Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc
Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink   Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.
Fogászat Miskolc Üzenőfal   Fogászat Miskolc Üzenőfal

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Tisztelt Doktornő!
A legutóbbi fogászati kezelésem során komoly trauma ért így az akkori kezelések félbe maradtak. Az önök rendelője azért keltette fel az érdeklődésemet mert éber altatást vállalnak. A j 32-31-es fogaim együtt tesznek ki egy fogat, a b 14-es fogból pedig kiesett a tömés. A alsó állkapcsomban mindkét bölcsességfogam kinőtt, habár ezek állapotával sem dicsekednék. Konzultációra ebben az évben nem tudok elmenni, viszont jövő évet ezzel szeretném kezdeni Önöknél. Szeretném rendezni a fogaim állapotát. Az éber altatásról azt olvastam, hogy a hosszabb kezelést rövid időnek érzékeli a páciens. Így egy alkalommal több fog kezelése is megoldható? Számomra ez lenne a legideálisabb helyzet, mert a szorongásommal a lehető legkevesebb alkalommal szeretnék kezelésre menni.
Válaszát előre is köszönöm

Tisztelt Doktorno! Remelem, hogy megvaszolhatot fogok kerdezni. Bal also 5-6 fogak gyokerkezeltek. A 6-bol letort a belso fal ami tartja az oriasi tomest. Erre e ket fogra szeretnek koronat. Olyan lehetoseg van, hogy fem rudacskara muanyag fogakat tenni? Koszonom valaszat!

Tisztelt Dental-Soft!
4 fogamra korona készült pár hónapja. 4 külön tagú,tehát nem híd. Az egyik fogam formája nem tetszik. 2 front fogamból az egyik mintha kicsit befele állna. Kérdésem az lenne, korrigálható ez úgy, hogy direkthéjat készítenek befele álló koronára? ragasztható a koronára direkthéj? Vagy csak korona cserével megoldható? illetve ha csak cserével akkor lehetséges az hogy csak az egyik fogon cseréljük? vagy újból mintavételt kell szükséges,és akkor mind a 4 korona megsérül? Válaszukat előre is köszönöm. üdv, Ádám
Tisztelt Doktornő!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy Szolnokon van e lehetőség altatásos fogászatra?
Sajnos depresszióból és más okokból adódóan eléggé elhanyagoltam a fogaimat, így két fogam elég csúnyán kilyukadt, illetve 3 betőrt fogam van, amit évek óta egyáltalán nem kezeltettem. Viszont így meg rettegek a fogászati kezelésektől.
Az a baj ez mellett, hogy sajnos nem rendelkezem munkaviszonnyal, így pénzem sincs nagyon.
Nagyon maximum csak az altatásra tudnék pénzt szánni.
Ez így nem normális, hogy nem merek elmenni, de egyszerűen rettegek és félek a fájdalomtól és hogy már mit szólna a fogorvosom is.
Nem lehetne valami köztes út?
Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Érdeklődő!Javasolom, hogy személyesen forduljon fogorvoshoz hiszen a vizsgálat alapján lehet megállapítani. hogy szükséges-e orr-fül-gégészeti vizsgálat . Üdvözlettel Dental-Soft
Tisztelt Doktornő!

Egyik fogamat gyökér kezelték, majd hetekkel később dentalis cysta alakult ki, ettől a fogamtól kiindulva. Ezt a cystát lehet fogászatilag kezelni, vagy ez már fül-orr-gégészeti probléma? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Doktornő!
Fogkőeltávolítás fogfehérítés és a régi fémkerémia koronáimat szeretém lecseréltetni cirkon koronákra.
Mennyi idő amíg ezell önök elkészülnének és időpont foglalás nélkül csak kezelési tervet készítenek tudnak fogadni vagy hosszú várólistát ki kell várnom?
Ha a felmérés során elfogadom az árakat azonnal hozzálehet kezdeni a fentiekben említettekhez lenyomatvételig?
Válaszát köszönöm.
Tisztelt Doktornő!

Olyan eset állt elő, hogy egy régebbi súlyemelő edzés során állba ütöttem magam a rúddal, és az alsó és felső fogsorom összekoccanása következtében letört a két metszőfogamból egy darab, de olyan fura módon, hogy szemből semmit nem lehet észrevenni, mert a fogam hátuljából a vastagságából tört le, vékonyabb lett a fogam. Ha a fogam hátuljához nyomom a nyelvem, akkor átlátszik szinte. Ennek a pótlása megoldható lehet Önöknél? Nem szeretném, hogy tovább véknyuljon és letörjön. Ha megoldható lenne, akkor a héten szombatra, vagy jövő héten hétfőre szeretnék időpontot kérni.

Köszönöm

Üdvözlettel,
Márton
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Fogászat Miskolc Kereső   Fogászat Miskolc Kereső

Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

implant költség, szeged rókusi krt, gnatológia debrecen, derék utca 67, hollywoodi mosoly, kiesett a verdugo, csapos fogpótlás, fogkorona, lamberger anett, dental soft

Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék   Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászat Miskolc Fogászati partnereink   Fogászat Miskolc Fogászati partnereink

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly MiskolconFogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon

Fogfehérítés Miskolc - Hófehér, egészséges, csillogó fogak. Kérdés, mennyire álom ez napjainkban, amikor túlhajszolt életvitelünk egyre kevesebb időt enged arra, hogy fogaink megtartása érdekében szájhigiénénk a legoptimálisabb legyen.

Fogfehérítés

Ne csak akkor keressük fel fogorvosunkat, amikor már ég a ház és a romokból való építkezéstől várjuk a csodát. Ugyanis a fogorvoslásban nincsenek csodák. A fogfehérítés napjaink fogászatának leglátványosabb rutin beavatkozása.

A fogfehérítés: Kimagasló esztétikai eredmény - gyors, fájdalommentes fogászati kezelés - röviden jellemezhetjük ezt a fogkozmetikai eljárást, mely a mai napig nem terjedt el a hazai rendelőkben.

Az egy ülésben végrehajtott ultrahangos fogfehérítés néhány esetben kiegészíthető otthoni szájvédő sínnel történő fehérítéssel. Az ultraszónikus elv alapján működő készülék nagy frekvenciás jelet generál, mely gerjeszti a fogfehérítő gélt. Így csökkentett koncentrációjú hidrogén-peroxid hatóanyaggal dolgozhatunk, mely nem von el vizet a fogból, és nem okoz érzékenységet. Eltekinthetünk a fogak felmelegedésétől is, mely a fénnyel aktivált gél használatakor jelentkezik. Ötször nyolc perces attakokban történik a fogfehérítés, gondos ínyvédelem mellett és nincs szükség a kellemetlen szájterpesz viselésére sem.

Fontos a megfelelő rendelői protokoll betartása is. Ez nemcsak a fogfehérítés menetére vonatkozik, hanem a korrekt módon végrehajtott megelőző szájhigiénés kezelésekre és az utókezelésekre is. A módszer nagy előnye a több ülésben végrehajtott rendelői fogfehérítésekkel és a két hétig tartó otthoni fehérítési eljárásokkal szemben, hogy a kezelést követően csak 2-3 napig kell kerülni a tilalmi listán szereplő élelmiszerek fogyasztását. Az eredmény tartóssága körülbelül 1-2 évre tehető, ez az idő a Páciens táplálkozási szokásainak, életmódjának valamint szájhigiénéjének eredményeként lerövidülhet.

dental-soft fogászat miskolc

Sokan azért félnek a fogfehérítéstől, hogy fogaik zománcszerkezete meggyengül, utófájdalmakra számítanak és a fogfehérítési kezelés tartósságában sem bíznak.

Ezeket a kételyeket szeretnénk eloszlatni a fogfehérítéssel kapcsolatban, rávilágítva azokra a legfontosabb és leggyakoribb kérdésekre, melyek a fogfehérítés kapcsán felmerülhetnek. A fogfehérítés pontosabban "fogvilágosítás" olyan kémiai eljárás, mely a fogak mikroszkópos repedéseiből fogfehérítő gél bevitelével a színeződéseket kioldja. Nem károsítja a zománcot és visszaadja a fogak eredeti színét. A fogak színének változását a következők okozhatják: kávé, tea, festékanyagot tartalmazó zöldségek, gyümölcsök, vörös bor, ételfesték tartalmú ételek italok, gyógyszerártalmak, valamint a fogak szerkezetének megváltozása az élet előrehaladtával. Hangsúlyoznunk kell, hogy a fogfehérítő eljárás csak természetes fogakon alkalmazható, gondos orvosi mérlegelés eredményeként. A fogfehérítő beavatkozás után 3-4, esetenként ettől több színárnyalattal lesznek világosabbak a fogak. Manapság különböző fogfehérítő rendszerek arzenáljából választhatunk. A fogazat állapota alapján döntjük el, hogy fogfehérítési módot tartjuk a legcélszerűbbnek. Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az orvosi felügyelet nélküli fogfehérítés - az önállóan vásárolt fogfehérítő anyag használatával -, többet árt a fogaknak, mint azt bárki gondolná. Súlyos ínyfekélyek, ínyfelmaródások, nem várt utófájdalmak léphetnek fel, károsodhat a fogak zománc-struktúrája, és könnyen visszasötétedhetnek a fogak.

Optimálisnak tartjuk az utógondozási időszakban a rendelői szájhigiénés kezelések után néhányszor végrehajtott kiegészítő otthoni fehérítést. Miután a fogfehérítés korrekt, már szanált, azaz szuvasodásmentes saját fogállományon lehetséges, rögtön egy paradox helyzet áll elő: a tömések és a később elkészítendő fogpótlások színét a már kielégítően végrehajtott fogfehérítés színeredménye adja, viszont a szájban levő szuvas folyamatok kizárják az azonnali fehérítő beavatkozást. Sikerélmény csak akkor érhető el a fogfehérítéssel, ha ezeket a mélyebb karieszes területeket kezeljük és a fogfehérítés végén átfestjük őket. Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy csak jó szájhigiéné mellett lehet fogfehéríteni. Az ínyvérzés a vérfestékanyagának fogra kerülése miatt nem kecsegtethet sikerrel. A tökéletes mosoly megteremtésének egyik, de korántsem egyetlen feltétele a fogfehérítés. Minden olyan esetben amikor a Páciens kopott, agyontömött és erősen foltos fogakkal rendelkezik, vagy nagy nyaki kopásai vannak, egyéb esztétikai fogászati beavatkozásra is sort kell keríteni. A fogfehérítés ellenjavallatai viszonylag szűk listán szerepelnek: Terhesség, szoptatás, hatóanyaggal szembeni túl érzékenység, fogszabályzóval ellátott fogak.

17 éves kor alatt sem ajánljuk a fogfehérítést.
 (0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogfehérítés miskolcon, fogfehérítés miskolc, genny folyik a fogam helyébol, protézis hollywoodi mosoly, fogászati fogfehérítés ára miskolc, fogfehérítés dental soft, hajdu gabriella gyermekorvosi rendelése miskolc, fogfehérítés miskolcon otthoni sínnel, fogfehérítés miskolcon, elég csak az elso hat fogat fehéríttetni?Hozzászólások Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon


Fogfehérítés

 Kedves 17 éves érdeklődő!
 
Meg kell nézni a sárgaság mértékét, és kisérleezni kell, hogy reagál a fehérítésre a fogállománya. Sajnos ez emberenként változó. Van akinek a foga jobban reagál, van akinek kevésbé. Javítani biztos lehet a helyzeten.
 
Jelentkezzen be, megnézzük.
 
Várjuk szeretettel!

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2011-08-23 21:38:39
Válasz erre a hozzászólásraFogfehérítés

Kedves Dental Soft!
17 éves vagyok és eléggé sárgák a fogaim. Ez nagy valószínűséggel attól lehet, hogy kisebb koromban elég sok gyógyszert kellett szednem. A kérdésem az lenne, hogy ilyen korban lehet e rendelői fogfehérítést végezni, illetve az milyen mértékben lesz látható?
Köszönöm előre a választ.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Adrián - 2011-08-23 13:26:31
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon

Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon, elég csak az elso hat fogat fehéríttetni?, fogfehérítés miskolcon, fogfehérítés miskolcon otthoni sínnel, hajdu gabriella gyermekorvosi rendelése miskolc, fogfehérítés dental soft, fogászati fogfehérítés ára miskolc, protézis hollywoodi mosoly, genny folyik a fogam helyébol, fogfehérítés miskolc, fogfehérítés miskolcon

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Hétvégén is, hétköznapi áron...
Ha hétköznap nehézkes elszabadulnia a munkahelyről, vagy épp hétvégén történik meg a baj, akkor minket bátran felkereshet szombaton és vasárnap is.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...
Fogászat Miskolc Hozzászólások   Fogászat Miskolc Hozzászólások

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft
Fogászat Miskolc Új képek   Fogászat Miskolc Új képek

Új képekFogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?   Fogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?

Honnan érdemes hozzánk jönni? 

Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
Szombat: 09.00 - 15.00-ig.
Vasárnap: 09.00 - 15.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Fogfehérítés - Hollywoodi mosoly Miskolcon - Fogászat Miskolc