Ragasztott fogpótlás - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc
Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink   Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.
Fogászat Miskolc Üzenőfal   Fogászat Miskolc Üzenőfal

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Tisztelt Doktornő!
A legutóbbi fogászati kezelésem során komoly trauma ért így az akkori kezelések félbe maradtak. Az önök rendelője azért keltette fel az érdeklődésemet mert éber altatást vállalnak. A j 32-31-es fogaim együtt tesznek ki egy fogat, a b 14-es fogból pedig kiesett a tömés. A alsó állkapcsomban mindkét bölcsességfogam kinőtt, habár ezek állapotával sem dicsekednék. Konzultációra ebben az évben nem tudok elmenni, viszont jövő évet ezzel szeretném kezdeni Önöknél. Szeretném rendezni a fogaim állapotát. Az éber altatásról azt olvastam, hogy a hosszabb kezelést rövid időnek érzékeli a páciens. Így egy alkalommal több fog kezelése is megoldható? Számomra ez lenne a legideálisabb helyzet, mert a szorongásommal a lehető legkevesebb alkalommal szeretnék kezelésre menni.
Válaszát előre is köszönöm

Tisztelt Doktorno! Remelem, hogy megvaszolhatot fogok kerdezni. Bal also 5-6 fogak gyokerkezeltek. A 6-bol letort a belso fal ami tartja az oriasi tomest. Erre e ket fogra szeretnek koronat. Olyan lehetoseg van, hogy fem rudacskara muanyag fogakat tenni? Koszonom valaszat!

Tisztelt Dental-Soft!
4 fogamra korona készült pár hónapja. 4 külön tagú,tehát nem híd. Az egyik fogam formája nem tetszik. 2 front fogamból az egyik mintha kicsit befele állna. Kérdésem az lenne, korrigálható ez úgy, hogy direkthéjat készítenek befele álló koronára? ragasztható a koronára direkthéj? Vagy csak korona cserével megoldható? illetve ha csak cserével akkor lehetséges az hogy csak az egyik fogon cseréljük? vagy újból mintavételt kell szükséges,és akkor mind a 4 korona megsérül? Válaszukat előre is köszönöm. üdv, Ádám
Tisztelt Doktornő!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy Szolnokon van e lehetőség altatásos fogászatra?
Sajnos depresszióból és más okokból adódóan eléggé elhanyagoltam a fogaimat, így két fogam elég csúnyán kilyukadt, illetve 3 betőrt fogam van, amit évek óta egyáltalán nem kezeltettem. Viszont így meg rettegek a fogászati kezelésektől.
Az a baj ez mellett, hogy sajnos nem rendelkezem munkaviszonnyal, így pénzem sincs nagyon.
Nagyon maximum csak az altatásra tudnék pénzt szánni.
Ez így nem normális, hogy nem merek elmenni, de egyszerűen rettegek és félek a fájdalomtól és hogy már mit szólna a fogorvosom is.
Nem lehetne valami köztes út?
Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Érdeklődő!Javasolom, hogy személyesen forduljon fogorvoshoz hiszen a vizsgálat alapján lehet megállapítani. hogy szükséges-e orr-fül-gégészeti vizsgálat . Üdvözlettel Dental-Soft
Tisztelt Doktornő!

Egyik fogamat gyökér kezelték, majd hetekkel később dentalis cysta alakult ki, ettől a fogamtól kiindulva. Ezt a cystát lehet fogászatilag kezelni, vagy ez már fül-orr-gégészeti probléma? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Doktornő!
Fogkőeltávolítás fogfehérítés és a régi fémkerémia koronáimat szeretém lecseréltetni cirkon koronákra.
Mennyi idő amíg ezell önök elkészülnének és időpont foglalás nélkül csak kezelési tervet készítenek tudnak fogadni vagy hosszú várólistát ki kell várnom?
Ha a felmérés során elfogadom az árakat azonnal hozzálehet kezdeni a fentiekben említettekhez lenyomatvételig?
Válaszát köszönöm.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Fogászat Miskolc Kereső   Fogászat Miskolc Kereső

Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

mosoly fogpótlás, miskolc ragasztott fogpotlas ara, fogbetegségek gyökérkezelés, sürgősségi fogászat éjjel nappal, fogtechikus gyakorlati hely, vákumos fogpótlás, fogpótlás árak sztk 2015 dunakeszi, éjszakai fogászat ügyelet miskolc, miskolc sztk fogászat, mennyibe kerül az altatásos fogászat

Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék   Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászat Miskolc Fogászati partnereink   Fogászat Miskolc Fogászati partnereink

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Ragasztott fogpótlásRagasztott fogpótlás

Számtalan ragasztott fogpótlás közül választhatunk a mai, modern fogtechnikai alkalmazások ismeretében.

Inlay:

Ez a fogtöméstípus precízebb, de azáltal, hogy a fogtechnikus, lenyomat alapján készíti, két ülésben készül el. A rendelőben készült fogtöméshez hasonlóan, helyi érzéstelenítés után, fúróval eltávolítjuk a fog üregéből a szuvas részeket, majd lenyomatot veszünk a kialakított üregről. Ezután a fogbaideiglenes tömést teszünk. Következő alkalommal az ideiglenes tömés eltávolítása után, a fogtechnikus által elkészített tömést beragasztjuk a fogba.

Arany inlay:

A legjobb - fogtechnikus által készített - fogtömés. Az aranynak egyik előnyös tulajdonsága, hogy a fogakra simítható. Már említettük, hogy a tömésekkel ellátott fogaknál is elkezdődhet a szuvasodás a tömés szélei mentén. Mivel az arany inlay széleit rásimítjuk a fog üreg széleire, nincs rés, ezért az egyik leghosszabb élettartamú tömés, ráadásul antibakteriális hatású. Az arany nem színeződik el, és egybeolvad formájában a fogfelszínnel. Hátránya, hogy sok beteg nem fogadja el az esztétikai hatást, valamint, az arany miatt drágább.

dental-soft fogászat miskolc

 

GC Gradia inlay, inlay-elhorgonyzású híd:

Forradalmi újdonság!
Maximális precízió és tökéletes esztétikai összhang a természetes fogak keménységével és szépségével. Minőségére és kinézetére ez az újonnan felfedezett anyag teljesen megkülönböztethetetlen a természetes fogaktól. Az egyedülálló GC Gradia rendszer a porcelán és a műanyag inlay-k jó tulajdonságait ötvözi. Jó szájhigiéne mellett évtizedekre biztosít tökéletes megoldást a természetes foganyag pótlására.Gc Grádia anyagból lehetőség van elhorganyzott híd beépítésére egy speciális Dentapreg nevű merevítőrosttal, amely a szóló foghiány egy megoldása lehet, az implantáció mellett. A foghiány szomszédos fogaira támaszkodik a pótlás, ha ezek voltak már előzetesen tömve, akkor a tömések kitisztított üregébe, ha nem, a fogorvos által kialakított kavitásba. Öszességében az inlay mint pótlásfajta kevésbé költséges mint az implantáció, és lényegesen egyszerűbb beavatkozás.

Csapos műcsonk:

A baktériumoktól megszabadított foggyökér-csatornát kikezelve a gyökértömés elvégzése után, részben kiszedve a gyökértömést a fogorvos precíziós lenyomata alapján Csapos műcsonkot készít a fogtechnikus. A foggyökérrészben lévő csap úgy van megmintázva, hogy a lecsiszolt fogformát is magában foglalja. Ez készülhet fémből, GC Gradia-ból, vagy akár cirkónium-dioxidból is.

Koronák, hidak:

Készülhet csiszolt fogcsonkra, fent említett csapos műcsonkra, implantátumra az esztétikus korona, ami lehet fémalap, porcelánleplezéssel azaz porcelán korona, fémkorona, fogszínű kemény műanyagból (gradia) fémmentes korona, Cirkónium oxid szintén fémmentes porcelánleplezésű korona.

Cirkon koronák - A fogpótlás csúcstechnológiája!:

A cirkónium-oxid nemcsak fémmentes, de nagyon szilárd, antiallergén anyag. Minden eddigi technológián túltesz, hiszen CAD/CAM rendszerben készül. Háromdimenziós lézer letapogató gép segítségével számítógép által vezérelt marógép a legtökéletesebb mikron pontosságú koronákat, hidakat készít emberi kéz érintése nélkül. A cirkon koronák, hidak előnyei, hogy rendkívül pontosak, a fényt tökéletesen áteresztik, ennek köszönhetően élethűek, kimagasló esztétikai hatásúak, biokompatibilisek, jól harmonizálnak a természetes fogakkal, hosszú élettartamúak. Természetesen magasan képzett jó kezű fogtechnikus keze mégis nélkülözhetetlen az előkészítő munkálatoknál, hiszen rendkívül fontos a fogmű minőségét befolyásoló fogcsonk gipszminta preparációs munka, a fogorvos lenyomatát követően, illetve a maróegység általi faragás után a kész fogmű mintára feldolgozásánál ahhoz, hogy a lehető legpontosabban illeszkedjen a csiszolt fogcsonkra a pótlás. Az anatómikus formát a legmagasabb esztétikájú Ivoclar E-max leplezőanyaggal érjük el, rutinos keramikusunk közreműködésével.

A cirkon-dioxidról általában…

Mint elem fém, oxidja kerámia. Közvetlen előállítás után fehér por, monoklin anyagszerkezettel. Ez leginkább az üveghez hasonlítható, szilárd, de nem kristályos. A kristályszerkezetű cirkon a föld legstabilabb anyagai közé tartozik. Keménysége, kopásállósága, hőnek és vegyi anyagoknak való ellenállósága, oldhatatlansága a legkritikusabb helyeken való felhasználásra teszi alkalmassá. A cirkon ipari felhasználásai között szerepel éppen keménységénél fogva a Porsche fékbetétje, hőállósága miatt az űrsikló hőpajzsa, stabilitása miatt a vegyipari edények alapanyaga, de legnagyobb mennyiségben az atomreaktorok felépítője, és az urándúsító gépek anyaga.

Fém koronák, hidak /porcelán korona/:

Speciális precíziós öntési eljárással készítjük fémvázainkat, a lehető legpontosabb zárás érdekében. A porcelánkorona olcsóbb mint a cirkon pótlás, de hosszú távú és maximálisan megbízható pótlásforma , melyet Vita leplező anyaggal teszünk élethűvé, a legmagasabb esztétikai hatást helyezve előtérbe. Bizonyos esetekben pl: hosszú áthidalásoknál, a mai napig a legbiztosabb pótlásfajta.A kerámia a felvitel után 800-900 Celsius fokon olvad a fémvázra, ettől színtartó, élethű, strapabíró és esztétikus.

GC Gradia koronák, hidak:

A GC Grádia család, egy különleges, fényrekötő, mikro-kerámiakompozit, mely indirekt pótlásokhoz kínál a fog természetes szerkezetéhez hasonló megoldást. A grádia erőssége az esztétikájában rejlik, mely megközelíti a természetes fog színét, transzparenciáját. A grádia anyag kitűnően harmonizál a fogorvosok által használt Grádia Direct tömőanyag rendszerrel. A fogtechnikánkon Grádiából készült hidainkat speciális Dentapreg merevítő üvegrosttal erősítjük.

Ideiglenes - inmediet - koronák, hidak:

Ezt a pótlásfajtát addig alkalmazzuk, amíg a kiválasztott anyagból el nem készül a végleges fogmű. Ez jelentősen növeli a paciens komfortérzetét, nem kell lecsiszolt, érzékeny fogakkal várnia a behelyezésig, azaz ehet, és élheti azt a pár hétköznapot kellemetlen szituációktól mentesen, felszabadulva.Fogtechnikánkban az angol Impact kadmiummentes, keresztkötéses főzőacryláttal dolgozunk, ami erre a célra tapasztalataink szerint kiváló anyag.(0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogpótlás árak sztk 2012, fogpótlás árak, ragasztott fogpótlás, fogpótlás, teljes ragasztott fogpótlás, kiveheto fogpotlás ára oep szerzodéssel, fogpotlás olcsón miskolc, fogpótlás árak kaposvár, fogpótlás árak szolnokon, csapos fogpótlásHozzászólások Ragasztott fogpótlás


ragasztott fog

 Ryagasztott fog drága e?

(6 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
margit - 2015-12-16 18:57:00
Válasz erre a hozzászólásraragasztott fog

 Mijen árba szokott leni a ragasztott fog 

(8 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
margit - 2015-12-16 18:53:23
Válasz erre a hozzászólásraRagasztott fog

Kedves Margit!
 
Honlapunkon a fenti Áraink menüpontban találja a pótlásaink tipusát és egyúttal az árakat.
 
Üdvözlettel:
 
Dental Soft 

(4 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr SNA Eszter - 2015-12-28 10:45:17
Válasz erre a hozzászólásraragasztott fog

 Érdeklődni szeretnék hogy felüről négy fogam hiányzik az menyibe kerűlne sjnos ojan körűlmények közt élek hogy nemnagyon engethetem meg magamnak a nagy kölcséget de még fiátal vagyok és szeretnék fogat 

(3 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
mága margit - 2015-12-16 18:42:32
Válasz erre a hozzászólásraFogletörés

 Tisztelt Doktornő!
Van egy hàtsó tömött fogam,aminek a hàtulja letört,és mozog.
Mi a megoldàs? Köszönöm a vàlaszt!
Betti

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Korsós Bettina Anett - 2015-03-15 13:49:31
Válasz erre a hozzászólásraAnett Pótlás

 Kedve Anett!
 
Több megoldás létezik az esetére, valószínűleg csapozni kell a letört fogat, ha menthető a gyökér, célszerű lenne egy központi számon történő időpont foglalás egy vizsgálathoz, ahol kiderülhet pontosan a problémája egy röntgen kíséretében, egyúttal közösen megbeszéljük a mindenki számára legmegfelelőbb megoldást!
 
Várjuk szeretettel!
 
Dental Soft 
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2015-03-17 08:32:36
Válasz erre a hozzászólásraFogletörés

 
                                    Tisztelt Doktornő!

Érdeklődni szeretnék. Az egyik szem fogam aljáról lepattant egy darab fogzománc, így egy kisebb recés rész keletkezett , milyen folyamatokkal járna, illetve kb. mennyi pénzbe kerülne ezt a foghibát esztétikailag  helyreállítani? 

Előre is köszönöm válaszát!
Martin
 

(2 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Martin - 2014-12-22 18:12:42
Válasz erre a hozzászólásraMartin

 Kedves Martin!
 
Ahhoz, hogy erről nyilatkozhassunk, mindenképp szükség lenne egy személyes vizsgálatra. Látnunk kell a lepattanás mértékét, okát, ezáltal kiderülhet mi legyen a legoptimálisabb megoldás.
 
Kellemes Ünnepeket Kívánunk!
 
Dental Soft

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2014-12-24 13:49:56
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Ragasztott fogpótlás

Ragasztott fogpótlás, csapos fogpótlás, fogpótlás árak szolnokon, fogpótlás árak kaposvár, fogpotlás olcsón miskolc, kiveheto fogpotlás ára oep szerzodéssel, teljes ragasztott fogpótlás, fogpótlás, ragasztott fogpótlás, fogpótlás árak, fogpótlás árak sztk 2012

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Hétvégén is, hétköznapi áron...
Ha hétköznap nehézkes elszabadulnia a munkahelyről, vagy épp hétvégén történik meg a baj, akkor minket bátran felkereshet szombaton és vasárnap is.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...
Fogászat Miskolc Hozzászólások   Fogászat Miskolc Hozzászólások

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft
Fogászat Miskolc Új képek   Fogászat Miskolc Új képek

Új képekFogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?   Fogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?

Honnan érdemes hozzánk jönni? 

Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
Szombat: 09.00 - 15.00-ig.
Vasárnap: 09.00 - 15.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Ragasztott fogpótlás - Fogászat Miskolc