Stresszoldás éber altatásban - altatásos fogászat miskolc - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc
Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink   Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.
Fogászat Miskolc Üzenőfal   Fogászat Miskolc Üzenőfal

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Tisztelt Doktornő!
A legutóbbi fogászati kezelésem során komoly trauma ért így az akkori kezelések félbe maradtak. Az önök rendelője azért keltette fel az érdeklődésemet mert éber altatást vállalnak. A j 32-31-es fogaim együtt tesznek ki egy fogat, a b 14-es fogból pedig kiesett a tömés. A alsó állkapcsomban mindkét bölcsességfogam kinőtt, habár ezek állapotával sem dicsekednék. Konzultációra ebben az évben nem tudok elmenni, viszont jövő évet ezzel szeretném kezdeni Önöknél. Szeretném rendezni a fogaim állapotát. Az éber altatásról azt olvastam, hogy a hosszabb kezelést rövid időnek érzékeli a páciens. Így egy alkalommal több fog kezelése is megoldható? Számomra ez lenne a legideálisabb helyzet, mert a szorongásommal a lehető legkevesebb alkalommal szeretnék kezelésre menni.
Válaszát előre is köszönöm

Tisztelt Doktorno! Remelem, hogy megvaszolhatot fogok kerdezni. Bal also 5-6 fogak gyokerkezeltek. A 6-bol letort a belso fal ami tartja az oriasi tomest. Erre e ket fogra szeretnek koronat. Olyan lehetoseg van, hogy fem rudacskara muanyag fogakat tenni? Koszonom valaszat!

Tisztelt Dental-Soft!
4 fogamra korona készült pár hónapja. 4 külön tagú,tehát nem híd. Az egyik fogam formája nem tetszik. 2 front fogamból az egyik mintha kicsit befele állna. Kérdésem az lenne, korrigálható ez úgy, hogy direkthéjat készítenek befele álló koronára? ragasztható a koronára direkthéj? Vagy csak korona cserével megoldható? illetve ha csak cserével akkor lehetséges az hogy csak az egyik fogon cseréljük? vagy újból mintavételt kell szükséges,és akkor mind a 4 korona megsérül? Válaszukat előre is köszönöm. üdv, Ádám
Tisztelt Doktornő!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy Szolnokon van e lehetőség altatásos fogászatra?
Sajnos depresszióból és más okokból adódóan eléggé elhanyagoltam a fogaimat, így két fogam elég csúnyán kilyukadt, illetve 3 betőrt fogam van, amit évek óta egyáltalán nem kezeltettem. Viszont így meg rettegek a fogászati kezelésektől.
Az a baj ez mellett, hogy sajnos nem rendelkezem munkaviszonnyal, így pénzem sincs nagyon.
Nagyon maximum csak az altatásra tudnék pénzt szánni.
Ez így nem normális, hogy nem merek elmenni, de egyszerűen rettegek és félek a fájdalomtól és hogy már mit szólna a fogorvosom is.
Nem lehetne valami köztes út?
Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Érdeklődő!Javasolom, hogy személyesen forduljon fogorvoshoz hiszen a vizsgálat alapján lehet megállapítani. hogy szükséges-e orr-fül-gégészeti vizsgálat . Üdvözlettel Dental-Soft
Tisztelt Doktornő!

Egyik fogamat gyökér kezelték, majd hetekkel később dentalis cysta alakult ki, ettől a fogamtól kiindulva. Ezt a cystát lehet fogászatilag kezelni, vagy ez már fül-orr-gégészeti probléma? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Doktornő!
Fogkőeltávolítás fogfehérítés és a régi fémkerémia koronáimat szeretém lecseréltetni cirkon koronákra.
Mennyi idő amíg ezell önök elkészülnének és időpont foglalás nélkül csak kezelési tervet készítenek tudnak fogadni vagy hosszú várólistát ki kell várnom?
Ha a felmérés során elfogadom az árakat azonnal hozzálehet kezdeni a fentiekben említettekhez lenyomatvételig?
Válaszát köszönöm.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Fogászat Miskolc Kereső   Fogászat Miskolc Kereső

Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

mosoly fogpótlás, miskolc ragasztott fogpotlas ara, fogbetegségek gyökérkezelés, sürgősségi fogászat éjjel nappal, fogtechikus gyakorlati hely, vákumos fogpótlás, fogpótlás árak sztk 2015 dunakeszi, éjszakai fogászat ügyelet miskolc, miskolc sztk fogászat, mennyibe kerül az altatásos fogászat

Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék   Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászat Miskolc Fogászati partnereink   Fogászat Miskolc Fogászati partnereink

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Stresszoldás éber altatásban - altatásos fogászat miskolcStresszoldás éber altatásban - altatásos fogászat miskolc

Analgéziás stresszoldás - Fogászati kezelés éber altatásban, altatásos fogászati kezelés... A következő fogorvosi kezelésnél nagy százalékban már nem igényli a páciens megismételni a stresszoldást, mert sikerült túl lépnie félelmén...

dental-soft fogászat miskolc

A modern fogászati eljárások, ezáltal mi is lehetővé tesszük azon pácienseink részére akik „rettegnek” a fogászati kezelésektől, vagy akár csak a szék látványától, a stressz oldó fogászatot. Mindent elkövetünk, hogy pácienseink félelmét elűzzük és folyamatosan tájékoztatjuk arról, hogy mi fog történni. Kedves aneszteziológus orvoskolléga segíti munkánkat szükség szerint. Az előre egyeztetett kezelési időpont előtt 4 órával nem szabad enni, sem inni.

Az aneszteziológus orvos által történt konzultációt követően kezdődhet a relaxálás. Orrmaszkon át tiszta oxigént adunk páciensünknek, majd kéjgáz (fájdalmat megszüntető gáz) szabályozott adagolásával, a fogászati kezelés végéig egy nyugalmi, kellemes állapotot teremtünk betegünk számára. Az eljárás másik előnye, hogy bármilyen hosszú, mégis rövidnek tűnik fogászati kezelés ideje. Méréseink alapján például egy körülbelül 2-3 órás csiszolási beavatkozás, a fogorvosi kezelés és lenyomatvétel befejeztével 10 percnyi időnek tűnik a boldog páciensnek.

Egy fogászati kezelés alkalmával így több, akár 5-10 fogon is érdemes elvégezni a kívánt fogászati kezelést, tömést, gyökértömést, foghúzást, implantációt, becsiszolást stb., kímélve az erre érzékeny pacienst. Nem kell altatni a beteget, ezáltal sokkal kíméletesebb, nincs mellékhatás a fogászati kezelést követően, csak elégedett, szorongását legyőzött paciens sikerélménnyel és elégedett mosollyal, amit mi is sikerként könyvelünk el.(0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: altatásos fogászat miskolc, altatásos fogászat ára kecskeméten, altatásos fogászat miskolc, mit érez a gyermekfogászat altatásban, foghúzás altatásban árak, fogászat altatásban árak, mennyibe kerül az altatásos fogászat, fogászat altatásban kaposvár, fogorvos altatással miskolc, altatasban vegzett fogaszati beavatkozas miskolconHozzászólások Stresszoldás éber altatásban - altatásos fogászat miskolc


Fogászati kezelés altatásban

Tisztelt Doktornő!
Egy gyökérkezelt rágófogammal van gond, aminek a gyökere az arcüregbe tört és a gyökér végén ciszta van. Szájsebészeti eltávolitást javasoltak, de én rettegek ettől a fogászati beavatkozástól. Érdeklődnék, hogy Önöknél van-e lehetőség altatásba eltávolitani ezt a fogam? Köszönöm válaszát.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Anett - 2018-02-20 20:19:28
Válasz erre a hozzászólásraAllergia

 Tisztelt Doktornő!
 
Érdeklődni szeretnék, használnak-e érzéstelenítőt a beavatkozások közben? Sok évvel ezelőtt volt egy pozitív lidocain, ultracain, marcain allergia vizsgálatom, de azóta már több alkalommal kaptam kis mennyiségű lidocait tartalmazó szereket tünetmentesen.
Érdeklődtem már hipnózissal foglalkozó helyeken, de azt mondták az csak a stresszoldásról szól, érzéstelenítőt ugyanúgy használnak.
Előre is köszönöm válaszát.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Bencsik Károly - 2017-07-31 22:27:33
Válasz erre a hozzászólásra kedves Doktornő rettegek a fogorvos gondolatátol is tű iszonyom  van és mar lassan 1 éve küszködöm a fogammal van röntgen rolla èber altatasrol érdeklődnék tahikardias beteg vagyok de mashogy nem birnam ki csak eber altatással a kezeléseket lehetséges lenne -e???
Üdv.:Fanni

(2 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Fanni - 2016-12-06 16:48:30
Válasz erre a hozzászólásragbbha

 Kedves Fanni!  Sorait olvasva nagyon megértem, azt tudom ajánlani, hogy szükséges lenne egy személyes találkozás, általános vizsgálat megbeszélés a látottak alapján s tájékoztatás mind megoldásokat tekintve mind anyagi  vonatkozásban. Ezt követően lehet szervezni az altató orvos meghívását. ,A  30 903 89 55.ös telefonon keressen az  időpont egyeztetés  miatt ha egyetért a leírtakkal. Üdvözlettel Dr  Soltész Nagy Attiláné Eszter

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy attiláné - 2016-12-06 22:03:25
Válasz erre a hozzászólásraFoghúzás éberaltatásban

Tisztelt Doktornő!
Sajnos van egy eléggé letört fogam amit ki kellene húzni. Én nem is a fogászattól félek hanem maga a foghúzás folyamatától és az ezzel járó fájdalommal mert sajnos már éltem át egyszer egy ilyet és nincsenek szép emlékeim. Elolvastam a cikket az éberaltatásról. Érdeklődni szeretnék, hogy mivel rendszeresen focizok emiatt sokat kellene kihagynom vagy van hatással a sportolásomra? Anyáék le akarnak beszélni róla. De én másképp nem fogom kibírni. 
Tisztelettel: 
István

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
István - 2016-06-21 11:32:47
Válasz erre a hozzászólásraválasz

 kedves István!Azt javaslom, hogy fáradjon be rendelőnkbe egy vizsgálatra s lehetősége van arra, hogy az orvossal közösen mérlegeljen, hiszen lehet, hogy ki se kell húzni a letört fogát , hanem meg lehet menteni. A húzás sem jelenthet fájdalmat ha azt kellő tudással, szakértelemmel sikeresen érzéstelenítik , mert akkor az nem fájhat , az éber altatásra is van lehetőség amit egyeztetéssel megoldunk,de szükséges a személyes találkozás előtte. Üdvözlettel Dr S.N.A.-né

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Soltész Nagy Attiláné - 2016-06-26 08:56:46
Válasz erre a hozzászólásraÉberaltatás - bejelentkezés

 Tisztelt Doktornő!
Érdeklődni szeretnék,hogy június elején kivitelezhető-e egy éber altatásos kezelés (3-4 fog)?,amennyiben igen,kaphatok.e elérhetőséget az időpontfoglalás és az esetleges egyeztetés érdekében.
Válaszát előre is köszönöm.
Tóth Richárd

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Tóth Richárd - 2016-03-03 18:13:09
Válasz erre a hozzászólásra Kedves Richárd !  természetesen egyeztetünk időpontot, de előbb meg kell tudnunk az altató orvos időbeosztását  júniusra. Kérem a türelmét és a telefonszámát adja meg, hogy hívhassam és egyeztessünk.  Üdvözlettel  Dr Soltész Nagy Attiláné

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Soltés Nagy Attiláné - 2016-03-05 19:17:54
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Stresszoldás éber altatásban - altatásos fogászat miskolc

Stresszoldás éber altatásban - altatásos fogászat miskolc, altatasban vegzett fogaszati beavatkozas miskolcon, fogorvos altatással miskolc, fogászat altatásban kaposvár, mennyibe kerül az altatásos fogászat, fogászat altatásban árak, foghúzás altatásban árak, mit érez a gyermekfogászat altatásban, altatásos fogászat miskolc, altatásos fogászat ára kecskeméten, altatásos fogászat miskolc

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Hétvégén is, hétköznapi áron...
Ha hétköznap nehézkes elszabadulnia a munkahelyről, vagy épp hétvégén történik meg a baj, akkor minket bátran felkereshet szombaton és vasárnap is.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...
Fogászat Miskolc Hozzászólások   Fogászat Miskolc Hozzászólások

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft
Fogászat Miskolc Új képek   Fogászat Miskolc Új képek

Új képekFogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?   Fogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?

Honnan érdemes hozzánk jönni? 

Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
Szombat: 09.00 - 15.00-ig.
Vasárnap: 09.00 - 15.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Stresszoldás éber altatásban - altatásos fogászat miskolc - Fogászat Miskolc