A legmodernebb, legesztétikusabb cirkon fogpótlás mostantól Önnek is elérhető áron! - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Tisztelt Doktornő!
A legutóbbi fogászati kezelésem során komoly trauma ért így az akkori kezelések félbe maradtak. Az önök rendelője azért keltette fel az érdeklődésemet mert éber altatást vállalnak. A j 32-31-es fogaim együtt tesznek ki egy fogat, a b 14-es fogból pedig kiesett a tömés. A alsó állkapcsomban mindkét bölcsességfogam kinőtt, habár ezek állapotával sem dicsekednék. Konzultációra ebben az évben nem tudok elmenni, viszont jövő évet ezzel szeretném kezdeni Önöknél. Szeretném rendezni a fogaim állapotát. Az éber altatásról azt olvastam, hogy a hosszabb kezelést rövid időnek érzékeli a páciens. Így egy alkalommal több fog kezelése is megoldható? Számomra ez lenne a legideálisabb helyzet, mert a szorongásommal a lehető legkevesebb alkalommal szeretnék kezelésre menni.
Válaszát előre is köszönöm

Tisztelt Doktorno! Remelem, hogy megvaszolhatot fogok kerdezni. Bal also 5-6 fogak gyokerkezeltek. A 6-bol letort a belso fal ami tartja az oriasi tomest. Erre e ket fogra szeretnek koronat. Olyan lehetoseg van, hogy fem rudacskara muanyag fogakat tenni? Koszonom valaszat!

Tisztelt Dental-Soft!
4 fogamra korona készült pár hónapja. 4 külön tagú,tehát nem híd. Az egyik fogam formája nem tetszik. 2 front fogamból az egyik mintha kicsit befele állna. Kérdésem az lenne, korrigálható ez úgy, hogy direkthéjat készítenek befele álló koronára? ragasztható a koronára direkthéj? Vagy csak korona cserével megoldható? illetve ha csak cserével akkor lehetséges az hogy csak az egyik fogon cseréljük? vagy újból mintavételt kell szükséges,és akkor mind a 4 korona megsérül? Válaszukat előre is köszönöm. üdv, Ádám
Tisztelt Doktornő!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy Szolnokon van e lehetőség altatásos fogászatra?
Sajnos depresszióból és más okokból adódóan eléggé elhanyagoltam a fogaimat, így két fogam elég csúnyán kilyukadt, illetve 3 betőrt fogam van, amit évek óta egyáltalán nem kezeltettem. Viszont így meg rettegek a fogászati kezelésektől.
Az a baj ez mellett, hogy sajnos nem rendelkezem munkaviszonnyal, így pénzem sincs nagyon.
Nagyon maximum csak az altatásra tudnék pénzt szánni.
Ez így nem normális, hogy nem merek elmenni, de egyszerűen rettegek és félek a fájdalomtól és hogy már mit szólna a fogorvosom is.
Nem lehetne valami köztes út?
Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Érdeklődő!Javasolom, hogy személyesen forduljon fogorvoshoz hiszen a vizsgálat alapján lehet megállapítani. hogy szükséges-e orr-fül-gégészeti vizsgálat . Üdvözlettel Dental-Soft
Tisztelt Doktornő!

Egyik fogamat gyökér kezelték, majd hetekkel később dentalis cysta alakult ki, ettől a fogamtól kiindulva. Ezt a cystát lehet fogászatilag kezelni, vagy ez már fül-orr-gégészeti probléma? Válaszát előre is köszönöm!
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

miskolc középszer utca hova tartozik, 5 sz fogorvosi körzet eger, dental soft, vasgyári sztka botka zsuzsanna rendelése, miskolc sztk fogászat rendelési ido, fogkorona, fog, fogaszat miskolc otp, fogtechnikus, dental soft kft miskolc

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - A legmodernebb, legesztétikusabb cirkon fogpótlás mostantól Önnek is elérhető áron!A legmodernebb, legesztétikusabb cirkon fogpótlás mostantól Önnek is elérhető áron!

A Dental-Soft fogászatnak mindig is elsődleges célja volt, hogy a legesztétikusabb fogpótlásokat alkalmazza, hogy a pacienseit elégedett, magabiztos mosollyal engedje el a kezelések végeztével...

Ezért most az ultrapontos csúcstechnikával készült, legmagasabb esztétikájú, fémmentes cirkónium-dioxid pótlásokat fogászatunk igyekszik a lehető legkedvezőbb áron ajánlani Önnek országos szinten! Kérje fogorvosaink véleményét, próbálja ki Ön is! Nem fog csalódni a cirkon fogpótlásokban!

A cirkon-dioxidról általában…

Mint elem fém, oxidja kerámia. Közvetlen előállítás után fehér por, monoklin anyagszerkezettel. Ez leginkább az üveghez hasonlítható, szilárd, de nem kristályos. A kristályszerkezetű cirkon a föld legstabilabb anyagai közé tartozik. Keménysége, kopásállósága, hőnek és vegyi anyagoknak való ellenállósága, oldhatatlansága a legkritikusabb helyeken való felhasználásra teszi alkalmassá. A cirkon, ipari felhasználásai között szerepel éppen keménységénél fogva a Porsche fékbetétje, hőállósága miatt az űrsikló hőpajzsa, stabilitása miatt a vegyipari edények alapanyaga, de legnagyobb mennyiségben az atomreaktorok felépítője, és az urándúsító gépek anyaga.


A Cirkon koronák és hidak előnyei a fogászatban:

• a cirkon koronák és hidak rendkívül pontosak, hála a D/CAM technológiának, így tökéletes megoldások a fogászatban
• a cirkon koronák és hidak a fényt tökéletesen áteresztik, a fogászatban ez rendkívül fontos
• a cirkon koronák és hidak élethűek
• a cirkon koronák és hidak kimagasló esztétikai hatásúak, ezért tökéletes megoldások a fogászatban
• a cirkon koronák és hidak biokompatibilisek
• a cirkon koronák és hidak nem allergizálnak
• a cirkon koronák és hidak jól harmonizálnak a természetes fogakkal
• a cirkon koronák és hidak hosszú élettartamúak, ami szintén hatalmas előny a fogászatban

Fogtechnikánkban a legtökéletesebb mikron pontosságú széli zárást a minőségi alapanyagból CAD/CAM rendszerünk használatával tud­juk elérni (eredeti fordításban a CAD - Computer Segítségével Tervezett / a CAM - Computer Segítségével Elkészített jelent). Fogtechnikánkban a munkamodell és az antagonista modell lenyomata alapján készített gipszmintát loupe alatt gondosan preparáljuk és ellenőrizzük, Amman Girrbach háromdimenziós lézer letapogató gép segítségével digitalizáljuk centralocclusiós helyzetben, majd a szkennerprogram egyedülálló „virtuális artikulátor” funkciójával, mestervizsgás fogtechnikusunk, a legmodernebb fogtechnikai gépekkel az egyedi tervezés során a felkínált formákkal, vagy egyedi kialakítással adja meg a váz végleges alakját.

dental-soft fogászat miskolc


Ezután a fogtechnikánkban lévő computer által vezérelt nagyteljesítményű, 5 tengelyes maróegységünk kifaragja a fogpótlások cikónium-dioxid, króm-kobalt vagy titán vázát, emberi kéz érintése nélkül, hiba lehetőségeket kizárva, ami tökéletes végeredmény a széli zárás, a kerámia alátámasztása és az esztétika szempontjából egyaránt. Cirkon esetében a következő lépésben színezzük a nyers vázat a megfelelő színkód szerint, majd fogtechnikánk szinterkályhájában égetjük ki a pótlásokat, így nyeri el a cirkon a végleges, nagy ellenálló képességű szerkezetét, majd tapasztalt fogtechnikai porcelánosunk leplezésével zárul a munkafolyamat, a legmagasabb esztétikai kritériumoknak is megfelelő Ivoclar E-max anyaggal. Így érjük el a már már ékszer szintű fogpótlás végleges anatómikus formáját.(5 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogépítés törött fogra, fogépítés árak, cirkon korona árak fémalapon, cirkónium fogpótlás,miskolc, cirkonium korona árak miskolcon, cirkonium korona miskolc, fogépítés árak, cirkon fogpótlás árak miskolc, cirkon korona árak miskol, cirkonium korona akcios árakHozzászólások A legmodernebb, legesztétikusabb cirkon fogpótlás mostantól Önnek is elérhető áron!


cirkon korona

 Tisztelt Címzett!

Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy a cirkon koronát pontosan milyen cég gyártja és milyen típusú (neve, összetétel), továbbá a porcelán leplezés gyártója és anyaga is érdekelne.

Lítium diszilikát kizárásával, lehetőség szerint klasszikus földpát kerámiával szeretnék 9 db frontfog pótlást készíttetni.

Az összetétel nagyon fontos, továbbá műanyag allergia miatt kizárólag a cink foszfát ragasztócement jöhet szóba, minthogy az üvegionomer cement is tartalmaz műanyagot.

Tudomásom szerint a cirkon fémmentes. Hogyan értelmezhető az a megjegyzésük az árlistában, hogy cirkon korona fémvázra? épített kerámia leplezéssel?

Fémallergiáim: nikkel, króm, palládium, titánium

Válaszát előre is köszönöm.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr. Szilágyi Krisztina - 2018-01-18 20:52:20
Válasz erre a hozzászólásraFogpotlas

 Jó napot érdeklődni szeretnék hogy felül elég hianyos a  fogsorom és hidat kellene tenni, mennyi időbe telne, és mennyi lenne az ár? 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
BALOGH DÉNES - 2017-08-12 16:29:47
Válasz erre a hozzászólásra Hello Dental Soft,
I just want to ask how much is the price for front tooth rootcanal as well as the crowning of it? Thank you

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Sheryl - 2017-01-11 15:11:18
Válasz erre a hozzászólásraCirkon korona

Tisztelt Doktornő!
Szeretnék érdeklődni, hogy jelenleg a cirkon korona ára 6 fog esetében mennyibe kerülne? Olvastam korábban, hogy akciósan el tudják készíteni 45 000 Ft/fog áron. Ez az ár még mindig él?

Továbbá olvastam, hogy hosszabb élettartamú, mint egy fémvázra égetett korona, és arról is érdeklődnék, hogy mennyire tartósak ezek a pótlások, átlagosan hány évet bírnak ki? 
Van-e lehetőség a pótlás után fogfehérítést csináltatni vagy károsítja, befolyásolja valamilyen módon a pótlás minőségét, esetleg színét? 
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel,
Dorina

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dorina - 2016-03-02 20:29:00
Válasz erre a hozzászólásraErdeklodes

 Ezuton szeretnek erdeklodni,hogy felul a negyes fogam sajnos letort,mar csak keves resz van belole.
Elmentem ket helyre is vele.
Az egyik helyen azt mondtak,szajsebeszhez kell mennem eloszor,hogy a gyokeret kiszedje az inyem alol es igy tudna felepiteni.
A masik helyen azt mondtak műcsonkot kell betenni es ugy tudja felepiteni.De erre 80-90e ft-ot mondott amit soknak talaltam.
Önöknel is kb ennyibe kerulne?
Elore is koszonom a valaszt!
Udvozlettel:Tîmea

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Borsi Tímea - 2016-02-21 10:49:55
Válasz erre a hozzászólásraválasz

 KedvesTímea!
 
Megértem az elbizonytalanodását. Csak azt tudom megajánlani amennyiben igényt tart a szakmai véleményünkre, a 06 46 345-816-os telefonon  időpont egyez tetés miatt keressen minket s a vizsgálat alapján természetesen röntgen felvétel készítése mellett javaslatot fogunk tenni maximális szakmai mérlegelés, tájékoztatás a mellette anyagi vonatkozásban. Az őn által vázolt véleményeket vizsgálat  azaz a helyzet ismerete nélkül nem lehet kommentálni. Üdvözlettel dtr Soltész Nagy Attiláné

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Soltész Nagy Attiláné - 2016-02-22 22:16:19
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
A legmodernebb, legesztétikusabb cirkon fogpótlás mostantól Önnek is elérhető áron!

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

A legmodernebb, legesztétikusabb cirkon fogpótlás mostantól Önnek is elérhető áron!, cirkonium korona akcios árak, cirkon korona árak miskol, cirkon fogpótlás árak miskolc, fogépítés árak, cirkonium korona miskolc, cirkonium korona árak miskolcon, cirkónium fogpótlás,miskolc, cirkon korona árak fémalapon, fogépítés árak, fogépítés törött fogra

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Hétvégén is, hétköznapi áron...
Ha hétköznap nehézkes elszabadulnia a munkahelyről, vagy épp hétvégén történik meg a baj, akkor minket bátran felkereshet szombaton is.
 
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólások


19:28: Tisztelt Dental-Soft !! Érdeklődném , hogy elől 6db ragasztott fogamat , ami porcelán ...
Fogászati áraink
10:03: Tisztelt Dental-Soft! Érdeklődni szeretnék, hogy egy alsó-felső teljes fogsor ami nem kivehetős, ...
Fogászati áraink
07:12: Kedves kérdező! A kofferdam használatát nem teszi lehetővé az időhiány. / a jelenlegi rendelői ...
Kapcsolat
11:05: Tisztelt Doktornő! A 13 éves fiamnak kellene 5 tejfogát kihúzni, fogszabályzás miatt Nagyon fél a ...
Stresszoldás éber altatásban - altatásos fogászat miskolc
19:29: Tisztelt Dental Soft! Kérdésem az lenne,hogy van -e lehetőség Önöknél arra,hogy kofferdam ...
Kapcsolat
19:51: Tisztelt Doktor nő. Nagyon szeretném megcsináltatni a fogam de az anyagiak miatt úgy érzem sosem ...
Fogászati áraink

miskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni? 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
Szombat: 09.00 - 15.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: A legmodernebb, legesztétikusabb cirkon fogpótlás mostantól Önnek is elérhető áron! - Fogászat Miskolc