ALTATÁSOS FOGÁSZATI BEAVATKOZÁS - stresszoldás - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Jó napot kívánok érdeklődi szeretnék,hogy a felső fogsoromat szeretném megcsináltatni 14-db fenti fogam műanyagból szeretném megcsináltatni.Érdeklődnék,hogy kb.mennyibe kerülne??? Köszönöm szépen előre is Boldog ÚJ Évet kívánok! Zsolt
üdv a kihuzott fogat rögtön pótolják a mügyökérrel vagy várni kell amíg begyógyul
Tisztelt Doktor Nő/Úr!
Gyermekemnek tavaly ősszel 6 éves korában hullottak ki az alsó fogai, ki is nőttek, de a mérete kisebb mint az előző tejfogaié. Idén nyáron a felső két foga is kiesett, de itt is megállt a növekedésben, kb. 1 hónapja nem változott a mérete, ezek kicsit nagyobbak mint az előző tejfogak, Gyermekem cöliákiás, ez esetleg okozhat a fogak növekedésében problémát? Ezek a fogak még nőhetnek? Egy gyermek szájában aranyosak ezek a fogak, de felnőttként ez nagyon furcsa lesz. Mit Tanácsol? A válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:
Tisztelt Doktor nő !
Érdekelne, hogy felso fogsor zomanc javítast vállal e . válaszát varom .
Tisztelt Doktornő!
A vákumos fogpótlás után érdeklődöm. A felső fogsoromat ezzel az eljárással meg lehetne oldani? Érdeklődnék az eljárás lényegéről, módjáról, esetleges hátrányairól és az áráról.
Sajnálatos módon néhány évvel ezelőtt csontba épített csavaros megoldással készítettek részemre fogsort ami nem lett túl jó, mivel a csontom szerkezete nem volt megfelelő így mozog fájdogál és egyre kevésbé tudok vele étkezni.
Várom mielőbbi válaszát.
Szarvasné
Tisztelt Dr. Nő!

2,5 éves kisfiamnak letört egy darad az első lapátfogából. Sajnos hosszanti irányban. Rögtön vittem orvoshoz, aki megtisztította neki de azt mondta ennyi és várni kell hogy elhal e fog vagy nem. Kérdésem az lenne hogy tejfogat nem lehet "javítani"? A törést pótolni vagy valamit kezdeni azzal hogy ne legyen ennyire feltűnő? Az orvosnál akinél voltunk azt mondták tejfoggal nem csinálnak semmi. Ez tényleg így van? Azért a fogváltás nagyon messze van még, addig nem lehet valami esztétikai kezelést végezni a tejfogacskán?
Várom válaszát, Marika
Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

miskolc sztk fogászat körzetek fogszabályozás, fogtechnika, fogfehérítés miskolc ár, miskolc belvárosi fogászat áraik, fogorvos, lamberger anett, szájsebészet miskolc sztk, miskolc sztk fogászat körzetek szentpéteri kapu, dental soft, top dental miskolc

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - ALTATÁSOS FOGÁSZATI BEAVATKOZÁS - stresszoldásALTATÁSOS FOGÁSZATI BEAVATKOZÁS - stresszoldás

A mai modern fogászati módszerek már lehetővé teszik, hogy a komolyabb fogászati beavatkozásokat, műtéteket altatásban végezzük el.

Milyen esetekben érdemes altatásos fogászati beavatkozást végezni?

Számtalanszor találkozhatunk olyan betegekkel, akik nehezen tűrik a fogászati kezeléseket, esetleg nagyon félnek, szoronganak vagy például erős hányingerük van a fogászati beavatkozások alkalmával.

Dental-Soft fogászat miskolc

Ezeknél a betegeknél érdemes a nagyobb vagy hosszabb ideig tartó fogászati beavatkozásoknál az altatást alkalmazni.

Vannak olyan esetek is, amikor paciensünk sajnálatos módon fogyatékkal él, így az ő esetében szintén az altatásos fogászati beavatkozást érdemes alkalmazni.

Olyan esetekben is javasoljuk az altatásos kezelést, amikor nagyobb területre terjed ki a fogászati, szájsebészeti beavatkozás.

Vannak természetesen olyan kizáró okok, amik miatt nem lehetséges altatásos fogászati beavatkozást végezni.
Például súlyos szív-, és érrendszeri betegségségben élő pacienseknél, komolyabb tüdőbetegeknél, súlyosabb cukorbetegeknél, egyes máj-, illetve vesebetegségek esetén.

Természetesen minden altatásos fogászati beavatkozás előtt szükséges egy általános orvosi-, és laborvizsgálat elvégzése.
 

Mit kell tudni az altatásos fogászati beavatkozásról?

Az előre egyeztetett kezelési időpont előtt 4 órával nem szabad enni, inni.
Az aneszteziológus orvos által történt kikérdezést követően az altatásos fogászati beavatkozás alatt folyamatos vérnyomásmérés és vér-oxigénszint ellenőrzés történik.
Az egész altatásos fogorvosi kezelési időtartam alatt orrmaszkon át tiszta oxigént adunk páciensünknek. A fogászati kezelés végéig egy nyugodt, relaxált állapotot teremtünk betegünk számára, így bármilyen hosszú is a fogászati kezelés, a paciens ebből mit sem érez. Egy altatásos fogászati kezelés alkalmával több, akár 5-10 fogon is érdemes elvégezni a kívánt fogászati kezelést tömést, gyökértömést, foghúzást stb. Ez az adat önmagáért beszél.
 (0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: altatásos fogászat miskolc, altatásos fogászat nyíregyháza, altatásos szájsebészet miskolc, altatásos fogászat nyíregyháza, szájsebészet altatásban miskolc, altatásos fogászat miskolc, jó fogorvos miskolcon, altatasos fogaszat milyen esetben lehet?, foghúzás altatásban nyíregyháza, dr szendrei emese véleményekHozzászólások ALTATÁSOS FOGÁSZATI BEAVATKOZÁS - stresszoldás


kérdés

 tiszteltt doktor ur azt kérdezném hogy nekem még van 5 fogam és ezt kelene el távolitani de aki hez tartozok fog orvos edig csak huza tépi a fogamat kifele a számbol és nem nagyon merek elmeni hozzá hogy vegye ki nekem hiába ad ijekciot akkor is fáj a huzzás  de nagyon és még szédülök utána 38 éves vagyok altatásban ki vehetö egyszere nem vérzik a huzzás után kb 2 perc és el áll magatol 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
büdi imre - 2017-05-25 19:33:34
Válasz erre a hozzászólásraAltatásos fogkihuzás

 Tisztelt doktorúr én biatorbágyon lakok így tudnának e fogadni ?3fogam letört azt szeretném kihuzatni meg vannak lyukas fogaim is nagyon stresszelek nem merek elmenni mert rossz fogászati kezelésen estem át azóta nem voltam ennek kb 5éve 41éves vagyok szeretnéknmegszabadulni a fájdalomtól kérem segitsen .elöre is nagyon köszönöm hogyha elolvassa .monika 0670 601 1213

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Vass zoltán józsefné - 2016-11-23 18:10:30
Válasz erre a hozzászólásrafélelem de nagyon

 üdvözlöm 23 éves fiam cukorbeteg  nagyon fáj a foga de nagyon fél a fogorvostol nagyon rossz tapasztalata volt ezért fél nem hajlando el menni fogorvoshoz ha felhozom hogy menjük vagy csak fogrol beszélek már sirogörcsöt kap mit tudnánk tenni hogy ennek véget vessek csak ha altatnák akkor megy el van e lehetöség rá  kérém mielöbbi válaszát mert nem birja  annyira fáj neki köszönettel Kollár Mihályné
 

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
kollár máté - 2016-10-31 07:52:58
Válasz erre a hozzászólásrasdfghb

 Kedves érdeklődő!
Az altatást csak kórházi háttérrel lehet biztosítani  természetesen alatató orvos részvételével.  Javaslom, hogy a megyei kórház fogászati rendelőjében érdeklődjön a leírtak szerinti okokra hivatkozva at altatás esetleges lehetőségéről.  Üdvözlettel dr Soltész Nagy Attiláné

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2016-11-02 22:37:05
Válasz erre a hozzászólásraLetört fog potlasa

 Jo estèt  èn nagyon fèlek a fagászatol èn azt szeretnèm kerdezni hogy müködik az altatás ès mikor alkalmazhato es menyibe kerül köszönöm a választ.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Barath Bertalan - 2016-01-27 16:14:23
Válasz erre a hozzászólásracsunya a mosolyom

Üdvözlöm! Érdeklődnék hogy van nekem 5 fog gyökerem amit el kellene távolitani. Ezt altatásban egy alkalommal lehetne e? 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Petőh Pál - 2016-01-02 20:00:11
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
ALTATÁSOS FOGÁSZATI BEAVATKOZÁS - stresszoldás

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

ALTATÁSOS FOGÁSZATI BEAVATKOZÁS - stresszoldás, dr szendrei emese vélemények, foghúzás altatásban nyíregyháza, altatasos fogaszat milyen esetben lehet?, jó fogorvos miskolcon, altatásos fogászat miskolc, szájsebészet altatásban miskolc, altatásos fogászat nyíregyháza, altatásos szájsebészet miskolc, altatásos fogászat nyíregyháza, altatásos fogászat miskolc

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni?Magyar Fogászati Turizmus

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: ALTATÁSOS FOGÁSZATI BEAVATKOZÁS - stresszoldás - Fogászat Miskolc