Megelőző fogászati tanácsadás - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc
Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink   Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.
Fogászat Miskolc Üzenőfal   Fogászat Miskolc Üzenőfal

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Tisztelt Doktornő!
A legutóbbi fogászati kezelésem során komoly trauma ért így az akkori kezelések félbe maradtak. Az önök rendelője azért keltette fel az érdeklődésemet mert éber altatást vállalnak. A j 32-31-es fogaim együtt tesznek ki egy fogat, a b 14-es fogból pedig kiesett a tömés. A alsó állkapcsomban mindkét bölcsességfogam kinőtt, habár ezek állapotával sem dicsekednék. Konzultációra ebben az évben nem tudok elmenni, viszont jövő évet ezzel szeretném kezdeni Önöknél. Szeretném rendezni a fogaim állapotát. Az éber altatásról azt olvastam, hogy a hosszabb kezelést rövid időnek érzékeli a páciens. Így egy alkalommal több fog kezelése is megoldható? Számomra ez lenne a legideálisabb helyzet, mert a szorongásommal a lehető legkevesebb alkalommal szeretnék kezelésre menni.
Válaszát előre is köszönöm

Tisztelt Doktorno! Remelem, hogy megvaszolhatot fogok kerdezni. Bal also 5-6 fogak gyokerkezeltek. A 6-bol letort a belso fal ami tartja az oriasi tomest. Erre e ket fogra szeretnek koronat. Olyan lehetoseg van, hogy fem rudacskara muanyag fogakat tenni? Koszonom valaszat!

Tisztelt Dental-Soft!
4 fogamra korona készült pár hónapja. 4 külön tagú,tehát nem híd. Az egyik fogam formája nem tetszik. 2 front fogamból az egyik mintha kicsit befele állna. Kérdésem az lenne, korrigálható ez úgy, hogy direkthéjat készítenek befele álló koronára? ragasztható a koronára direkthéj? Vagy csak korona cserével megoldható? illetve ha csak cserével akkor lehetséges az hogy csak az egyik fogon cseréljük? vagy újból mintavételt kell szükséges,és akkor mind a 4 korona megsérül? Válaszukat előre is köszönöm. üdv, Ádám
Tisztelt Doktornő!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy Szolnokon van e lehetőség altatásos fogászatra?
Sajnos depresszióból és más okokból adódóan eléggé elhanyagoltam a fogaimat, így két fogam elég csúnyán kilyukadt, illetve 3 betőrt fogam van, amit évek óta egyáltalán nem kezeltettem. Viszont így meg rettegek a fogászati kezelésektől.
Az a baj ez mellett, hogy sajnos nem rendelkezem munkaviszonnyal, így pénzem sincs nagyon.
Nagyon maximum csak az altatásra tudnék pénzt szánni.
Ez így nem normális, hogy nem merek elmenni, de egyszerűen rettegek és félek a fájdalomtól és hogy már mit szólna a fogorvosom is.
Nem lehetne valami köztes út?
Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Érdeklődő!Javasolom, hogy személyesen forduljon fogorvoshoz hiszen a vizsgálat alapján lehet megállapítani. hogy szükséges-e orr-fül-gégészeti vizsgálat . Üdvözlettel Dental-Soft
Tisztelt Doktornő!

Egyik fogamat gyökér kezelték, majd hetekkel később dentalis cysta alakult ki, ettől a fogamtól kiindulva. Ezt a cystát lehet fogászatilag kezelni, vagy ez már fül-orr-gégészeti probléma? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Doktornő!
Fogkőeltávolítás fogfehérítés és a régi fémkerémia koronáimat szeretém lecseréltetni cirkon koronákra.
Mennyi idő amíg ezell önök elkészülnének és időpont foglalás nélkül csak kezelési tervet készítenek tudnak fogadni vagy hosszú várólistát ki kell várnom?
Ha a felmérés során elfogadom az árakat azonnal hozzálehet kezdeni a fentiekben említettekhez lenyomatvételig?
Válaszát köszönöm.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Fogászat Miskolc Kereső   Fogászat Miskolc Kereső

Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

mosoly fogpótlás, miskolc ragasztott fogpotlas ara, fogbetegségek gyökérkezelés, sürgősségi fogászat éjjel nappal, fogtechikus gyakorlati hely, vákumos fogpótlás, fogpótlás árak sztk 2015 dunakeszi, éjszakai fogászat ügyelet miskolc, miskolc sztk fogászat, mennyibe kerül az altatásos fogászat

Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék   Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászat Miskolc Fogászati partnereink   Fogászat Miskolc Fogászati partnereink

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Megelőző fogászati tanácsadásMegelőző fogászati tanácsadás

A prevenció a betegségek kialakulásának megelőzése. A fogászati prevenció a szájüreg és a fogak kóros folyamatainak meggátolása, a már kialakult károsodások előrehaladásának lassítása. A preventív tevékenység a fogászatban elsősorban a fogszuvasodás és a fogínygyulladás megelőzésére irányul. Ezek hazánkban népbetegségnek számítanak. Magyarországon a fogszuvasodás a lakosság közel 100%-át érinti.

Megelőző fogászati tanácsadás

Az emberek többsége elmulasztja a szükséges fogászati ellenőrzéseket, és csak akkor keresi fel fogorvosát, ha már fájdalmai vannak, vagy a rágás nehézségei miatt gyomorpanaszok, esetleg egyéb megbetegedések lépnek fel. Hazánk a fogászati prevenció, a széleskörű felvilágosítás tekintetében meglehetősen lemaradt a világ élvonalától. Jellemző, hogy azokban a fejlett országokban, amelyekben már több évtizede működnek aktív megelőzési programok, sikerült 40 százalékkal csökkenteni a fogszuvasodás előfordulását.

dental-soft fogászat miskolc

A megfelelő szájhigiénia megakadályozza, vagy lassítja a kóros folyamatok kialakulását. Az optimális szájhigiéné tulajdonképpen lepedékmentességet jelent. A lepedék eltávolításának két módja van: az egyéni és a professzionális rendelői.

A Dental-Soft miskoci fogászaton Önnek is szívesen segítünk abban, hogyan tudja megelőzni a szájhigiénés problémákat. Ingyenes tanácsadásunkra Önt is szívesen várjuk. Bejelentkezés: 46/345-816(0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogászat, fogászati tanácsadás, fogorvosi tanácsadás, fogorvosi tanácsadás, tanácsadás fogakra, kéthi doktorno fogorvos, fogászati tanácsadás, fogaszati prevencio program miskolcon, fogorvosi tanácsadás eger, szájüregi prevencio tanácsadásHozzászólások Megelőző fogászati tanácsadás


Érdeklődés

Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy sajnos én nem miskolci lakos vagyok, de úgy olvastam, hogy lehetőség van a körzeti fogorvostól eltérő fogorvost is választani, ha ő elvállalja a munkát és ugyan azokkal a feltételekkel, tehát társadalombiztosítási támogatással. Valóban lehetséges ez? Még középiskolás koromban a Dental Softba jártam. A választ előre is köszönöm!

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Zsolt - 2017-12-15 16:10:08
Válasz erre a hozzászólásraKöszönet dr. Ládi Renátának!

 Kedves Dental-Soft, pàciensek és leendõ páciensek!
 
Két hònappal ezelõtt nagyon durván begyulladt az egyik alsò fogam. Addig halogattam, hogy elmenjek a fogászatra, míg az egyik rágòfogam kettétört, egészen a gyökeréig. Édesanyámat is itt kezelték, ezért bíztam az Õ ajánlásában és idõpontot kértünk dr. Ládi Renátához. 
Sajnos nem maradt más választás a fogamat ki kellett hùzni. Egy gyermekkori rossz élmény maradékaként természetesen én is, mint mindenki más, rettegtem a fogászattòl és a fogorvosvosoktòl. Ezùton szeretném megköszönni Renátának, hogy angyali kedvességével, profizmusàval és a fájdalommentes kezeléssel megváltoztatta a gondolkodàsomat és hozzáállásomat az egész fogászati kezelésekhez.
Jelenleg implantátum beültetésére várok és fogszabályozòt fogok viselni márciustòl.
Mindenkinek ajánlom a Dental-Softot! Profizmusuk, kedvességükkel párosulva elfeledteti az emberrel, hogy valòjában hol is van!
Mégegyszer külön köszönet dr. Ládi Renátának, mert egy életre megszûnt a félelmem!
 
Üdvözlettel!
 
Horváth Katalin

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Horváth Katalin - 2015-12-20 22:23:49
Válasz erre a hozzászólásraKöszönet

 Kedves Katalin!
 
Nagyon köszönjük az elismerő szavakat, nagyon jól esik ha  munkánkat a pácienseink ilyen pozitívan ítélik meg. Állunk rendelkezésre a jövőben is!
 
Üdvözlettel:
 
A Dental Soft csapata
 
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr SNA Eszter - 2015-12-28 10:50:10
Válasz erre a hozzászólásratörés

Tisztelt Doktornő!
Fogaim folyamatosan letörnek,annak ellenére hogy igyekszem rendbentartani őket!mi lehet ennek az oka?hogyan lehetne helyrehozatni őket?
Köszönöm válaszát
Huszár Beáta

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Huszár Beáta - 2015-06-18 14:25:52
Válasz erre a hozzászólásraBea

 Kedves Beáta!
 
Be kellene  fáradnia egy vizsgálatra, hogy megnézzük milyen oka lehet a fogak  jelenlegi állapotának, és ezután megpróbáljuk megoldani a gondját!
 
Várjuk szeretettel!
 
Dental Soft

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2015-06-24 13:04:34
Válasz erre a hozzászólásragyökérkezelés

Tisztelt Doktornő! Érdeklődni szeretnék hogy 2 éve gyökérkezelt fogam most újra fájni kezdett, hogyan lehetne kideríteni hogy ki kell e húzni vagy még megmenthető..
Köszönettel: J. Kriszta

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Kriszta - 2015-04-09 11:20:21
Válasz erre a hozzászólásraKriszta

Kedves Kriszta!
 
Egy panoráma röntgen felvétellel egybekötött vizsgálaton ez nagy bizonyossággal kiderül. Ezt követően közösen eldönthtjük mi lehet az Ön számára is a legmegfelelőbb megoldás. Jelentkezzen be egy időpontra!
 
Várjuk szeretettel!
 
A Dental Soft csapata

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr Sna Eszter - 2015-04-20 20:58:38
Válasz erre a hozzászólásraÉrdeklődés

Tisztelt Doktornő!
A felső fogkorona meglazult szeretném megnézetni és megcsináltatni.Azt szeretném megkérdezni hogy a vizsgálat mennyibe kerülne?

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Benkő Béla - 2014-02-17 16:42:32
Válasz erre a hozzászólásraVizsgálat Béla

 Kedves Béla!
 
A vizsgálat, ha azt követően nálunk kezelik nem kerül pénzbe. Jöjjön bizalommal, megoldjuk a gondját! Jelentkezzen be a központi számon!
 
Várjuk szeretettel:
 
DS

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr SNA Eszter - 2014-02-17 17:05:49
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Megelőző fogászati tanácsadás

Megelőző fogászati tanácsadás, szájüregi prevencio tanácsadás, fogorvosi tanácsadás eger, fogaszati prevencio program miskolcon, fogászati tanácsadás, kéthi doktorno fogorvos, tanácsadás fogakra, fogorvosi tanácsadás, fogorvosi tanácsadás, fogászati tanácsadás, fogászat

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Hétvégén is, hétköznapi áron...
Ha hétköznap nehézkes elszabadulnia a munkahelyről, vagy épp hétvégén történik meg a baj, akkor minket bátran felkereshet szombaton és vasárnap is.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...
Fogászat Miskolc Hozzászólások   Fogászat Miskolc Hozzászólások

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft
Fogászat Miskolc Új képek   Fogászat Miskolc Új képek

Új képekFogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?   Fogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?

Honnan érdemes hozzánk jönni? 

Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
Szombat: 09.00 - 15.00-ig.
Vasárnap: 09.00 - 15.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Megelőző fogászati tanácsadás - Fogászat Miskolc