Fogkő eltávolítás - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Jó napot kívánok érdeklődi szeretnék,hogy a felső fogsoromat szeretném megcsináltatni 14-db fenti fogam műanyagból szeretném megcsináltatni.Érdeklődnék,hogy kb.mennyibe kerülne??? Köszönöm szépen előre is Boldog ÚJ Évet kívánok! Zsolt
üdv a kihuzott fogat rögtön pótolják a mügyökérrel vagy várni kell amíg begyógyul
Tisztelt Doktor Nő/Úr!
Gyermekemnek tavaly ősszel 6 éves korában hullottak ki az alsó fogai, ki is nőttek, de a mérete kisebb mint az előző tejfogaié. Idén nyáron a felső két foga is kiesett, de itt is megállt a növekedésben, kb. 1 hónapja nem változott a mérete, ezek kicsit nagyobbak mint az előző tejfogak, Gyermekem cöliákiás, ez esetleg okozhat a fogak növekedésében problémát? Ezek a fogak még nőhetnek? Egy gyermek szájában aranyosak ezek a fogak, de felnőttként ez nagyon furcsa lesz. Mit Tanácsol? A válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:
Tisztelt Doktor nő !
Érdekelne, hogy felso fogsor zomanc javítast vállal e . válaszát varom .
Tisztelt Doktornő!
A vákumos fogpótlás után érdeklődöm. A felső fogsoromat ezzel az eljárással meg lehetne oldani? Érdeklődnék az eljárás lényegéről, módjáról, esetleges hátrányairól és az áráról.
Sajnálatos módon néhány évvel ezelőtt csontba épített csavaros megoldással készítettek részemre fogsort ami nem lett túl jó, mivel a csontom szerkezete nem volt megfelelő így mozog fájdogál és egyre kevésbé tudok vele étkezni.
Várom mielőbbi válaszát.
Szarvasné
Tisztelt Dr. Nő!

2,5 éves kisfiamnak letört egy darad az első lapátfogából. Sajnos hosszanti irányban. Rögtön vittem orvoshoz, aki megtisztította neki de azt mondta ennyi és várni kell hogy elhal e fog vagy nem. Kérdésem az lenne hogy tejfogat nem lehet "javítani"? A törést pótolni vagy valamit kezdeni azzal hogy ne legyen ennyire feltűnő? Az orvosnál akinél voltunk azt mondták tejfoggal nem csinálnak semmi. Ez tényleg így van? Azért a fogváltás nagyon messze van még, addig nem lehet valami esztétikai kezelést végezni a tejfogacskán?
Várom válaszát, Marika
Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

fogtechnikus, körzeti fogorvos hejőcsaba jegenyés út 22, alsó felső műfogsor ára, műfogsor árak miskolc, mennyibe kerül egy fog pirszing, legolcsóbb műanyag fix fogpótlás, olcso mufogsor készítés kazincbarcika, fogszabályozás árak tiszaújváros, dental soft miskolc vélemények fórum, csapos fogpótlás

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Fogkő eltávolításFogkő eltávolítás

A fogkő, a nyálból kicsapódó ásványi sók lerakódása a fogfelszínen lévő lepedékképződéssel együttesen /plakk/ ártalmas, komoly szövődményt okozhat fogazatunkban és a fogainkat körülvevő fogágyrendszerben.

Fogkő eltávolítás

A szájban normál szájhigiéné esetében a baktériumflóránk egyensúlyban van, ami megvéd bizonyos betegségektől. Krónikus fogágy betegség, fogak meglazulása, fokozott szuvasodási hajlam, csökkent rágóképesség, emésztési problémák, rossz lehelet. stb. Az egész szervezetünkre kiterjedő gócbetegséget is okozhat a rossz fog, pl.: drasztikus hajhullás, ízületi, szem, bőr, vese, szív és érrendszeri, stb. betegségek. Hosszú, sok évtizedes kutatások támasztják alá számtalan a gócos fogak által kialakult betegségek sorát.
Ultrahang energiájával megrezegtetve a fogkőleszedő kezelőeszközt, vízhűtéssel gyönyörűen eltávolítható a fogkő. A fogorvosi kezeléseket megelőzően, a fogkövet a fogorvosaink mellett a dentálhigiénikusaink is elvégezhetik. Oral Camera (száj kamera) segítségével monitorra vetítjük a páciens teljes fogsorát a kezelés előtt és után, ily módon meggyőződhet a kezelés sikeréről illetve végeredményéről.

dental-soft fogászat miskolc

Előzze, meg a fogkőlerakódásból kialakuló fogbetegségeket, mielőtt még nagyobb beavatkozásra lenne szükség, jelentkezzen be fogkő eltávolításra!(0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogko eltavolitas arai nyiregyhazan, fogko eltávolítás árai nyíregyháza, fogkoeltávolítás miskolc, fogko leszedés ára, fogkoeltávolítás ár, ultrahangos fogkoeltávolítás miskolc, fogkoleszedés ára szolnok, fogkoleszedés ára miskolc, fogko eltávolítása ár sztk, fogko leszedés áraHozzászólások Fogkő eltávolítás


Szeretnél pénzt kölcsönözni? ha igen Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

Szeretnél pénzt kölcsönözni? ha igen Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Szeretnél pénzt kölcsönözni? ha igen Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com) - 2018-12-28 16:05:37
Válasz erre a hozzászólásrapénzre van szüksége Kapcsolat: richardcosmos5@gmail.com

Szia, Vállalati adósságkonszolidációs hitel, fedezetlen hitelek, üzleti hitelek, jelzáloghitelek, autóhitelek, diákhitelek, személyi kölcsönök, kockázati tőke stb. Magán hitelező vagyok, hiteleket nyújtok az alacsony kamatlábú vállalatoknak és magánszemélyeknek, és 2% -os ésszerű kamatlábak. Küldj egy emailt nekünk; (richardcosmos5@gmail.com) Hitel ajánlat.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Mr. Richard Cosmos - 2018-12-28 11:21:57
Válasz erre a hozzászólásraugy

üdv
 20éves vagyok és iny gyulladásom van vérezni nem vérzik de már mozognak az ineimés enyhén fájdalmas védőnőm elküldot fogorrvosshozz de féleek nem tudom hogy mit fognak csináli vele mégis mijen kezelésre számithatok.. várandos vagyok igy eresteelnitőt sem adnak.fájdalmas ez a kezelés.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
molnár vivien - 2017-03-02 20:44:17
Válasz erre a hozzászólásrafogínygyulladás

Üdvözlöm !
Ez év májusától számítva 4 ultrahangos fogkőeltávolításon estem át ,aminek eredményeképpen olyan 60-70 %-os javulást eredményezett ,illetve volt még egy vektor terápiás kezelésem is . A problémám az ,hogy még mindig van fogkő a fogaimon és gyulladt is az ínyem ,emellett számos fogmegtartó kezelésre is szükségem lenne ,de a gyulladás fenálltáig sajnos nem lehet semmit . Több fogászati magánrendelésen jártam már ,de sajnos még mindig sehol nem tartok ,leszámítva a fogkőleszedés utáni hetet ,amikor javulást tapasztaltam . Lehet ,hogy azért nem tudják maradéktalanul eltávolítíni a fogkövet ,mert erősen vérzik a kezelés alatt az ínyem ?? Nagyon szeretném megállítani a fogínygyulladásom és tovább kezeltetni a fogaim ,de már tanácstalan vagyok ,hogy mit tegyek ...és még az lenne a kérésem ,hogy érzéstelenítés mellett meg lehet oldani ezt ,mert nagyon érzékenyek a fogaim ..
tisztelettel:
Veronika(35év)

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Vincze Veronika - 2015-07-30 18:14:17
Válasz erre a hozzászólásraVeronika!

 Kedves Veronika!Be kellene fáradnia egy személyes vizsgálatra, kötelezettségektől mentes konzultációra, ami után megpróbálnánk megoldást találni az esetére!
Jöjjön bizalommal!
 
A Dental Soft csapata

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2015-08-04 19:54:53
Válasz erre a hozzászólásrafogkő leszedés?

 Tisztelt Dentalsoft!

Érdeklődni szeretnék, hogy a fogkő leszedés hogyan zajlik? Az ultrahangos rezegtetés lehet-e rossz hatással a fogtömésre? Kieshet-e utána a tömés?
Az 15eFt-os ár magába foglalja a polírozást is?
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Zoltán - 2012-09-12 09:46:48
Válasz erre a hozzászólásraFogkő Zoltán

 Kedves Zoltán!
 
A polírpsztás polírozás benne van az árban, és ne aggódjon a tömés stabilitását nem fenyegeti a beavatkozás. Ultrahang energiájával megrezegtetve a fogkőleszedő kezelőeszközt, vízhűtéssel gyönyörűen eltávolítható a fogkő. 
 
Jelentkezzen be egy időpontra a központi számon, vagy akár itt e-mailben!
 
Várjuk szeretettel:
 
A Dental -soft csapata

(3 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Soltész Nagy Attiláné /Eszter/ - 2012-09-12 10:39:14
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Fogkő eltávolítás

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Fogkő eltávolítás, fogko leszedés ára, fogko eltávolítása ár sztk, fogkoleszedés ára miskolc, fogkoleszedés ára szolnok, ultrahangos fogkoeltávolítás miskolc, fogkoeltávolítás ár, fogko leszedés ára, fogkoeltávolítás miskolc, fogko eltávolítás árai nyíregyháza, fogko eltavolitas arai nyiregyhazan

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni?Magyar Fogászati Turizmus

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Fogkő eltávolítás - Fogászat Miskolc