Fogászat Miskolc, Dental-Soft fogászat - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc
Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink   Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.
Fogászat Miskolc Üzenőfal   Fogászat Miskolc Üzenőfal

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Tisztelt Doktornő!
A legutóbbi fogászati kezelésem során komoly trauma ért így az akkori kezelések félbe maradtak. Az önök rendelője azért keltette fel az érdeklődésemet mert éber altatást vállalnak. A j 32-31-es fogaim együtt tesznek ki egy fogat, a b 14-es fogból pedig kiesett a tömés. A alsó állkapcsomban mindkét bölcsességfogam kinőtt, habár ezek állapotával sem dicsekednék. Konzultációra ebben az évben nem tudok elmenni, viszont jövő évet ezzel szeretném kezdeni Önöknél. Szeretném rendezni a fogaim állapotát. Az éber altatásról azt olvastam, hogy a hosszabb kezelést rövid időnek érzékeli a páciens. Így egy alkalommal több fog kezelése is megoldható? Számomra ez lenne a legideálisabb helyzet, mert a szorongásommal a lehető legkevesebb alkalommal szeretnék kezelésre menni.
Válaszát előre is köszönöm

Tisztelt Doktorno! Remelem, hogy megvaszolhatot fogok kerdezni. Bal also 5-6 fogak gyokerkezeltek. A 6-bol letort a belso fal ami tartja az oriasi tomest. Erre e ket fogra szeretnek koronat. Olyan lehetoseg van, hogy fem rudacskara muanyag fogakat tenni? Koszonom valaszat!

Tisztelt Dental-Soft!
4 fogamra korona készült pár hónapja. 4 külön tagú,tehát nem híd. Az egyik fogam formája nem tetszik. 2 front fogamból az egyik mintha kicsit befele állna. Kérdésem az lenne, korrigálható ez úgy, hogy direkthéjat készítenek befele álló koronára? ragasztható a koronára direkthéj? Vagy csak korona cserével megoldható? illetve ha csak cserével akkor lehetséges az hogy csak az egyik fogon cseréljük? vagy újból mintavételt kell szükséges,és akkor mind a 4 korona megsérül? Válaszukat előre is köszönöm. üdv, Ádám
Tisztelt Doktornő!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy Szolnokon van e lehetőség altatásos fogászatra?
Sajnos depresszióból és más okokból adódóan eléggé elhanyagoltam a fogaimat, így két fogam elég csúnyán kilyukadt, illetve 3 betőrt fogam van, amit évek óta egyáltalán nem kezeltettem. Viszont így meg rettegek a fogászati kezelésektől.
Az a baj ez mellett, hogy sajnos nem rendelkezem munkaviszonnyal, így pénzem sincs nagyon.
Nagyon maximum csak az altatásra tudnék pénzt szánni.
Ez így nem normális, hogy nem merek elmenni, de egyszerűen rettegek és félek a fájdalomtól és hogy már mit szólna a fogorvosom is.
Nem lehetne valami köztes út?
Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Érdeklődő!Javasolom, hogy személyesen forduljon fogorvoshoz hiszen a vizsgálat alapján lehet megállapítani. hogy szükséges-e orr-fül-gégészeti vizsgálat . Üdvözlettel Dental-Soft
Tisztelt Doktornő!

Egyik fogamat gyökér kezelték, majd hetekkel később dentalis cysta alakult ki, ettől a fogamtól kiindulva. Ezt a cystát lehet fogászatilag kezelni, vagy ez már fül-orr-gégészeti probléma? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Doktornő!
Fogkőeltávolítás fogfehérítés és a régi fémkerémia koronáimat szeretém lecseréltetni cirkon koronákra.
Mennyi idő amíg ezell önök elkészülnének és időpont foglalás nélkül csak kezelési tervet készítenek tudnak fogadni vagy hosszú várólistát ki kell várnom?
Ha a felmérés során elfogadom az árakat azonnal hozzálehet kezdeni a fentiekben említettekhez lenyomatvételig?
Válaszát köszönöm.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Fogászat Miskolc Kereső   Fogászat Miskolc Kereső

Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

mosoly fogpótlás, miskolc ragasztott fogpotlas ara, fogbetegségek gyökérkezelés, sürgősségi fogászat éjjel nappal, fogtechikus gyakorlati hely, vákumos fogpótlás, fogpótlás árak sztk 2015 dunakeszi, éjszakai fogászat ügyelet miskolc, miskolc sztk fogászat, mennyibe kerül az altatásos fogászat

Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék   Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászat Miskolc Fogászati partnereink   Fogászat Miskolc Fogászati partnereink

Fogászati partnereink 

 

 


Képek:
Az előre, vagy hátra lapozáshoz, kattints a kép jobb, vagy bal oldalára.
A képek áttekintéséhez húzd az egeret a kép alatti menü feliratra.


(4 szavazat)Értékeld ezt az albumot


Hozzászólások

Fogvesztés

 Tisztelt  Doktornő!       Szeretném megkérdezni van e valamilyen megoldás, mit lehetne tenni az Én esetemben. Fogágybetegsegem, ínysorvadásom van, az alsó első fogam meglazult...mozog. Nem vagyok tájékozott mit lehet tenni, félek a fogak elvesztésétől...segítséget szeretnék kérni...szeretném ha jól funkcionáló fogaim lennének.       Köszönöm.  
Tisztelettel:   Kata.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Kiss Katalin - 2017-04-08 06:38:11
Válasz erre a hozzászólásraÁgnes (fogágybetegség)

Tisztelt Doktornő!
 
Szeretném,megkérdezni milyen megoldások vannak ,fogágybetegséggel küzdök illetve van- e egyáltalán valami segítség.Többszörös fogkőeltávolítás,tasakkezelés történt ,egy fog kimozdult elöbbre áll  a többítől.Nem vagyok eléggé tájékozott szertnék bővebb információt kérni ,mire számíthatok ezzel a betegséggel kapcsolatban,félek a fogak elvesztésétől,illetve az első fog elmozdulására van e valami megoldás.Nagyon zavar a beszédben mosoly stb.
Üdvözlettel: Ágnes

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
joó lajosné - 2015-04-21 14:07:39
Válasz erre a hozzászólásraÁgnes

Kedves Ágnes!
 
Kérem keressen személyes mobilomon, amit lent megadok, megnézzük mit tehetünk!
 
Várom hivását szeretettel!
 
Dr Soltész Nagy Attiláné
/Eszter/
tel:06-30-903-89-55

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Sna Eszter - 2015-04-21 18:58:25
Válasz erre a hozzászólásraFogpótlás

 Kedves Dental Soft.
Szertnék érdeklődni hogy részleges fogpótlást csinálnak-e? Nekem a felső fogsorom elég rossz állapotba került szülés után.Fokozatosat töredeztek le a fogaim.Az első négy az tejljesen egészséges,viszont a körülötte lévők szinte teljesen letöredeztek.Régóta szeretném megcsináltatni,és most találtam rá az Önök honlapjára.6 fogról lenne szó, 3 a jobb és 3 a bal oldalon.
Remélem hogy megtaláljuk a legjobb megoldást.
Válaszát előre is köszönöm
Üdv:Bea

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Józsa Beáta - 2014-03-13 13:33:21
Válasz erre a hozzászólásraBea pótlás

 Kedves Bea!
 
Kérem jelentkezzen be egy vizsgálati időpontra nálam, hivatkozzon levelezésünkre, hívjon bizalommal, biztosan találunk megoldást az esetére, több hasonló problémával volt már dolgunk, és mindíg sikeresen kiviteleztük a megfelelő kezelést! 
Várom hívàsát szeretettel!

Dr Soltész Nagy Attiláné
/Eszter/
06-30-903-89-55

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr SNA Eszter - 2014-03-13 19:45:30
Válasz erre a hozzászólásraImplantátum

Tisztelt Doktornő!
16 éves lányomnak a két szemfoga nem nőtt ki, miután a tejfoga kiesett pár évvel ezelőtt. A panoráma felvétel  azt mutatja, hogy nincsen fogcsirája.
Kérdésem az, hogy van-e lehetőség ebben a korban implantátum beültetésére, és ez kb. mennyibe kerül?
Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Erika

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Tóth Erika - 2013-03-28 19:55:09
Válasz erre a hozzászólásraErika implant

Kedves Erika!
 
Mindenek előtt kellene egy digitális panoráma röntgent készíteni, és elküldeni az eszter@dentalsoft.hu e-mail címre, a probléma pontos leírásával. Erre a látottak alapján tudunk reagálni, és megválaszoljuk a lehetséges megoldást. Elviekben nincs akadálya, de fontos a vizsgálatokon alapuló következetes tervezés!
 
Üdvözlettel:
 
Dr Soltész Nagy Attiláné /Eszter/

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Soltész Nagy Attiláné Eszter - 2013-03-30 11:52:17
Válasz erre a hozzászólásra Tisztelt Dental-Soft!
 
Páromnak rendkívül rossz mind az alsó mind a felső teljes fogsora. Nagyon sok szinte gyökerükig le van törve, 2 hét szabadságra jönne haza augusztusban érdeklődni szeretnék, hogy ennyi idő alatt lehetséges lenne-e a fogak helyrehozatala. Mi úgy gondoljuk szinte az összes húzása szükséges volna, és utána teljes fogsor készítés, akár az implantátumos változat is érdekelne.
Illetve egy körülbelüli ár is érdekelne minket.
 
Üdvözlettel.
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Krisztina - 2012-05-26 14:33:34
Válasz erre a hozzászólásraKrisztina

 Kedves Krisztina!
 
Nagyon nehéz így látatlanban árat mondani  . Ha lehetőségük van, kérem küldjenek legalább egy digitalizált panoráma röntgent e-mailben, abból már megközelítő kezelési tervet tudunk adni, és látható az is milyen beavatkozások lehetségesek, akár az implantáció is. Ebből következik az idő és az anyagi tervezet. A pontos kalkulációt viszont csak a személyes vizsgálat után tudunk adni következetesen.
 
Várjuk a röntgent, s utána Önöket is szeretettel: 
 
A Dental-Soft csapata

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész-Nagy Attiláné - 2012-05-26 15:43:23
Válasz erre a hozzászólásra Tisztelt Dental-Soft. 
Elvileg júniusban egy hétvégére hazajön esetleg van arra is lehetőség, hogy hétvégére egyeztessünk egy személyes találkozót? 
 
Üdvözlettel

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Krisztina - 2012-05-26 16:55:14
Válasz erre a hozzászólásraKrisztina

 Kedves Krisztina!
 
Minden további nélkül megoldható egy állapotfelmérés hétvégén is, csak jelentkezzen be a központi számon a tervezett időpontra. A hétvégi ügyelet szombaton 13:00-tól 19:00-ig illetve vasárnap 8:00-tól 14:00-ig rendel. Kérném viszont, hogy szombati napon a kedves férje csináltasson egy röntgent, mielött jönne. Miskolcon a Vip Dental röntgenközpontban teheti ezt meg, a Dériné utca 20 szám alatt. A felvétel ára 3500.- Ft, szomaton 13:00-ig vannak nyitva, eddig mindenképp meg kell csináltatnia, és csak utána jöjjön hozzánk, a felvétellel az egyezetetett időpontban.
 
Várjuk Önöket szeretetel:
 
A Dental-Soft Kft

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2012-05-26 22:22:15
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Hétvégén is, hétköznapi áron...
Ha hétköznap nehézkes elszabadulnia a munkahelyről, vagy épp hétvégén történik meg a baj, akkor minket bátran felkereshet szombaton és vasárnap is.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...
Fogászat Miskolc Hozzászólások   Fogászat Miskolc Hozzászólások

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft
Fogászat Miskolc Új képek   Fogászat Miskolc Új képek

Új képekFogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?   Fogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?

Honnan érdemes hozzánk jönni? 

Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
Szombat: 09.00 - 15.00-ig.
Vasárnap: 09.00 - 15.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Fogászat Miskolc, Dental-Soft fogászat