Fogszabályzás Miskolcon - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Jó napot kívánok érdeklődi szeretnék,hogy a felső fogsoromat szeretném megcsináltatni 14-db fenti fogam műanyagból szeretném megcsináltatni.Érdeklődnék,hogy kb.mennyibe kerülne??? Köszönöm szépen előre is Boldog ÚJ Évet kívánok! Zsolt
üdv a kihuzott fogat rögtön pótolják a mügyökérrel vagy várni kell amíg begyógyul
Tisztelt Doktor Nő/Úr!
Gyermekemnek tavaly ősszel 6 éves korában hullottak ki az alsó fogai, ki is nőttek, de a mérete kisebb mint az előző tejfogaié. Idén nyáron a felső két foga is kiesett, de itt is megállt a növekedésben, kb. 1 hónapja nem változott a mérete, ezek kicsit nagyobbak mint az előző tejfogak, Gyermekem cöliákiás, ez esetleg okozhat a fogak növekedésében problémát? Ezek a fogak még nőhetnek? Egy gyermek szájában aranyosak ezek a fogak, de felnőttként ez nagyon furcsa lesz. Mit Tanácsol? A válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:
Tisztelt Doktor nő !
Érdekelne, hogy felso fogsor zomanc javítast vállal e . válaszát varom .
Tisztelt Doktornő!
A vákumos fogpótlás után érdeklődöm. A felső fogsoromat ezzel az eljárással meg lehetne oldani? Érdeklődnék az eljárás lényegéről, módjáról, esetleges hátrányairól és az áráról.
Sajnálatos módon néhány évvel ezelőtt csontba épített csavaros megoldással készítettek részemre fogsort ami nem lett túl jó, mivel a csontom szerkezete nem volt megfelelő így mozog fájdogál és egyre kevésbé tudok vele étkezni.
Várom mielőbbi válaszát.
Szarvasné
Tisztelt Dr. Nő!

2,5 éves kisfiamnak letört egy darad az első lapátfogából. Sajnos hosszanti irányban. Rögtön vittem orvoshoz, aki megtisztította neki de azt mondta ennyi és várni kell hogy elhal e fog vagy nem. Kérdésem az lenne hogy tejfogat nem lehet "javítani"? A törést pótolni vagy valamit kezdeni azzal hogy ne legyen ennyire feltűnő? Az orvosnál akinél voltunk azt mondták tejfoggal nem csinálnak semmi. Ez tényleg így van? Azért a fogváltás nagyon messze van még, addig nem lehet valami esztétikai kezelést végezni a tejfogacskán?
Várom válaszát, Marika
Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

fogorvos, lamberger anett, szájsebészet miskolc sztk, miskolc sztk fogászat körzetek szentpéteri kapu, dental soft, top dental miskolc, szájsebészet miskolc megyei kórház, fogtechnikai labor, adamantin miskolc, kiveheto protézis árak debrecen

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Fogszabályzás MiskolconFogszabályzás Miskolcon

Fogszabályzás Miskolc - Napjainkban a fogászat területén az esztétikai fogászat hódít. Sokan úgy gondolják, hogy a fogszabályzás is az ilyen jellegű kezelések közé a tartozik. Ez azonban koránt sincs így!

Fogszabályzás Miskolc

A tisztíthatóság szempontjából a szabályos fogazat alapvetően fontos. Kuszán nőtt, torlódott fogakat nehéz, vagy néha nem is lehet tökéletesen tisztán tartani. Ez okozhat fogszuvasodást, ínygyulladást, sőt 40-50 éves korra akár fogágybetegséget is, azonban nem csak ez okozhat problémát. Nem ideálisan álló fogakra kedvezőtlen irányból hatnak különböző erők, ami traumás terhelést jelent mind az adott, mind a többi fog számára. Sőt ilyen traumás harapás lehet az oka egyes állkapocs ízületi problémáknak is, pl: kattogás, izületi fájdalom, ami akár fejfájás formájában is kihathat az életminőségre! Szerencsére az ideális fogív megegyezik az esztétikailag kedvező, tökéletes mosollyal.

Fogszabályzás

Legmegfelelőbb életkor a fogszabályzásra a 11-18 év. Régebben szinte csak ebben az életkorban végeztek fogszabályzási kezeléseket. Ma már olyan modern fogszabályzási technikák és készülékek állnak rendelkezésünkre, hogy gyakorlatilag bármilyen életkorban lehet fogszabályzást végezni!

dental-soft fogászat miskolc

Fontos, hogy tudjuk magunkról vagy gyermekünkről, hogy szüksége van-e fogszabályzási kezelésre! Érdemes kérni egy fogszakorvossal történő konzultációt, még akkor is, ha laikus szemmel úgy gondoljuk, nincs fogszabályzásra szükség.

Gyakran már gyermekkorban el kell kezdeni a fogszabályzó kezelést. 12-13 éves korig általában kivehető fogszabályzó készülékekkel kezelünk. A készülék típusa pontos kezelési terv alapján dől el. A kivehető fogszabályzó készülékek hordása nem mindig könnyű feladat és fontos, hogy a gyermekek szívesen hordják, így lehetőséget adunk különböző színek, vagy díszítőmatricák kiválasztására is.

12-14 éves kortól általában rögzített fogszabályzó készülékekre van szükség. Rendelőnkben többfajta fogszabályzó készülék közül lehet választani; a fogszabályzó készülhet fémből vagy a fog színéhez nagyon hasonló porcelánból. A pácienseknek lehetőségük van választani a 3M Unitek termékei közül: Victory Series (fém), Clarity (porcelán), vagy a legújabb Damon technikához használt Damon2 (fém) Damon3 (porcelán-fém) fogszabályzó készülékek között!

Ezekkel a technikákkal a fogak gyorsabban és kíméletesebben mozdulnak, ami a felnőttek fogszabályzásánál lényeges!
A fogszabályzó kezelés, az egyéb fogászati kezelésekhez képest, hosszú ideig tart (akár1,5-2 év), az eredményét viszont egész életünkön keresztül láthatjuk. Érdemes tehát belevágni a fogszabályzásba még akkor is, ha azt gondoljuk, hogy már késő!(5 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogszabályozás miskolc, fogszabályozás miskolc, fogszabályzás miskolc, fogszabályzás miskolc, fogszabályzó árak miskolc, miskolc fogszabályozás ingyenes konzultáció, miskolc fogszabalyozas, fogszabályozás miskolcon, fogszabályzó árak miskolc, fogszabályzó miskolcHozzászólások Fogszabályzás Miskolcon


tamás

szia meg szetetném kérdezni hogy fogszabályozot szeretnék mind a két fog soromra hogy azmennyibe kerülne de ragasztott szeretnék köszönöm 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
botos tamás - 2014-09-23 10:28:29
Válasz erre a hozzászólásraTamàs

 Kedves Tamàs!
 
Az àr megàllapítàsàhoz, egy szemèlyes konzultàció lesz szüksèges, ennek kapcsàn kèrem keressen szemèlyes mobilomon , hogy tàjèkoztathassam a tèmàban!
 
Üdvözlettel:
 
dr Soltèsz Nagy Attilànè Eszter

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr SNA Eszter - 2014-09-28 16:17:21
Válasz erre a hozzászólásrafogszabályozás

 Kedves Doktornő!
 
Szeretnék egy kivehető esti fogszabályzót. Lehetséges Önöknél a részletfizetés? Mennyibe kerül egy konzultáció?
Válaszát előre is köszönöm!
 
Tisztelettel
 
Pálfalvi Szandra

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Szandra - 2014-09-21 20:23:58
Válasz erre a hozzászólásraFogszabàlyzó

Kedves Szandra!
 
Megoldható a dolog, kèrem szemèlyes telefonos megkeresèsèt!Vàrom hívàsàt szeretettel!
 
Dr SNA Eszter

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr SNA Eszter - 2014-09-28 16:21:00
Válasz erre a hozzászólásraFogszabályozás

 Tisztelt Dental Soft!
Kérdésem az lenne, hogy nemrégiben a Győri kapu utcáról a Kőporos  utcára költöztünk. A Győri kapu önökhöz tartozott körzetileg. A Köporos utca is önökhöz tartozik? 
Köszönöm válaszukat.
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Molnár Mónika - 2014-05-11 12:23:25
Válasz erre a hozzászólásraKőporos

Kedves Hölgyem!
 
Sajnos a Kőporos u. nem hozzánk tartozik, ettől függetlenül magánpraxisunkkal állunk rendelkezésére!
 
Várjuk szeretettel:
 
A Dental Soft csapata 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2014-05-11 14:13:07
Válasz erre a hozzászólásratisztelt doktornő szeretnék érdeklődni hogy mennyibe kerülnek a porcelán fogszabályzók. üdvözlettel ónodi cintia

 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
ónodi cintia - 2013-07-30 21:33:26
Válasz erre a hozzászólásraCintia fogszab

  Kedves Cintia!
Kérem hívjon személyes mobilszámomon, és mindenben szívesen tájékoztatom a fogszabályzást illetően, és egyúttal a konzultációt is megbeszélhetjük.
 
Várom szeretettel:
 
Dr Soltész Nagy Attiláné /Eszter/
 
06-30-903-89-55
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2013-07-31 08:22:26
Válasz erre a hozzászólásraTisztelt Doktornő!

 Szeretnék érdeklődni,hogy önök foglalkoznak e láthatatlan fogszabályzóval és ha igen,milyen árban? Köszönöm

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dóri - 2013-06-05 22:13:48
Válasz erre a hozzászólásraDóri

 Kedves Dóri!
 
Jelentkezzen be a központi számon egy konzultációra fogszabályzó szakorvosunkkal! 
 
Várjuk szeretettel:
 
A Dental Soft csapata

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2013-06-06 19:49:59
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Fogszabályzás Miskolcon

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Fogszabályzás Miskolcon, fogszabályzó miskolc, fogszabályzó árak miskolc, fogszabályozás miskolcon, miskolc fogszabalyozas, miskolc fogszabályozás ingyenes konzultáció, fogszabályzó árak miskolc, fogszabályzás miskolc, fogszabályzás miskolc, fogszabályozás miskolc, fogszabályozás miskolc

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni?Magyar Fogászati Turizmus

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Fogszabályzás Miskolcon - Fogászat Miskolc