Kombinált fogpótlás - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc
Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink   Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.
Fogászat Miskolc Üzenőfal   Fogászat Miskolc Üzenőfal

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Tisztelt Doktornő!
A legutóbbi fogászati kezelésem során komoly trauma ért így az akkori kezelések félbe maradtak. Az önök rendelője azért keltette fel az érdeklődésemet mert éber altatást vállalnak. A j 32-31-es fogaim együtt tesznek ki egy fogat, a b 14-es fogból pedig kiesett a tömés. A alsó állkapcsomban mindkét bölcsességfogam kinőtt, habár ezek állapotával sem dicsekednék. Konzultációra ebben az évben nem tudok elmenni, viszont jövő évet ezzel szeretném kezdeni Önöknél. Szeretném rendezni a fogaim állapotát. Az éber altatásról azt olvastam, hogy a hosszabb kezelést rövid időnek érzékeli a páciens. Így egy alkalommal több fog kezelése is megoldható? Számomra ez lenne a legideálisabb helyzet, mert a szorongásommal a lehető legkevesebb alkalommal szeretnék kezelésre menni.
Válaszát előre is köszönöm

Tisztelt Doktorno! Remelem, hogy megvaszolhatot fogok kerdezni. Bal also 5-6 fogak gyokerkezeltek. A 6-bol letort a belso fal ami tartja az oriasi tomest. Erre e ket fogra szeretnek koronat. Olyan lehetoseg van, hogy fem rudacskara muanyag fogakat tenni? Koszonom valaszat!

Tisztelt Dental-Soft!
4 fogamra korona készült pár hónapja. 4 külön tagú,tehát nem híd. Az egyik fogam formája nem tetszik. 2 front fogamból az egyik mintha kicsit befele állna. Kérdésem az lenne, korrigálható ez úgy, hogy direkthéjat készítenek befele álló koronára? ragasztható a koronára direkthéj? Vagy csak korona cserével megoldható? illetve ha csak cserével akkor lehetséges az hogy csak az egyik fogon cseréljük? vagy újból mintavételt kell szükséges,és akkor mind a 4 korona megsérül? Válaszukat előre is köszönöm. üdv, Ádám
Tisztelt Doktornő!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy Szolnokon van e lehetőség altatásos fogászatra?
Sajnos depresszióból és más okokból adódóan eléggé elhanyagoltam a fogaimat, így két fogam elég csúnyán kilyukadt, illetve 3 betőrt fogam van, amit évek óta egyáltalán nem kezeltettem. Viszont így meg rettegek a fogászati kezelésektől.
Az a baj ez mellett, hogy sajnos nem rendelkezem munkaviszonnyal, így pénzem sincs nagyon.
Nagyon maximum csak az altatásra tudnék pénzt szánni.
Ez így nem normális, hogy nem merek elmenni, de egyszerűen rettegek és félek a fájdalomtól és hogy már mit szólna a fogorvosom is.
Nem lehetne valami köztes út?
Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Érdeklődő!Javasolom, hogy személyesen forduljon fogorvoshoz hiszen a vizsgálat alapján lehet megállapítani. hogy szükséges-e orr-fül-gégészeti vizsgálat . Üdvözlettel Dental-Soft
Tisztelt Doktornő!

Egyik fogamat gyökér kezelték, majd hetekkel később dentalis cysta alakult ki, ettől a fogamtól kiindulva. Ezt a cystát lehet fogászatilag kezelni, vagy ez már fül-orr-gégészeti probléma? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Doktornő!
Fogkőeltávolítás fogfehérítés és a régi fémkerémia koronáimat szeretém lecseréltetni cirkon koronákra.
Mennyi idő amíg ezell önök elkészülnének és időpont foglalás nélkül csak kezelési tervet készítenek tudnak fogadni vagy hosszú várólistát ki kell várnom?
Ha a felmérés során elfogadom az árakat azonnal hozzálehet kezdeni a fentiekben említettekhez lenyomatvételig?
Válaszát köszönöm.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Fogászat Miskolc Kereső   Fogászat Miskolc Kereső

Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

mosoly fogpótlás, miskolc ragasztott fogpotlas ara, fogbetegségek gyökérkezelés, sürgősségi fogászat éjjel nappal, fogtechikus gyakorlati hely, vákumos fogpótlás, fogpótlás árak sztk 2015 dunakeszi, éjszakai fogászat ügyelet miskolc, miskolc sztk fogászat, mennyibe kerül az altatásos fogászat

Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék   Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászat Miskolc Fogászati partnereink   Fogászat Miskolc Fogászati partnereink

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Kombinált fogpótlásKombinált fogpótlás

Ha a maradékfogak elkészítése részleges protézis elkészítését indokolja, lehetséges a rögzített és a kivehető elemek együttes elkészítése is.

Kombinált fogpótlás

Ebben az esetben a fogsort valamilyen rejtett módon csatlakoztatjuk a maradékfogakat borító koronákhoz. Ilyen esetben a maradandó fogakra kerámia koronákat készítünk, amelyek fixen beragasztásra kerülnek, és ezekhez a mutatós esztétikai hatás elérése érdekében ún. rejtett finommechanikai elhorgonyzással (pl.: csúsztatóval) kapcsolódik a részleges protézis. A patent egyik része a híd egyik végén, a másik része a fogsorban van. Ha a fogsort a helyére pattintjuk, nem látszik az elhorgonyzás.

dental-soft fogászat miskolc

A kivehető, kombinált pótlások másik nagyon fontos része a fémlemez. Ennél a megoldásnál a fogmű alaplemezét fémből készítik. Készülhet: nikkelmentes ötvözetből, titánötvözetből vagy pedig titánból. Előnye, hogy pontosabb és kisebb kiterjesztést igényel, mint a műanyag. Kényelmes, esztétikus, biztonságos és nem utolsósorban könnyen megszokható fogpótlás.

 (0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogpotlás, kombinált fogpótlás békéscsaba, fogpotlás kecskemét hitelre, fogpotlás békéscsabán, legolcsobb müanyag fogkorona kecskemeten, fogpótlás hitelre kecskemét, fogpotlások kecskeméten, fogpótlás hitelre békés megyében, fog potlas hitelre kecskemeten, fogkorona részletre kecskemétenHozzászólások Kombinált fogpótlás


kombinált fogpotlás

 Tisztelt Doktornő,
 
Érdeklődni szeretnék, hogy a kombinált fogsor elkészítése kb mennyi időt vesz igénybe? 
 
Válaszát előre is köszönöm. 
Edit

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Edit - 2017-04-23 10:40:00
Válasz erre a hozzászólásrakivehető fogsor

Tisztelt Doktornő!Szeretnék kivehető fogsort csináltatni a felső fogsor helyet  persze később az alsót is szeretném megcsináltatni!Lehet e ezt kivitelezni és mennyibe kerülne a legolcsóbb kivehető fogsor!Kösszönöm válaszát!

(3 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
kovács jánosné - 2016-02-25 12:23:34
Válasz erre a hozzászólásra Kedves Érdeklődő! 
Az ön által felvetett kérdésre személyesen van módomban válaszolni hiszen a jelzett problémák vizsgálatot tájékozottságot kívánnak ahoz, hogy véleményt és javaslatot tehessünk. Eszerint időpontegyeztetés miatt a 30 9038955 ös telefonon keressen fel. Üdvözlettel dr.SN A.-né

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Soltész Nagy Attiláné - 2016-02-29 06:44:16
Válasz erre a hozzászólásraKombinált fogpótlás

Tisztelt Doktornö!
Az lenne a kérdésem, hogy a kombinált fogpótlás megoldható lenne-e április 18.-áig, nagyon fontos lenne.De ha az nem oldható meg minden megoldás érdekel, például teljes fogpótlás, de nem kivehetö fogsorral. Van 4 foggyökerem is amit elkellene távolítani, meg a többi fogam is elég rossz állapotban van. Hozzávetöleges árat ha tudna írni , megköszönném.

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Oláh Mária - 2014-03-27 10:00:45
Válasz erre a hozzászólásraMária pótlás

 Kedves Mária!
 
Látatlanban nagy felelőtlenség akár körül-belüli árat is adni, kérem keressen mobilomon, mindenben tajekoztatom, hivatkozzon levelünkre!

Várom hívsát szeretettel!
Visszahívom!

Dr Soltész Nagy Attiláné
/Eszter/
06-30-903-89-55

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr SNA Eszter - 2014-03-27 16:42:14
Válasz erre a hozzászólásraEvice

Kedves Evice!
 
Be kell hogy fáradjon a rendelőbe, megnézzük mit tehetünk, a fogkőlevételre adunk egy kedvező árat, ha láttuk mennyit kell vele dolgozni. Az unokaöccsét szintén látni kell, hogy megtervezzük a pótlását. Meg kell vizsgálni a terhelhető szomszédos pillérfogakat, ha implantáció nem jöhet szóba, és látni kell milyen a fogak állapota. Ha felhív a mobilomon, egyeztethetünk egy időpontot, illetve megbeszélhetjük mi lehet a megoldás, de kérhet a központi számon is egyidőpontot hozzám, és akkor eljöhetnek ingyenes konzultációra az unokaöccsével.
 
Várom szeretettel Önöket!: 
 
Dr Soltész Nagy Attiláné /Eszter/
06-30-903-89-55

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Soltész Nagy Attiláné - 2012-05-04 08:35:09
Válasz erre a hozzászólásraTisztelt Doktornő!
 
Két kérdésem lenne:
- 66 éves öregségi nyugdijas vagyok, az Önök szolgáltatási területén lakom. Kérdésem: Fogkőlevétel mennyibe kerül. Fix pótlással és saját fogaimmal kb.2/3-a  megvan a 32-nek.
- Unokaöcsém 28 éves, közgyógyellátott, szintén az Önök ellátási területén lakik. A bal felső 1-es foga hiányzik. Szeretnék segíteni neki a foghiány pótlásában, mert így nagyon rossz a megjelenése. ( a többi foga látszólag rendben van) Természetesen csak a lehetóség szerinti legolcsóbb megoldás jöhet szóba, műanyag korona és pótlás - szerintem az is szépen megoldható, hogy ne legyen észrevedhető. Ön mit tanácsol - és mennyibe kerülne?
Üdvözlettel: Evice

(2 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Evice - 2012-05-02 23:10:05
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Kombinált fogpótlás

Kombinált fogpótlás, fogkorona részletre kecskeméten, fog potlas hitelre kecskemeten, fogpótlás hitelre békés megyében, fogpotlások kecskeméten, fogpótlás hitelre kecskemét, legolcsobb müanyag fogkorona kecskemeten, fogpotlás békéscsabán, fogpotlás kecskemét hitelre, kombinált fogpótlás békéscsaba, fogpotlás

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Hétvégén is, hétköznapi áron...
Ha hétköznap nehézkes elszabadulnia a munkahelyről, vagy épp hétvégén történik meg a baj, akkor minket bátran felkereshet szombaton és vasárnap is.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...
Fogászat Miskolc Hozzászólások   Fogászat Miskolc Hozzászólások

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft
Fogászat Miskolc Új képek   Fogászat Miskolc Új képek

Új képekFogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?   Fogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?

Honnan érdemes hozzánk jönni? 

Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
Szombat: 09.00 - 15.00-ig.
Vasárnap: 09.00 - 15.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Kombinált fogpótlás - Fogászat Miskolc