Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Jó napot kívánok érdeklődi szeretnék,hogy a felső fogsoromat szeretném megcsináltatni 14-db fenti fogam műanyagból szeretném megcsináltatni.Érdeklődnék,hogy kb.mennyibe kerülne??? Köszönöm szépen előre is Boldog ÚJ Évet kívánok! Zsolt
üdv a kihuzott fogat rögtön pótolják a mügyökérrel vagy várni kell amíg begyógyul
Tisztelt Doktor Nő/Úr!
Gyermekemnek tavaly ősszel 6 éves korában hullottak ki az alsó fogai, ki is nőttek, de a mérete kisebb mint az előző tejfogaié. Idén nyáron a felső két foga is kiesett, de itt is megállt a növekedésben, kb. 1 hónapja nem változott a mérete, ezek kicsit nagyobbak mint az előző tejfogak, Gyermekem cöliákiás, ez esetleg okozhat a fogak növekedésében problémát? Ezek a fogak még nőhetnek? Egy gyermek szájában aranyosak ezek a fogak, de felnőttként ez nagyon furcsa lesz. Mit Tanácsol? A válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:
Tisztelt Doktor nő !
Érdekelne, hogy felso fogsor zomanc javítast vállal e . válaszát varom .
Tisztelt Doktornő!
A vákumos fogpótlás után érdeklődöm. A felső fogsoromat ezzel az eljárással meg lehetne oldani? Érdeklődnék az eljárás lényegéről, módjáról, esetleges hátrányairól és az áráról.
Sajnálatos módon néhány évvel ezelőtt csontba épített csavaros megoldással készítettek részemre fogsort ami nem lett túl jó, mivel a csontom szerkezete nem volt megfelelő így mozog fájdogál és egyre kevésbé tudok vele étkezni.
Várom mielőbbi válaszát.
Szarvasné
Tisztelt Dr. Nő!

2,5 éves kisfiamnak letört egy darad az első lapátfogából. Sajnos hosszanti irányban. Rögtön vittem orvoshoz, aki megtisztította neki de azt mondta ennyi és várni kell hogy elhal e fog vagy nem. Kérdésem az lenne hogy tejfogat nem lehet "javítani"? A törést pótolni vagy valamit kezdeni azzal hogy ne legyen ennyire feltűnő? Az orvosnál akinél voltunk azt mondták tejfoggal nem csinálnak semmi. Ez tényleg így van? Azért a fogváltás nagyon messze van még, addig nem lehet valami esztétikai kezelést végezni a tejfogacskán?
Várom válaszát, Marika
Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

adamantin miskolc, kiveheto protézis árak debrecen, máv fogászati röntgen miskolc nyitvatartás, dr garadnai nóra, szájhigiénés instruálás motíválás eszközei, dr barták lászló, fogászat kamatmentes hitelre, gnatológia miskolc, fogtasak tisztítás, felnott fogszabályozás miskolc

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly MiskolconFogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon

Fogfehérítés Miskolc - Hófehér, egészséges, csillogó fogak. Kérdés, mennyire álom ez napjainkban, amikor túlhajszolt életvitelünk egyre kevesebb időt enged arra, hogy fogaink megtartása érdekében szájhigiénénk a legoptimálisabb legyen.

Fogfehérítés

Ne csak akkor keressük fel fogorvosunkat, amikor már ég a ház és a romokból való építkezéstől várjuk a csodát. Ugyanis a fogorvoslásban nincsenek csodák. A fogfehérítés napjaink fogászatának leglátványosabb rutin beavatkozása.

A fogfehérítés: Kimagasló esztétikai eredmény - gyors, fájdalommentes fogászati kezelés - röviden jellemezhetjük ezt a fogkozmetikai eljárást, mely a mai napig nem terjedt el a hazai rendelőkben.

Az egy ülésben végrehajtott ultrahangos fogfehérítés néhány esetben kiegészíthető otthoni szájvédő sínnel történő fehérítéssel. Az ultraszónikus elv alapján működő készülék nagy frekvenciás jelet generál, mely gerjeszti a fogfehérítő gélt. Így csökkentett koncentrációjú hidrogén-peroxid hatóanyaggal dolgozhatunk, mely nem von el vizet a fogból, és nem okoz érzékenységet. Eltekinthetünk a fogak felmelegedésétől is, mely a fénnyel aktivált gél használatakor jelentkezik. Ötször nyolc perces attakokban történik a fogfehérítés, gondos ínyvédelem mellett és nincs szükség a kellemetlen szájterpesz viselésére sem.

Fontos a megfelelő rendelői protokoll betartása is. Ez nemcsak a fogfehérítés menetére vonatkozik, hanem a korrekt módon végrehajtott megelőző szájhigiénés kezelésekre és az utókezelésekre is. A módszer nagy előnye a több ülésben végrehajtott rendelői fogfehérítésekkel és a két hétig tartó otthoni fehérítési eljárásokkal szemben, hogy a kezelést követően csak 2-3 napig kell kerülni a tilalmi listán szereplő élelmiszerek fogyasztását. Az eredmény tartóssága körülbelül 1-2 évre tehető, ez az idő a Páciens táplálkozási szokásainak, életmódjának valamint szájhigiénéjének eredményeként lerövidülhet.

dental-soft fogászat miskolc

Sokan azért félnek a fogfehérítéstől, hogy fogaik zománcszerkezete meggyengül, utófájdalmakra számítanak és a fogfehérítési kezelés tartósságában sem bíznak.

Ezeket a kételyeket szeretnénk eloszlatni a fogfehérítéssel kapcsolatban, rávilágítva azokra a legfontosabb és leggyakoribb kérdésekre, melyek a fogfehérítés kapcsán felmerülhetnek. A fogfehérítés pontosabban "fogvilágosítás" olyan kémiai eljárás, mely a fogak mikroszkópos repedéseiből fogfehérítő gél bevitelével a színeződéseket kioldja. Nem károsítja a zománcot és visszaadja a fogak eredeti színét. A fogak színének változását a következők okozhatják: kávé, tea, festékanyagot tartalmazó zöldségek, gyümölcsök, vörös bor, ételfesték tartalmú ételek italok, gyógyszerártalmak, valamint a fogak szerkezetének megváltozása az élet előrehaladtával. Hangsúlyoznunk kell, hogy a fogfehérítő eljárás csak természetes fogakon alkalmazható, gondos orvosi mérlegelés eredményeként. A fogfehérítő beavatkozás után 3-4, esetenként ettől több színárnyalattal lesznek világosabbak a fogak. Manapság különböző fogfehérítő rendszerek arzenáljából választhatunk. A fogazat állapota alapján döntjük el, hogy fogfehérítési módot tartjuk a legcélszerűbbnek. Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az orvosi felügyelet nélküli fogfehérítés - az önállóan vásárolt fogfehérítő anyag használatával -, többet árt a fogaknak, mint azt bárki gondolná. Súlyos ínyfekélyek, ínyfelmaródások, nem várt utófájdalmak léphetnek fel, károsodhat a fogak zománc-struktúrája, és könnyen visszasötétedhetnek a fogak.

Optimálisnak tartjuk az utógondozási időszakban a rendelői szájhigiénés kezelések után néhányszor végrehajtott kiegészítő otthoni fehérítést. Miután a fogfehérítés korrekt, már szanált, azaz szuvasodásmentes saját fogállományon lehetséges, rögtön egy paradox helyzet áll elő: a tömések és a később elkészítendő fogpótlások színét a már kielégítően végrehajtott fogfehérítés színeredménye adja, viszont a szájban levő szuvas folyamatok kizárják az azonnali fehérítő beavatkozást. Sikerélmény csak akkor érhető el a fogfehérítéssel, ha ezeket a mélyebb karieszes területeket kezeljük és a fogfehérítés végén átfestjük őket. Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy csak jó szájhigiéné mellett lehet fogfehéríteni. Az ínyvérzés a vérfestékanyagának fogra kerülése miatt nem kecsegtethet sikerrel. A tökéletes mosoly megteremtésének egyik, de korántsem egyetlen feltétele a fogfehérítés. Minden olyan esetben amikor a Páciens kopott, agyontömött és erősen foltos fogakkal rendelkezik, vagy nagy nyaki kopásai vannak, egyéb esztétikai fogászati beavatkozásra is sort kell keríteni. A fogfehérítés ellenjavallatai viszonylag szűk listán szerepelnek: Terhesség, szoptatás, hatóanyaggal szembeni túl érzékenység, fogszabályzóval ellátott fogak.

17 éves kor alatt sem ajánljuk a fogfehérítést.
 (0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogfehérítés miskolcon, fogfehérítés miskolc, genny folyik a fogam helyébol, protézis hollywoodi mosoly, fogászati fogfehérítés ára miskolc, fogfehérítés dental soft, hajdu gabriella gyermekorvosi rendelése miskolc, fogfehérítés miskolcon otthoni sínnel, fogfehérítés miskolcon, elég csak az elso hat fogat fehéríttetni?Hozzászólások Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon


Fogfehérítés

 Kedves 17 éves érdeklődő!
 
Meg kell nézni a sárgaság mértékét, és kisérleezni kell, hogy reagál a fehérítésre a fogállománya. Sajnos ez emberenként változó. Van akinek a foga jobban reagál, van akinek kevésbé. Javítani biztos lehet a helyzeten.
 
Jelentkezzen be, megnézzük.
 
Várjuk szeretettel!

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2011-08-23 21:38:39
Válasz erre a hozzászólásraFogfehérítés

Kedves Dental Soft!
17 éves vagyok és eléggé sárgák a fogaim. Ez nagy valószínűséggel attól lehet, hogy kisebb koromban elég sok gyógyszert kellett szednem. A kérdésem az lenne, hogy ilyen korban lehet e rendelői fogfehérítést végezni, illetve az milyen mértékben lesz látható?
Köszönöm előre a választ.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Adrián - 2011-08-23 13:26:31
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon, elég csak az elso hat fogat fehéríttetni?, fogfehérítés miskolcon, fogfehérítés miskolcon otthoni sínnel, hajdu gabriella gyermekorvosi rendelése miskolc, fogfehérítés dental soft, fogászati fogfehérítés ára miskolc, protézis hollywoodi mosoly, genny folyik a fogam helyébol, fogfehérítés miskolc, fogfehérítés miskolcon

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni?Magyar Fogászati Turizmus

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon - Fogászat Miskolc