Megelőző fogászati tanácsadás - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Jó napot kívánok érdeklődi szeretnék,hogy a felső fogsoromat szeretném megcsináltatni 14-db fenti fogam műanyagból szeretném megcsináltatni.Érdeklődnék,hogy kb.mennyibe kerülne??? Köszönöm szépen előre is Boldog ÚJ Évet kívánok! Zsolt
üdv a kihuzott fogat rögtön pótolják a mügyökérrel vagy várni kell amíg begyógyul
Tisztelt Doktor Nő/Úr!
Gyermekemnek tavaly ősszel 6 éves korában hullottak ki az alsó fogai, ki is nőttek, de a mérete kisebb mint az előző tejfogaié. Idén nyáron a felső két foga is kiesett, de itt is megállt a növekedésben, kb. 1 hónapja nem változott a mérete, ezek kicsit nagyobbak mint az előző tejfogak, Gyermekem cöliákiás, ez esetleg okozhat a fogak növekedésében problémát? Ezek a fogak még nőhetnek? Egy gyermek szájában aranyosak ezek a fogak, de felnőttként ez nagyon furcsa lesz. Mit Tanácsol? A válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:
Tisztelt Doktor nő !
Érdekelne, hogy felso fogsor zomanc javítast vállal e . válaszát varom .
Tisztelt Doktornő!
A vákumos fogpótlás után érdeklődöm. A felső fogsoromat ezzel az eljárással meg lehetne oldani? Érdeklődnék az eljárás lényegéről, módjáról, esetleges hátrányairól és az áráról.
Sajnálatos módon néhány évvel ezelőtt csontba épített csavaros megoldással készítettek részemre fogsort ami nem lett túl jó, mivel a csontom szerkezete nem volt megfelelő így mozog fájdogál és egyre kevésbé tudok vele étkezni.
Várom mielőbbi válaszát.
Szarvasné
Tisztelt Dr. Nő!

2,5 éves kisfiamnak letört egy darad az első lapátfogából. Sajnos hosszanti irányban. Rögtön vittem orvoshoz, aki megtisztította neki de azt mondta ennyi és várni kell hogy elhal e fog vagy nem. Kérdésem az lenne hogy tejfogat nem lehet "javítani"? A törést pótolni vagy valamit kezdeni azzal hogy ne legyen ennyire feltűnő? Az orvosnál akinél voltunk azt mondták tejfoggal nem csinálnak semmi. Ez tényleg így van? Azért a fogváltás nagyon messze van még, addig nem lehet valami esztétikai kezelést végezni a tejfogacskán?
Várom válaszát, Marika
Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

rakaczki zsuzsa, szájsebészet miskolc ügyelet, melyik körzeti fogorvoshoz tartozom nyíregyháza, máv rendelo nőgyógyászat miskolc nyitvatartás, ügyelet miskolc, petőfi tér debrecen, barták lászló, lajos edit, cirkon, mennyibe kerül a rejtett fogszabályzó

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Megelőző fogászati tanácsadásMegelőző fogászati tanácsadás

A prevenció a betegségek kialakulásának megelőzése. A fogászati prevenció a szájüreg és a fogak kóros folyamatainak meggátolása, a már kialakult károsodások előrehaladásának lassítása. A preventív tevékenység a fogászatban elsősorban a fogszuvasodás és a fogínygyulladás megelőzésére irányul. Ezek hazánkban népbetegségnek számítanak. Magyarországon a fogszuvasodás a lakosság közel 100%-át érinti.

Megelőző fogászati tanácsadás

Az emberek többsége elmulasztja a szükséges fogászati ellenőrzéseket, és csak akkor keresi fel fogorvosát, ha már fájdalmai vannak, vagy a rágás nehézségei miatt gyomorpanaszok, esetleg egyéb megbetegedések lépnek fel. Hazánk a fogászati prevenció, a széleskörű felvilágosítás tekintetében meglehetősen lemaradt a világ élvonalától. Jellemző, hogy azokban a fejlett országokban, amelyekben már több évtizede működnek aktív megelőzési programok, sikerült 40 százalékkal csökkenteni a fogszuvasodás előfordulását.

dental-soft fogászat miskolc

A megfelelő szájhigiénia megakadályozza, vagy lassítja a kóros folyamatok kialakulását. Az optimális szájhigiéné tulajdonképpen lepedékmentességet jelent. A lepedék eltávolításának két módja van: az egyéni és a professzionális rendelői.

A Dental-Soft miskoci fogászaton Önnek is szívesen segítünk abban, hogyan tudja megelőzni a szájhigiénés problémákat. Ingyenes tanácsadásunkra Önt is szívesen várjuk. Bejelentkezés: 46/345-816(0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogászat, fogászati tanácsadás, fogorvosi tanácsadás, fogorvosi tanácsadás, tanácsadás fogakra, kéthi doktorno fogorvos, fogászati tanácsadás, fogaszati prevencio program miskolcon, fogorvosi tanácsadás eger, szájüregi prevencio tanácsadásHozzászólások Megelőző fogászati tanácsadás


Érdeklődés

Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy sajnos én nem miskolci lakos vagyok, de úgy olvastam, hogy lehetőség van a körzeti fogorvostól eltérő fogorvost is választani, ha ő elvállalja a munkát és ugyan azokkal a feltételekkel, tehát társadalombiztosítási támogatással. Valóban lehetséges ez? Még középiskolás koromban a Dental Softba jártam. A választ előre is köszönöm!

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Zsolt - 2017-12-15 16:10:08
Válasz erre a hozzászólásraKöszönet dr. Ládi Renátának!

 Kedves Dental-Soft, pàciensek és leendõ páciensek!
 
Két hònappal ezelõtt nagyon durván begyulladt az egyik alsò fogam. Addig halogattam, hogy elmenjek a fogászatra, míg az egyik rágòfogam kettétört, egészen a gyökeréig. Édesanyámat is itt kezelték, ezért bíztam az Õ ajánlásában és idõpontot kértünk dr. Ládi Renátához. 
Sajnos nem maradt más választás a fogamat ki kellett hùzni. Egy gyermekkori rossz élmény maradékaként természetesen én is, mint mindenki más, rettegtem a fogászattòl és a fogorvosvosoktòl. Ezùton szeretném megköszönni Renátának, hogy angyali kedvességével, profizmusàval és a fájdalommentes kezeléssel megváltoztatta a gondolkodàsomat és hozzáállásomat az egész fogászati kezelésekhez.
Jelenleg implantátum beültetésére várok és fogszabályozòt fogok viselni márciustòl.
Mindenkinek ajánlom a Dental-Softot! Profizmusuk, kedvességükkel párosulva elfeledteti az emberrel, hogy valòjában hol is van!
Mégegyszer külön köszönet dr. Ládi Renátának, mert egy életre megszûnt a félelmem!
 
Üdvözlettel!
 
Horváth Katalin

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Horváth Katalin - 2015-12-20 22:23:49
Válasz erre a hozzászólásraKöszönet

 Kedves Katalin!
 
Nagyon köszönjük az elismerő szavakat, nagyon jól esik ha  munkánkat a pácienseink ilyen pozitívan ítélik meg. Állunk rendelkezésre a jövőben is!
 
Üdvözlettel:
 
A Dental Soft csapata
 
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr SNA Eszter - 2015-12-28 10:50:10
Válasz erre a hozzászólásratörés

Tisztelt Doktornő!
Fogaim folyamatosan letörnek,annak ellenére hogy igyekszem rendbentartani őket!mi lehet ennek az oka?hogyan lehetne helyrehozatni őket?
Köszönöm válaszát
Huszár Beáta

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Huszár Beáta - 2015-06-18 14:25:52
Válasz erre a hozzászólásraBea

 Kedves Beáta!
 
Be kellene  fáradnia egy vizsgálatra, hogy megnézzük milyen oka lehet a fogak  jelenlegi állapotának, és ezután megpróbáljuk megoldani a gondját!
 
Várjuk szeretettel!
 
Dental Soft

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2015-06-24 13:04:34
Válasz erre a hozzászólásragyökérkezelés

Tisztelt Doktornő! Érdeklődni szeretnék hogy 2 éve gyökérkezelt fogam most újra fájni kezdett, hogyan lehetne kideríteni hogy ki kell e húzni vagy még megmenthető..
Köszönettel: J. Kriszta

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Kriszta - 2015-04-09 11:20:21
Válasz erre a hozzászólásraKriszta

Kedves Kriszta!
 
Egy panoráma röntgen felvétellel egybekötött vizsgálaton ez nagy bizonyossággal kiderül. Ezt követően közösen eldönthtjük mi lehet az Ön számára is a legmegfelelőbb megoldás. Jelentkezzen be egy időpontra!
 
Várjuk szeretettel!
 
A Dental Soft csapata

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Sna Eszter - 2015-04-20 20:58:38
Válasz erre a hozzászólásraÉrdeklődés

Tisztelt Doktornő!
A felső fogkorona meglazult szeretném megnézetni és megcsináltatni.Azt szeretném megkérdezni hogy a vizsgálat mennyibe kerülne?

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Benkő Béla - 2014-02-17 16:42:32
Válasz erre a hozzászólásraVizsgálat Béla

 Kedves Béla!
 
A vizsgálat, ha azt követően nálunk kezelik nem kerül pénzbe. Jöjjön bizalommal, megoldjuk a gondját! Jelentkezzen be a központi számon!
 
Várjuk szeretettel:
 
DS

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr SNA Eszter - 2014-02-17 17:05:49
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Megelőző fogászati tanácsadás

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Megelőző fogászati tanácsadás, szájüregi prevencio tanácsadás, fogorvosi tanácsadás eger, fogaszati prevencio program miskolcon, fogászati tanácsadás, kéthi doktorno fogorvos, tanácsadás fogakra, fogorvosi tanácsadás, fogorvosi tanácsadás, fogászati tanácsadás, fogászat

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni?Magyar Fogászati Turizmus

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Megelőző fogászati tanácsadás - Fogászat Miskolc