és egyáltalán nem merek mosolyogni miatta. Megszeretnêm kérdezni, hogy ki lehet -e cserélni ezt a tömést és ha igen mennyi pénzbe kerülne? 
Válaszukat előre is köszönöm.

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Katalin - 2016-08-18 16:30:33
Válasz erre a hozzászólásraválasz

 Kedves Érdeklődő!  Vizsgálat szükséges ahhoz, hogy nyilatkozni lehessen szakmailag, anyagilag. Legyen szíves 06 46 345 816.-os telefonszámon időpontot kérni és befáradni rendelőnkbe. Üdvözlettel DR S.N.A.-né

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Soltész Nagy Attiláné - 2016-08-18 20:51:35
Válasz erre a hozzászólásraFogtömés

 Fogtömés ára érdekelne!Köszönöm

(7 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Kata - 2016-05-15 20:57:46
Válasz erre a hozzászólásraFog tömés- húzás

 Üdvözlöm! 
Érdeklődni szeretnék hogy mennyibe kerül a fog tömés illetve húzás foganként?
 
Előre is köszönöm!

(2 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Szandra - 2014-05-07 13:30:19
Válasz erre a hozzászólásraÁrak

 Kedves Szandra!
 
Az lenti linkre kattintva láthatja az árlistánkat!
 
 
Várjuk szeretettel!
 
DS

(5 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Sna Eszter - 2014-05-07 13:58:35
Válasz erre a hozzászólásraKedves Doktornő!
 
Lehetséges az, hogy egy 5 éve gyökérkezelt és tömött fog ismét fáj? Illetve ha megkocogtatom akkor fájó érzésem van. Öt éve újra lett tömve, mert valószínűleg az okozta az allérgiás tüneteimet. Utána el is múlt. Viszont most néhány hete a mellette lévő másidik fogamat tömték, azóta újra előjött fokozottan az allergiás csalánkiütésem, ami már el sem múlik. Napról napra hol erőteljesebben, hol kicsit visszahúzódva de az egész testemen jelentkezik. Lehetséges-e, hogy arégi gyökérkezelt fogam ismét begyúlladt? Panoráma röntgen készült, fogorvosom úgy látja semmi különös nem látható rajta, de én mintha megfigyelnék egy kisebb fajta kör alakú göböt a foggyökér végén. Tanácstalan vagyok! Mi legyen? (Allergológus nem állapított meg semmilyen allergiás növényt vagy ételt nálam.) Elnézést a hosszúra nyúlt hozzászólásért!  Üdv. Levente

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Sávoli Levente - 2014-02-24 10:48:23
Válasz erre a hozzászólásraLevente esete

 Kedves Levente!
Öt év eleteltével vagy akár hamarabb is lehet probléma a gyökerével számos okból, főleg ha a környezete meg lett bolygatva, az sem kizárt, hogy a szomszédos fog a ludas a fájdalmában. A legjobb lenne, hogy kielégítő válasszal élhessünk egy vizsgálatot csinálni, célzott röntgennel az érintett területen! Mindenképp hozza magával az előző röntgent is! Jöjjön bizalommal kinyomozzuk a problémájának okát, és legjobb tudásunk szerint orvosoljuk azt! Jelentkezzen be a központi számon!
 
Várjuk szeretettel!
 
Dental Soft

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr SNA Eszter - 2014-02-24 20:39:37
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Fogtömés Miskolc

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Fogtömés Miskolc, tömések ára miskolc, dental soft miskolc nyitvatartás, mennyibekerül egy fogtömés miskoloc?, csapos fogtömés miskolc, egy fogtömés általában menyiben kerül.hu., esztétikai fogtömes miskolcon, miskolc fogtomés, mennyi egy fogtömés miskolcon, fényre kötodo tömés, fogtömés árak miskolc

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni?Magyar Fogászati Turizmus

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Fogtömés Miskolc - Fogászat Miskolc