Fogkő eltávolítás - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Tisztelt Dr. Nő!

2,5 éves kisfiamnak letört egy darad az első lapátfogából. Sajnos hosszanti irányban. Rögtön vittem orvoshoz, aki megtisztította neki de azt mondta ennyi és várni kell hogy elhal e fog vagy nem. Kérdésem az lenne hogy tejfogat nem lehet "javítani"? A törést pótolni vagy valamit kezdeni azzal hogy ne legyen ennyire feltűnő? Az orvosnál akinél voltunk azt mondták tejfoggal nem csinálnak semmi. Ez tényleg így van? Azért a fogváltás nagyon messze van még, addig nem lehet valami esztétikai kezelést végezni a tejfogacskán?
Várom válaszát, Marika
Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Tisztelt Doktornő!
A legutóbbi fogászati kezelésem során komoly trauma ért így az akkori kezelések félbe maradtak. Az önök rendelője azért keltette fel az érdeklődésemet mert éber altatást vállalnak. A j 32-31-es fogaim együtt tesznek ki egy fogat, a b 14-es fogból pedig kiesett a tömés. A alsó állkapcsomban mindkét bölcsességfogam kinőtt, habár ezek állapotával sem dicsekednék. Konzultációra ebben az évben nem tudok elmenni, viszont jövő évet ezzel szeretném kezdeni Önöknél. Szeretném rendezni a fogaim állapotát. Az éber altatásról azt olvastam, hogy a hosszabb kezelést rövid időnek érzékeli a páciens. Így egy alkalommal több fog kezelése is megoldható? Számomra ez lenne a legideálisabb helyzet, mert a szorongásommal a lehető legkevesebb alkalommal szeretnék kezelésre menni.
Válaszát előre is köszönöm

Tisztelt Doktorno! Remelem, hogy megvaszolhatot fogok kerdezni. Bal also 5-6 fogak gyokerkezeltek. A 6-bol letort a belso fal ami tartja az oriasi tomest. Erre e ket fogra szeretnek koronat. Olyan lehetoseg van, hogy fem rudacskara muanyag fogakat tenni? Koszonom valaszat!

Tisztelt Dental-Soft!
4 fogamra korona készült pár hónapja. 4 külön tagú,tehát nem híd. Az egyik fogam formája nem tetszik. 2 front fogamból az egyik mintha kicsit befele állna. Kérdésem az lenne, korrigálható ez úgy, hogy direkthéjat készítenek befele álló koronára? ragasztható a koronára direkthéj? Vagy csak korona cserével megoldható? illetve ha csak cserével akkor lehetséges az hogy csak az egyik fogon cseréljük? vagy újból mintavételt kell szükséges,és akkor mind a 4 korona megsérül? Válaszukat előre is köszönöm. üdv, Ádám
Tisztelt Doktornő!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy Szolnokon van e lehetőség altatásos fogászatra?
Sajnos depresszióból és más okokból adódóan eléggé elhanyagoltam a fogaimat, így két fogam elég csúnyán kilyukadt, illetve 3 betőrt fogam van, amit évek óta egyáltalán nem kezeltettem. Viszont így meg rettegek a fogászati kezelésektől.
Az a baj ez mellett, hogy sajnos nem rendelkezem munkaviszonnyal, így pénzem sincs nagyon.
Nagyon maximum csak az altatásra tudnék pénzt szánni.
Ez így nem normális, hogy nem merek elmenni, de egyszerűen rettegek és félek a fájdalomtól és hogy már mit szólna a fogorvosom is.
Nem lehetne valami köztes út?
Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Érdeklődő!Javasolom, hogy személyesen forduljon fogorvoshoz hiszen a vizsgálat alapján lehet megállapítani. hogy szükséges-e orr-fül-gégészeti vizsgálat . Üdvözlettel Dental-Soft
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

3 sz fogorvosi körzet eger, fogpótlás árak sztk 2012, dental soft fogászat miskolc, altatásos fogászat miskolc, vasgyári sztk fogászati röntgen rendelési idő, vasgyári sztka dr kerekes laura, körzeti fogorvos hejőcsaba koboz ut, miskolci lézeres fogtömés, dental soft miskolc árak, máv rendelo fogászati békéscsaba

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Fogkő eltávolításFogkő eltávolítás

A fogkő, a nyálból kicsapódó ásványi sók lerakódása a fogfelszínen lévő lepedékképződéssel együttesen /plakk/ ártalmas, komoly szövődményt okozhat fogazatunkban és a fogainkat körülvevő fogágyrendszerben.

Fogkő eltávolítás

A szájban normál szájhigiéné esetében a baktériumflóránk egyensúlyban van, ami megvéd bizonyos betegségektől. Krónikus fogágy betegség, fogak meglazulása, fokozott szuvasodási hajlam, csökkent rágóképesség, emésztési problémák, rossz lehelet. stb. Az egész szervezetünkre kiterjedő gócbetegséget is okozhat a rossz fog, pl.: drasztikus hajhullás, ízületi, szem, bőr, vese, szív és érrendszeri, stb. betegségek. Hosszú, sok évtizedes kutatások támasztják alá számtalan a gócos fogak által kialakult betegségek sorát.
Ultrahang energiájával megrezegtetve a fogkőleszedő kezelőeszközt, vízhűtéssel gyönyörűen eltávolítható a fogkő. A fogorvosi kezeléseket megelőzően, a fogkövet a fogorvosaink mellett a dentálhigiénikusaink is elvégezhetik. Oral Camera (száj kamera) segítségével monitorra vetítjük a páciens teljes fogsorát a kezelés előtt és után, ily módon meggyőződhet a kezelés sikeréről illetve végeredményéről.

dental-soft fogászat miskolc

Előzze, meg a fogkőlerakódásból kialakuló fogbetegségeket, mielőtt még nagyobb beavatkozásra lenne szükség, jelentkezzen be fogkő eltávolításra!(0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogko eltavolitas arai nyiregyhazan, fogko eltávolítás árai nyíregyháza, fogkoeltávolítás miskolc, fogko leszedés ára, fogkoeltávolítás ár, ultrahangos fogkoeltávolítás miskolc, fogkoleszedés ára szolnok, fogkoleszedés ára miskolc, fogko eltávolítása ár sztk, fogko leszedés áraHozzászólások Fogkő eltávolítás


ugy

üdv
 20éves vagyok és iny gyulladásom van vérezni nem vérzik de már mozognak az ineimés enyhén fájdalmas védőnőm elküldot fogorrvosshozz de féleek nem tudom hogy mit fognak csináli vele mégis mijen kezelésre számithatok.. várandos vagyok igy eresteelnitőt sem adnak.fájdalmas ez a kezelés.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
molnár vivien - 2017-03-02 20:44:17
Válasz erre a hozzászólásrafogínygyulladás

Üdvözlöm !
Ez év májusától számítva 4 ultrahangos fogkőeltávolításon estem át ,aminek eredményeképpen olyan 60-70 %-os javulást eredményezett ,illetve volt még egy vektor terápiás kezelésem is . A problémám az ,hogy még mindig van fogkő a fogaimon és gyulladt is az ínyem ,emellett számos fogmegtartó kezelésre is szükségem lenne ,de a gyulladás fenálltáig sajnos nem lehet semmit . Több fogászati magánrendelésen jártam már ,de sajnos még mindig sehol nem tartok ,leszámítva a fogkőleszedés utáni hetet ,amikor javulást tapasztaltam . Lehet ,hogy azért nem tudják maradéktalanul eltávolítíni a fogkövet ,mert erősen vérzik a kezelés alatt az ínyem ?? Nagyon szeretném megállítani a fogínygyulladásom és tovább kezeltetni a fogaim ,de már tanácstalan vagyok ,hogy mit tegyek ...és még az lenne a kérésem ,hogy érzéstelenítés mellett meg lehet oldani ezt ,mert nagyon érzékenyek a fogaim ..
tisztelettel:
Veronika(35év)

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Vincze Veronika - 2015-07-30 18:14:17
Válasz erre a hozzászólásraVeronika!

 Kedves Veronika!Be kellene fáradnia egy személyes vizsgálatra, kötelezettségektől mentes konzultációra, ami után megpróbálnánk megoldást találni az esetére!
Jöjjön bizalommal!
 
A Dental Soft csapata

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2015-08-04 19:54:53
Válasz erre a hozzászólásrafogkő leszedés?

 Tisztelt Dentalsoft!

Érdeklődni szeretnék, hogy a fogkő leszedés hogyan zajlik? Az ultrahangos rezegtetés lehet-e rossz hatással a fogtömésre? Kieshet-e utána a tömés?
Az 15eFt-os ár magába foglalja a polírozást is?
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Zoltán - 2012-09-12 09:46:48
Válasz erre a hozzászólásraFogkő Zoltán

 Kedves Zoltán!
 
A polírpsztás polírozás benne van az árban, és ne aggódjon a tömés stabilitását nem fenyegeti a beavatkozás. Ultrahang energiájával megrezegtetve a fogkőleszedő kezelőeszközt, vízhűtéssel gyönyörűen eltávolítható a fogkő. 
 
Jelentkezzen be egy időpontra a központi számon, vagy akár itt e-mailben!
 
Várjuk szeretettel:
 
A Dental -soft csapata

(3 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Soltész Nagy Attiláné /Eszter/ - 2012-09-12 10:39:14
Válasz erre a hozzászólásraKedves Gabriella!
Két dolog érdekelne. Az egyik a fogkőeltávolítás. Az árlistán feltüntetett összeg a komplett "fogazatra" érvényes, illetve fogankénti ár.
A másik problémám, hogy ez egyik hátsó fogamban jelenleg gyógyászati tömés van, nagyon fáj és szeretném kicseréltetni, de nem tudom, hogy kell e majd gyökérkezelni a fogamat vagy csak simán a gyógyászati tömés eltávolítása után újra lézeres tömést lehet e bele rakni??!
Érdekelne, hogy a héten van e még délután 5 után szabad időpontjuk.
 
Válaszát előre is köszönöm!
 

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
E. né B. Veronika - 2012-08-14 15:06:48
Válasz erre a hozzászólásraJudit fogkő

 Kedves Judit!
 
Alapvetően nincs összefüggés a két dolog között, a túlzott fogkő feszítheti a fogakat ami fájhat, a tömés pedig ha friss akkor fájhat amíg regenerálódik vagy ha régi alászuvasodhat, vagy kilazulhat és a érzékennyé válhat a felszabaduló fogrész. Mindenképp el kell távolítani a fogkövet, ami a plakk lerakódást is elősegíti esztétikai hátrányát nem említve, illetve a tömést is le kell ellenőrizni mi lehet a gond vele.
Fáradjon be miután egyeztetett egy időpontot és megvizsgáljuk mi a teendő.
 
Üdvözlettel:
 
D.S. 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2012-02-28 21:43:11
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Fogkő eltávolítás

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Fogkő eltávolítás, fogko leszedés ára, fogko eltávolítása ár sztk, fogkoleszedés ára miskolc, fogkoleszedés ára szolnok, ultrahangos fogkoeltávolítás miskolc, fogkoeltávolítás ár, fogko leszedés ára, fogkoeltávolítás miskolc, fogko eltávolítás árai nyíregyháza, fogko eltavolitas arai nyiregyhazan

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Hétvégén is, hétköznapi áron...
Ha hétköznap nehézkes elszabadulnia a munkahelyről, vagy épp hétvégén történik meg a baj, akkor minket bátran felkereshet szombaton is.
 
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólások


21:34: Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Felső fogsoromat új koronával pótolnánk (kb. 12fog), alsó fogsorom ...
Fogászati áraink
21:20: Szeretném megkérdezni,hogy mi alapján kerül eldöntésre,hogy ki magyar állampolgár? Válaaszát ...
Fogászati áraink
12:50: Jó napot.Érdeklődnék.hogy közgyógy igazolványt figyelembe tudnak-e venni.68 éves vagyok ...
Kivehető fogpótlás
11:38: Szeretnék érdeklődni, hogy részletfizetésre fogpótlásra van e lehetőség? És még lenne egy kérdésem ...
Elégedett mosoly - fogpótlások élethű esztétikummal, rövid határidővel
18:50: T Fogaszat! Szeretnek érdeklődni készítenek e Önöknél Fix Fogsort? Alsó fogsorom nagyon rossz ...
Fogászati áraink
19:28: Tisztelt Dental-Soft !! Érdeklődném , hogy elől 6db ragasztott fogamat , ami porcelán ...
Fogászati áraink

miskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni? 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
Szombat: 09.00 - 15.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Fogkő eltávolítás - Fogászat Miskolc