Fogászat Üdülési Csekkre és Egészségpénztárra - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Tisztelt Doktornő!
A legutóbbi fogászati kezelésem során komoly trauma ért így az akkori kezelések félbe maradtak. Az önök rendelője azért keltette fel az érdeklődésemet mert éber altatást vállalnak. A j 32-31-es fogaim együtt tesznek ki egy fogat, a b 14-es fogból pedig kiesett a tömés. A alsó állkapcsomban mindkét bölcsességfogam kinőtt, habár ezek állapotával sem dicsekednék. Konzultációra ebben az évben nem tudok elmenni, viszont jövő évet ezzel szeretném kezdeni Önöknél. Szeretném rendezni a fogaim állapotát. Az éber altatásról azt olvastam, hogy a hosszabb kezelést rövid időnek érzékeli a páciens. Így egy alkalommal több fog kezelése is megoldható? Számomra ez lenne a legideálisabb helyzet, mert a szorongásommal a lehető legkevesebb alkalommal szeretnék kezelésre menni.
Válaszát előre is köszönöm

Tisztelt Doktorno! Remelem, hogy megvaszolhatot fogok kerdezni. Bal also 5-6 fogak gyokerkezeltek. A 6-bol letort a belso fal ami tartja az oriasi tomest. Erre e ket fogra szeretnek koronat. Olyan lehetoseg van, hogy fem rudacskara muanyag fogakat tenni? Koszonom valaszat!

Tisztelt Dental-Soft!
4 fogamra korona készült pár hónapja. 4 külön tagú,tehát nem híd. Az egyik fogam formája nem tetszik. 2 front fogamból az egyik mintha kicsit befele állna. Kérdésem az lenne, korrigálható ez úgy, hogy direkthéjat készítenek befele álló koronára? ragasztható a koronára direkthéj? Vagy csak korona cserével megoldható? illetve ha csak cserével akkor lehetséges az hogy csak az egyik fogon cseréljük? vagy újból mintavételt kell szükséges,és akkor mind a 4 korona megsérül? Válaszukat előre is köszönöm. üdv, Ádám
Tisztelt Doktornő!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy Szolnokon van e lehetőség altatásos fogászatra?
Sajnos depresszióból és más okokból adódóan eléggé elhanyagoltam a fogaimat, így két fogam elég csúnyán kilyukadt, illetve 3 betőrt fogam van, amit évek óta egyáltalán nem kezeltettem. Viszont így meg rettegek a fogászati kezelésektől.
Az a baj ez mellett, hogy sajnos nem rendelkezem munkaviszonnyal, így pénzem sincs nagyon.
Nagyon maximum csak az altatásra tudnék pénzt szánni.
Ez így nem normális, hogy nem merek elmenni, de egyszerűen rettegek és félek a fájdalomtól és hogy már mit szólna a fogorvosom is.
Nem lehetne valami köztes út?
Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Érdeklődő!Javasolom, hogy személyesen forduljon fogorvoshoz hiszen a vizsgálat alapján lehet megállapítani. hogy szükséges-e orr-fül-gégészeti vizsgálat . Üdvözlettel Dental-Soft
Tisztelt Doktornő!

Egyik fogamat gyökér kezelték, majd hetekkel később dentalis cysta alakult ki, ettől a fogamtól kiindulva. Ezt a cystát lehet fogászatilag kezelni, vagy ez már fül-orr-gégészeti probléma? Válaszát előre is köszönöm!
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

ingyenes fogászati kezelések miskolcon, miskolc sztk fogászat rendelési ido, melyik körzeti fogorvoshoz tartozom eger faiskola, fogászati hírek, fájdalommentes fogászat miskolc, edelénybe a fog csináltatás, körzeti fogorvos hejőcsaba jegenyés út 22, szájüregi szakrendelo miskolc, bajcsy zsilinszky, szájsebészet miskolc ügyelet

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Fogászat Üdülési Csekkre és EgészségpénztárraFogászat Üdülési Csekkre és Egészségpénztárra

Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához. Itt áttekintheti, hogy a Dental-Soft fogászat mely Egészségpénztárakkal áll szerződésben.

Országos Egészségbiztosítási Pénztár
1139 Budapest, Váci út 73/A.
www.oep.hu

Tempo Egészségpénztár
1025 Budapest, Nagybányai u. 92.
www.egeszsegpenztar.hu

Axa Egészségpénztár
1138 Budapest, Váci út 135-139.
www.axa.hu/hu/egeszsegpenztar

Danubius Gyógyfürdők Országos Egészségpénztár
1051 Budapest, Szent István tér 11.
www.danubiusep.hu

Generali Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár
1066 Budapest, Teréz krt. 41-44.
www.ep.generalipenztar.hu

Dimenzó Egészségpénztár
1054 Budapest, Vécsey u. 3.

MKB Egészségpénztár
1821 Budapest, Váci u. 38.
www.mkbep.hu

K&H Egészségpénztár
1037 Budapest, Montevideo u. 5.
www.khmedicina.hu

Balzsam Egészségpénztár
7622 Pécs, Siklósi út 22.
www.balzsam.eu

Gyémánt Országos Egészségpénztár
1108 Budapest, Gyöngyösi út 140.

Patika Egészségpénztár
1081 Budapest, Kiss J. u. 8.
www.patikapenztar.hu

Quaestor Egészségpénztár
1054 Budapest, Báthori u. 4.

Allianz Hungária Egészségpénztár
1027 Budapest, Kapás u. 6-12.

Aranykor Egészségpénztár
1061 Budapest, Andrássy út 40-42.
www.aranykorep.hu

Sodexo Egészségpénztár
1106 Budapest, Fehér út 1.

Egészségért Egészségpénztár
1037 Budapest, Kunigunda útja 60.
www.egeszsegert.info

Erste Harmónia Egészségpénztár
1013 Budapest, Krisztina krt. 9-15.

Postás Egészségpénztár
1122 Budapest, Krisztina krt. 9-15.

Adoszt Egészségpénztár
1052 Budapest, Deák Ferenc u. 23.
www.adosztep.hu

OTP Országos Egészségpénztár
1051 Budapest, Mérleg u. 4.
www.otppenztarak.hu/hu/ep_index.html

Vitamin Egészségpénztár
1011 Budapest, Iskola u. 13.
www.vitaminep.hu

Vasutas Egészségpénztár
1144 Budapest, Kőszegi u. 26.
www.epenztar.hu

Honvéd Egészségpénztár
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.
www.honvedep.hu

K&H Medicina Egészségpénztár
1126 Budapest, Böszörményi u. 24/B.

Pajzs Egészségpénztár
1119 Budapest, Bornemissza u. 5.

Üdülési Csekk(0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: egészségkártya fogászat miskolc, fogászat altatásban and deák ferenc tér, vasutas egészsègpènztár miskolc fogászat, foghúzás ára pécsett 2012, miskolc fogászat egészségkártyával fizethet, fogszabályzó árak 2012 gyöngyösön, fogpótlás részletfizetés, fogpótlás részletfizetés, fogászat budapest medicina egészségpénztár altatás, miskolc fogorvos egészségkártyaHozzászólások Fogászat Üdülési Csekkre és Egészségpénztárra


Fogpotlàs

 Tisztelt doktornö érdeklödni szeretnék, van e önöknél részletfizetési lehetöség! ?fölsö fogsorombol 6 dBm fogat szeretnék potolni! Tiszteletel Bognàr Àrpàd 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Bognàr Àrpàd - 2015-08-04 15:00:21
Válasz erre a hozzászólásraÁrpád

 Kedves Árpád!
Mindenképp be kell jönnie egy telefonon előre foglalt időpontra egy ingyenes konzultációra hozzám, mert csak így lehet pontos diagnózist felállítani! Igy tudunk a vizsgálatok után pontos anyagi és időtervezetet összeállítani közösen, ha látjuk milyen kezelésre van pontosan szükség. A részletfizetés megoldható kamatmentesen, de ezt is a vizsgálat után személyesen tudjuk egyezetetni, mert egyedi elbírálás alapján határozzuk meg. Jelentkezzen be, megoldjuk a gondját!
Várjuk szeretettel!
 
Dental Soft
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2015-08-04 19:59:41
Válasz erre a hozzászólásratöredezett fogak tők kihuzása altatásban

 Tisztelt Doktornő!
Mustos Anna vagyok 
3626 Hangony Ady Endre út 16 szám alól
Érdeklődni szeretnék hogy a fogaim levannak töredzve alul felül és gyakran fájnak hideg -meleg ételek elfogyasztásától
Tehát egy új protézisre lenne szükségem
mivel nagyon félek a foghúzástól fogorvosi rendelőtől ,már a szagtól magától is rosszul vagyok 
elnézését kérem de csak mély altatésban hagyom a fogtövek
eltávolitását kihúzását 
mikor mennyiért tetcene vállalni támogatásban 
Fontos volna nagyon köszönöm szépen 
06309418455
0648474887 a telefonszámom 
köszönettel Anna

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Endrészné Mustos Anna Mária - 2014-10-25 20:41:00
Válasz erre a hozzászólásraAnna

 Kedves Anna!
 
Hamarosan keressük a megadott számon, időpontegyeztetés céljából, egyúttal felteheti egyéb kérdéseit!
 
Üdvözlettel:
 
A Dental Soft csapata

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr SNA Eszter - 2014-10-26 17:57:00
Válasz erre a hozzászólásrafogszabályozás

 Tisztelt Doktornő! 
Érdeklődni szeretnék, hogy rendelőjükben igénybe vehető- e OEP által támogatott fogszabályzás? Lányom 15 éves, Mádon lakunk. Nem tudom, hogy területileg ez lényeges dolog-e. Legyen szíves tájékoztatni ez ügyben.
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Kardosné

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Kardos Miklósné - 2014-03-31 12:58:29
Válasz erre a hozzászólásraKardosné

  Kedves Kardosné!

Kérem keressen mobilomon, mindenben tájékoztatom, hivatkozzon levelünkre!

Várom hívsát szeretettel!
 
Visszahívom!
 

Üdvözlettel:

Dr Soltész Nagy Attiláné
/Eszter/
06-30-903-89-55

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr SNA Eszter - 2014-04-02 12:30:32
Válasz erre a hozzászólásraOláh András

 Kedves András!
 
Természetesen ellátjuk, és fizethet is a kártyával, várjuk szeretettel, hivatkozzon a honlapra mikor a központi számon időpontot kér, ingyen megvizsgáljuk.
 
Üdvözlettel:
DS

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész-Nagy Attiláné - 2012-01-10 10:00:58
Válasz erre a hozzászólásraÉrdeklődés

Tisztelt Dental-Soft csapat!
 
A Vasutas Egészségpénztár által rendelkezésemre bocsátott mágneses plasztik-kártyával fizethetek-e szolgáltatásaikért?
 
Üdvözlettel: Oláh András

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Oláh András - 2012-01-09 11:19:33
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Fogászat Üdülési Csekkre és Egészségpénztárra

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Fogászat Üdülési Csekkre és Egészségpénztárra, miskolc fogorvos egészségkártya, fogászat budapest medicina egészségpénztár altatás, fogpótlás részletfizetés, fogpótlás részletfizetés, fogszabályzó árak 2012 gyöngyösön, miskolc fogászat egészségkártyával fizethet, foghúzás ára pécsett 2012, vasutas egészsègpènztár miskolc fogászat, fogászat altatásban and deák ferenc tér, egészségkártya fogászat miskolc

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Hétvégén is, hétköznapi áron...
Ha hétköznap nehézkes elszabadulnia a munkahelyről, vagy épp hétvégén történik meg a baj, akkor minket bátran felkereshet szombaton is.
 
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólások


19:28: Tisztelt Dental-Soft !! Érdeklődném , hogy elől 6db ragasztott fogamat , ami porcelán ...
Fogászati áraink
10:03: Tisztelt Dental-Soft! Érdeklődni szeretnék, hogy egy alsó-felső teljes fogsor ami nem kivehetős, ...
Fogászati áraink
07:12: Kedves kérdező! A kofferdam használatát nem teszi lehetővé az időhiány. / a jelenlegi rendelői ...
Kapcsolat
11:05: Tisztelt Doktornő! A 13 éves fiamnak kellene 5 tejfogát kihúzni, fogszabályzás miatt Nagyon fél a ...
Stresszoldás éber altatásban - altatásos fogászat miskolc
19:29: Tisztelt Dental Soft! Kérdésem az lenne,hogy van -e lehetőség Önöknél arra,hogy kofferdam ...
Kapcsolat
19:51: Tisztelt Doktor nő. Nagyon szeretném megcsináltatni a fogam de az anyagiak miatt úgy érzem sosem ...
Fogászati áraink

miskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni? 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
Szombat: 09.00 - 15.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Fogászat Üdülési Csekkre és Egészségpénztárra - Fogászat Miskolc