Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon - Fogászat Miskolc - fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkKereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

kiveheto protézis ár, olcso magan fogorvos, virág utca, körzeti fogorvos mis, miskolc szájsebész, foghúzás altatásban, bölcsességfog húzás, dr mecsei eszter, miskolc jókai út, katona pál

Fogászat Miskolc címkék


belso+fogszabályzó+ár+miskolc békéscsabai+fogászat+árak CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes+fogászat+miskolcon fájdalommentes+fogászat+miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp fogászati+árak+salgótarján Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fog%e1szati+ell%e1t%e1s+altat%e1sban fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás ára 2012 esztéka alapon fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett miskolc+ládi+renáta www.dentalsoft.hu Árak protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly MiskolconFogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon

Fogfehérítés Miskolc - Hófehér, egészséges, csillogó fogak. Kérdés, mennyire álom ez napjainkban, amikor túlhajszolt életvitelünk egyre kevesebb időt enged arra, hogy fogaink megtartása érdekében szájhigiénénk a legoptimálisabb legyen.

Fogfehérítés

Ne csak akkor keressük fel fogorvosunkat, amikor már ég a ház és a romokból való építkezéstől várjuk a csodát. Ugyanis a fogorvoslásban nincsenek csodák. A fogfehérítés napjaink fogászatának leglátványosabb rutin beavatkozása.

A fogfehérítés: Kimagasló esztétikai eredmény - gyors, fájdalommentes fogászati kezelés - röviden jellemezhetjük ezt a fogkozmetikai eljárást, mely a mai napig nem terjedt el a hazai rendelőkben.

Az egy ülésben végrehajtott ultrahangos fogfehérítés néhány esetben kiegészíthető otthoni szájvédő sínnel történő fehérítéssel. Az ultraszónikus elv alapján működő készülék nagy frekvenciás jelet generál, mely gerjeszti a fogfehérítő gélt. Így csökkentett koncentrációjú hidrogén-peroxid hatóanyaggal dolgozhatunk, mely nem von el vizet a fogból, és nem okoz érzékenységet. Eltekinthetünk a fogak felmelegedésétől is, mely a fénnyel aktivált gél használatakor jelentkezik. Ötször nyolc perces attakokban történik a fogfehérítés, gondos ínyvédelem mellett és nincs szükség a kellemetlen szájterpesz viselésére sem.

Fontos a megfelelő rendelői protokoll betartása is. Ez nemcsak a fogfehérítés menetére vonatkozik, hanem a korrekt módon végrehajtott megelőző szájhigiénés kezelésekre és az utókezelésekre is. A módszer nagy előnye a több ülésben végrehajtott rendelői fogfehérítésekkel és a két hétig tartó otthoni fehérítési eljárásokkal szemben, hogy a kezelést követően csak 2-3 napig kell kerülni a tilalmi listán szereplő élelmiszerek fogyasztását. Az eredmény tartóssága körülbelül 1-2 évre tehető, ez az idő a Páciens táplálkozási szokásainak, életmódjának valamint szájhigiénéjének eredményeként lerövidülhet.

dental-soft fogászat miskolc

Sokan azért félnek a fogfehérítéstől, hogy fogaik zománcszerkezete meggyengül, utófájdalmakra számítanak és a fogfehérítési kezelés tartósságában sem bíznak.

Ezeket a kételyeket szeretnénk eloszlatni a fogfehérítéssel kapcsolatban, rávilágítva azokra a legfontosabb és leggyakoribb kérdésekre, melyek a fogfehérítés kapcsán felmerülhetnek. A fogfehérítés pontosabban "fogvilágosítás" olyan kémiai eljárás, mely a fogak mikroszkópos repedéseiből fogfehérítő gél bevitelével a színeződéseket kioldja. Nem károsítja a zománcot és visszaadja a fogak eredeti színét. A fogak színének változását a következők okozhatják: kávé, tea, festékanyagot tartalmazó zöldségek, gyümölcsök, vörös bor, ételfesték tartalmú ételek italok, gyógyszerártalmak, valamint a fogak szerkezetének megváltozása az élet előrehaladtával. Hangsúlyoznunk kell, hogy a fogfehérítő eljárás csak természetes fogakon alkalmazható, gondos orvosi mérlegelés eredményeként. A fogfehérítő beavatkozás után 3-4, esetenként ettől több színárnyalattal lesznek világosabbak a fogak. Manapság különböző fogfehérítő rendszerek arzenáljából választhatunk. A fogazat állapota alapján döntjük el, hogy fogfehérítési módot tartjuk a legcélszerűbbnek. Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az orvosi felügyelet nélküli fogfehérítés - az önállóan vásárolt fogfehérítő anyag használatával -, többet árt a fogaknak, mint azt bárki gondolná. Súlyos ínyfekélyek, ínyfelmaródások, nem várt utófájdalmak léphetnek fel, károsodhat a fogak zománc-struktúrája, és könnyen visszasötétedhetnek a fogak.

Optimálisnak tartjuk az utógondozási időszakban a rendelői szájhigiénés kezelések után néhányszor végrehajtott kiegészítő otthoni fehérítést. Miután a fogfehérítés korrekt, már szanált, azaz szuvasodásmentes saját fogállományon lehetséges, rögtön egy paradox helyzet áll elő: a tömések és a később elkészítendő fogpótlások színét a már kielégítően végrehajtott fogfehérítés színeredménye adja, viszont a szájban levő szuvas folyamatok kizárják az azonnali fehérítő beavatkozást. Sikerélmény csak akkor érhető el a fogfehérítéssel, ha ezeket a mélyebb karieszes területeket kezeljük és a fogfehérítés végén átfestjük őket. Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy csak jó szájhigiéné mellett lehet fogfehéríteni. Az ínyvérzés a vérfestékanyagának fogra kerülése miatt nem kecsegtethet sikerrel. A tökéletes mosoly megteremtésének egyik, de korántsem egyetlen feltétele a fogfehérítés. Minden olyan esetben amikor a Páciens kopott, agyontömött és erősen foltos fogakkal rendelkezik, vagy nagy nyaki kopásai vannak, egyéb esztétikai fogászati beavatkozásra is sort kell keríteni. A fogfehérítés ellenjavallatai viszonylag szűk listán szerepelnek: Terhesség, szoptatás, hatóanyaggal szembeni túl érzékenység, fogszabályzóval ellátott fogak.

17 éves kor alatt sem ajánljuk a fogfehérítést.
 (0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogfehérítés miskolcon, fogfehérítés miskolc, genny folyik a fogam helyébol, protézis hollywoodi mosoly, fogászati fogfehérítés ára miskolc, fogfehérítés dental soft, hajdu gabriella gyermekorvosi rendelése miskolc, fogfehérítés miskolcon otthoni sínnel, fogfehérítés miskolcon, elég csak az elso hat fogat fehéríttetni?

Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon
Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon, elég csak az elso hat fogat fehéríttetni?, fogfehérítés miskolcon, fogfehérítés miskolcon otthoni sínnel, hajdu gabriella gyermekorvosi rendelése miskolc, fogfehérítés dental soft, fogászati fogfehérítés ára miskolc, protézis hollywoodi mosoly, genny folyik a fogam helyébol, fogfehérítés miskolc, fogfehérítés miskolcon

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni?Magyar Fogászati Turizmus

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
2022. október 1-től, szombatonként, 2022. november 5-től, szombaton és vasárnap is: 09.00 - 14.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
dentalsoftmiskolc@gmail.com

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon - Fogászat Miskolc