FOGÁSZAT MISKOLC, DENTAL-SOFT - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Jó napot kívánok érdeklődi szeretnék,hogy a felső fogsoromat szeretném megcsináltatni 14-db fenti fogam műanyagból szeretném megcsináltatni.Érdeklődnék,hogy kb.mennyibe kerülne??? Köszönöm szépen előre is Boldog ÚJ Évet kívánok! Zsolt
üdv a kihuzott fogat rögtön pótolják a mügyökérrel vagy várni kell amíg begyógyul
Tisztelt Doktor Nő/Úr!
Gyermekemnek tavaly ősszel 6 éves korában hullottak ki az alsó fogai, ki is nőttek, de a mérete kisebb mint az előző tejfogaié. Idén nyáron a felső két foga is kiesett, de itt is megállt a növekedésben, kb. 1 hónapja nem változott a mérete, ezek kicsit nagyobbak mint az előző tejfogak, Gyermekem cöliákiás, ez esetleg okozhat a fogak növekedésében problémát? Ezek a fogak még nőhetnek? Egy gyermek szájában aranyosak ezek a fogak, de felnőttként ez nagyon furcsa lesz. Mit Tanácsol? A válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:
Tisztelt Doktor nő !
Érdekelne, hogy felso fogsor zomanc javítast vállal e . válaszát varom .
Tisztelt Doktornő!
A vákumos fogpótlás után érdeklődöm. A felső fogsoromat ezzel az eljárással meg lehetne oldani? Érdeklődnék az eljárás lényegéről, módjáról, esetleges hátrányairól és az áráról.
Sajnálatos módon néhány évvel ezelőtt csontba épített csavaros megoldással készítettek részemre fogsort ami nem lett túl jó, mivel a csontom szerkezete nem volt megfelelő így mozog fájdogál és egyre kevésbé tudok vele étkezni.
Várom mielőbbi válaszát.
Szarvasné
Tisztelt Dr. Nő!

2,5 éves kisfiamnak letört egy darad az első lapátfogából. Sajnos hosszanti irányban. Rögtön vittem orvoshoz, aki megtisztította neki de azt mondta ennyi és várni kell hogy elhal e fog vagy nem. Kérdésem az lenne hogy tejfogat nem lehet "javítani"? A törést pótolni vagy valamit kezdeni azzal hogy ne legyen ennyire feltűnő? Az orvosnál akinél voltunk azt mondták tejfoggal nem csinálnak semmi. Ez tényleg így van? Azért a fogváltás nagyon messze van még, addig nem lehet valami esztétikai kezelést végezni a tejfogacskán?
Várom válaszát, Marika
Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

fogpótlás árak nyíregyházán részletre, vákumos fogsor, fogsor árak sztk kivehető felső fogsor, műfogsor árak nyugdijasoknak szeged, műfogsor árak nyugdijasoknak nyíregyházán, vasgyári sztka dr kerekes laura, mennyibe kerül egy fog pirszing, vákumos fogpótlás, legolcsóbb műanyag fix fogpótlás, koromprotezis

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - FOGÁSZAT MISKOLC, DENTAL-SOFTFOGÁSZAT MISKOLC, DENTAL-SOFT


dentalsoft fogászat miskolcA fogászati praxis több mint 40 éve indult el egy fogorvosi székkel, dr Soltész Nagy Attila és felesége Eszter, odaadó munkájával. A sikeres együttműködés, a folyamatos fogászati fejlesztések és bővítések által a Dental-Soft kft. nyolc székes fogászati komplexummá nőtte ki magát Miskolcon, és sok tehetséges fogorvos és fogtechnikus kollégával, ma is a betegei rendelkezésére áll, napi 12 órában.

A fogorvosi rendelő Miskolc történelmi belvárosában helyezkedik el, saját praxislaborral, korszerű technológiákkal és anyagokkal, magas színvonalú, teljes körű fogászati ellátást nyújt az elégedett pácienseinek. Elsődleges célkitűzés, hogy minden fogászati problémát egy helyen, a legmagasabb szakmai tudás szerint oldjunk meg.

Fogászati szakorvosaink állandó képzésben részesülnek, minek eredményeként a legmodernebb eljárásokat alkalmazzuk fogászati kezeléseink során. Precíz, pontos, gyors munkát, igényes kivitelezést garantálunk.

A Dental-Soft, mint miskolci fogászati komplexum, magába foglal hat fogorvosi rendelőt, panoráma röntgent, digitális fogászati röntgent és 12 munkahelyes fogtechnikai laboratóriumot. Fogászati praxis-laboratóriumunkban fogpótlásainkat folyamatos ellenőrzés mellett, teljes körű garanciával készítjük. Ezt lehetővé teszi az a tény, hogy egy épületben bonyolódik minden fogászati munkafázis.

A fogtechnikusaink és pácienseink személyes kapcsolatban vannak egymással, amellyel maximálisan kiegészítik fogorvosaink munkáját. 18 egészségpénztárral állunk szolgáltatói kapcsolatban. Szakmai hitvallásunk, az a fajta betegközpontúság, melynek révén a legteljesebb felvilágosítást nyújtjuk mind szakmai, mind anyagi vonatkozásban a pácienseink számára.

Fogpótlás esetén minden esetben ideiglenes fdentalsoft fogászat miskolcogművet biztosítunk ingyenesen. Köszönhetően a helyi adottságoknak, az átlagtól jóval rövidebb idő alatt tudjuk a fogpótlást elkészíteni. Kizárólag a technológiai időfaktorok diktálnak.

Egy alsó-felső teljes kivehetős fogsort, 2 nap alatt készítünk el. A rögzített fogpótlás porcelánleplezéssel, 3 nap alatt is elkészülhet. A minőség a rövid időfaktor ellenére garantált, a fogtechnikusi jelenlétnek köszönhetően.

Az egyre gyakrabban felmerülő fogászati allergia problémáját is figyeljük, és a legkorszerűbb fogászati lehetőségekkel állunk pacienseink rendelkezésére. A fokozottan szorongók számára, altatóorvos felügyeletével, stresszoldást alkalmazunk. Ez utóbbi természetesen gondos időegyeztetést kíván a fogászati rendelőnk recepcióján keresztül.

A Debreceni Orvostudományi Egyetem által akkreditált intézményünk, eszerint friss diplomás fogorvosok képzésével folyamatosan foglalkozunk. Praxis-laboratóriumunkban 15 éve fogműves képzéssel is foglalkozunk. Az informatikai rendszerünk és a higiénés előírások (klíma, levegőcsírátlanítás, eszköz-, és műszersterilizálás) a jelenleg előírtak szerint működik. Az irányunkban érdeklődők bizalmát előre is köszönjünk és állunk a fent leírtak tükrében szíves szolgálatukra.

fogászat miskolc csapata
A Dental-Soft Fogászat Miskolc csapata(5 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogászati ügyelet miskolc, fájdalommentes fogászat dentál miskolc, fogászati Ügyelet, privát miskolc, fogorvosi ügyelet miskolcon dentál, dentál soft miskolc, dr. soltész nagy attiláné eszter email cím, miskolcon fogorvosi ügyelet, fogorvosi ügyelet miskolc, gyermekfogászat miskolc bokréta utca rendelési ido, dental soft miskolc nyitvatartásHozzászólások FOGÁSZAT MISKOLC, DENTAL-SOFT


fogveses

Joestet. Nekem porcelan hidam volt felso mar tobb mint 13 eve es mostansag elkezdett fajni a fogam aminek az lett a vege hogy bedagadt. Elmentem fogaszatra es levettek a hidat mivel alatta bevan gyulladva az inyem es a fogak beletortek az inybe es bennevannak az arcüregbe. Szajsebeszetre kell mennem hogy ott kiszedjek az osszes fogat ami belevan torve de en nagyon felek mert kiskoromrol vannak rossz emlekeim.Azt. szeretnem hogy ha önöknél van lehetőség az altatásban valo fogeltavolitásra akkor szeretnek idopontot kerni.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Krajnyák Mária - 2019-01-20 22:30:49
Válasz erre a hozzászólásraAjánlatkérés

Jó napot. Érdeklődnék, hogy tömetni szeretném a fogaim. Árat tudnának nekem írni??? Köszönettel: Timea

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Szűcs Timea - 2018-06-05 12:28:26
Válasz erre a hozzászólásraválasz

Kedves Tímea Érdeklődősőre a választ megadja, amennyiben a web lapunk árait megtekinti. Ezen felül miután az orvos a fog vizsgálatakor tudja megállapítani a szuvasodás mértékét , kiterjedését helyben mondja meg a tömés árát. Üdvözlettel Dr Soltész Nagy Attiláné

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr S.N.A.-né - 2018-06-06 07:24:27
Válasz erre a hozzászólásraELISMERÉS

Kedves olvasók, látogatók!
 
Zsuzsa vagyok, helyi lakos. Pozitív élményem szeretném megosztani mindenkivel, aki erre az oldalra jön. A részletekbe nem mennék bele.
Tavaly szeptemberben kezdtem el csináltatni a komplett alsó-felső fogsoraimat ebben a mind helyiségileg, mind emberileg csodálatos fogászati komplexumban. Magamnak köszönhetően sok fájdalmat és szenvedést átélve hanyagságom miatt, Dr. Ládi Renáta és a Dental-Soft szíve Dr. Soltész Nagy Attiláné Esztike közreműködésével, többszöri közös konzultáció után december 20-ára kész lett a fogsorom.
Ezt megelőzően az sztk-ban lemondóan utasítottak el, hogy nem lehet megcsinálni a fogaimat úgy, ahogy én szerettem volna.
Vannak még csodák, én azt mondom, itt az élő példa! A fogam kész, csodálatosan szép, jól tudok enni vele, és esztétikailag is tökéletes. Ha lehetne képet feltölteni, szívesen megtenném.
MINDENKINEK SZERETETTEL AJÁNLOM EZT A FOGÁSZATOT, ÉS EZÚTON MONDOK KÖSZÖNETET MINDEN ITT DOLGOZÓ ORVOS, ASZISZTENS ÉS RECEPCIÓSNAK  
 
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Zsuzsa - 2018-01-11 15:22:52
Válasz erre a hozzászólásraIdőpont kérés

 Jó napot kívánok!
Időpontot szeretnék kérni, Kossuth-os diák vagyok. Részt vettem a fogászati szűrésen, ahol javasolták néhány fogam betömését.
Válaszukat előre is köszönöm!

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Gyurcsó Zsófia Csenge - 2017-06-28 10:36:07
Válasz erre a hozzászólásraInplantálás

 Tisztelt Dental-Soft!
Bal felső hátra (Bölcsességfog - szemfog) szeretnék inplantáltatni illetve az inplantátumra  egy hidat. Szeretnék időpontot kérni konzultációra.
Tisztelettel
Duzsik István

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Duzsik István - 2018-05-23 10:34:32
Válasz erre a hozzászólásraimpl.

 Tisztelt Duzsik  István!
 Levelére válaszolva  szükséges csináltatni panoráma röntgen felvételt Miskolc Déryné u 20 sz alatti VIP RTg.-ben és azzal legyenszíves felkeresni rendelőnket.  Recepción 0646 -345-810  kérjen időpontot június 18.-ai hétre péntek kivételével vizsgálatra dr Soltész Nagy Attilánéhoz  hivatkozzon levelünkre hogy előzetesvizsgálat alapján tudjuk szervezni az implantológusunkkal való személyes találkozását azaz szakmai konzultzációját. 
 
Üdvözlettel DR Soltész Nagy Attiláné
 
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr. Soltész Nagy attiláné - 2018-05-29 07:22:33
Válasz erre a hozzászólásraGyermek

Jó napot kívánok!
Van egy 2 éves kislányom és szeretném,ha a dental-soft orvosai ellenőriznék a fogait.Valamilyen mód  vagy lehetőség van erre?Ha nincs akkor tudnának egy olyan gyermek fogászatot ajánlani,ami legalább olyan jó,mint a Dental-soft?

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dudás István - 2017-05-12 10:12:27
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 4 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
FOGÁSZAT MISKOLC, DENTAL-SOFT

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

FOGÁSZAT MISKOLC, DENTAL-SOFT, dental soft miskolc nyitvatartás, gyermekfogászat miskolc bokréta utca rendelési ido, fogorvosi ügyelet miskolc, miskolcon fogorvosi ügyelet, dr. soltész nagy attiláné eszter email cím, dentál soft miskolc, fogorvosi ügyelet miskolcon dentál, fogászati Ügyelet, privát miskolc, fájdalommentes fogászat dentál miskolc, fogászati ügyelet miskolc

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni?Magyar Fogászati Turizmus

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: FOGÁSZAT MISKOLC, DENTAL-SOFT - Fogászat Miskolc