Fogszabályzás Miskolcon - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc
Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink   Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.
Fogászat Miskolc Üzenőfal   Fogászat Miskolc Üzenőfal

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Tisztelt Doktornő!
A legutóbbi fogászati kezelésem során komoly trauma ért így az akkori kezelések félbe maradtak. Az önök rendelője azért keltette fel az érdeklődésemet mert éber altatást vállalnak. A j 32-31-es fogaim együtt tesznek ki egy fogat, a b 14-es fogból pedig kiesett a tömés. A alsó állkapcsomban mindkét bölcsességfogam kinőtt, habár ezek állapotával sem dicsekednék. Konzultációra ebben az évben nem tudok elmenni, viszont jövő évet ezzel szeretném kezdeni Önöknél. Szeretném rendezni a fogaim állapotát. Az éber altatásról azt olvastam, hogy a hosszabb kezelést rövid időnek érzékeli a páciens. Így egy alkalommal több fog kezelése is megoldható? Számomra ez lenne a legideálisabb helyzet, mert a szorongásommal a lehető legkevesebb alkalommal szeretnék kezelésre menni.
Válaszát előre is köszönöm

Tisztelt Doktorno! Remelem, hogy megvaszolhatot fogok kerdezni. Bal also 5-6 fogak gyokerkezeltek. A 6-bol letort a belso fal ami tartja az oriasi tomest. Erre e ket fogra szeretnek koronat. Olyan lehetoseg van, hogy fem rudacskara muanyag fogakat tenni? Koszonom valaszat!

Tisztelt Dental-Soft!
4 fogamra korona készült pár hónapja. 4 külön tagú,tehát nem híd. Az egyik fogam formája nem tetszik. 2 front fogamból az egyik mintha kicsit befele állna. Kérdésem az lenne, korrigálható ez úgy, hogy direkthéjat készítenek befele álló koronára? ragasztható a koronára direkthéj? Vagy csak korona cserével megoldható? illetve ha csak cserével akkor lehetséges az hogy csak az egyik fogon cseréljük? vagy újból mintavételt kell szükséges,és akkor mind a 4 korona megsérül? Válaszukat előre is köszönöm. üdv, Ádám
Tisztelt Doktornő!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy Szolnokon van e lehetőség altatásos fogászatra?
Sajnos depresszióból és más okokból adódóan eléggé elhanyagoltam a fogaimat, így két fogam elég csúnyán kilyukadt, illetve 3 betőrt fogam van, amit évek óta egyáltalán nem kezeltettem. Viszont így meg rettegek a fogászati kezelésektől.
Az a baj ez mellett, hogy sajnos nem rendelkezem munkaviszonnyal, így pénzem sincs nagyon.
Nagyon maximum csak az altatásra tudnék pénzt szánni.
Ez így nem normális, hogy nem merek elmenni, de egyszerűen rettegek és félek a fájdalomtól és hogy már mit szólna a fogorvosom is.
Nem lehetne valami köztes út?
Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Érdeklődő!Javasolom, hogy személyesen forduljon fogorvoshoz hiszen a vizsgálat alapján lehet megállapítani. hogy szükséges-e orr-fül-gégészeti vizsgálat . Üdvözlettel Dental-Soft
Tisztelt Doktornő!

Egyik fogamat gyökér kezelték, majd hetekkel később dentalis cysta alakult ki, ettől a fogamtól kiindulva. Ezt a cystát lehet fogászatilag kezelni, vagy ez már fül-orr-gégészeti probléma? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Doktornő!
Fogkőeltávolítás fogfehérítés és a régi fémkerémia koronáimat szeretém lecseréltetni cirkon koronákra.
Mennyi idő amíg ezell önök elkészülnének és időpont foglalás nélkül csak kezelési tervet készítenek tudnak fogadni vagy hosszú várólistát ki kell várnom?
Ha a felmérés során elfogadom az árakat azonnal hozzálehet kezdeni a fentiekben említettekhez lenyomatvételig?
Válaszát köszönöm.
Tisztelt Doktornő!

Olyan eset állt elő, hogy egy régebbi súlyemelő edzés során állba ütöttem magam a rúddal, és az alsó és felső fogsorom összekoccanása következtében letört a két metszőfogamból egy darab, de olyan fura módon, hogy szemből semmit nem lehet észrevenni, mert a fogam hátuljából a vastagságából tört le, vékonyabb lett a fogam. Ha a fogam hátuljához nyomom a nyelvem, akkor átlátszik szinte. Ennek a pótlása megoldható lehet Önöknél? Nem szeretném, hogy tovább véknyuljon és letörjön. Ha megoldható lenne, akkor a héten szombatra, vagy jövő héten hétfőre szeretnék időpontot kérni.

Köszönöm

Üdvözlettel,
Márton
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Fogászat Miskolc Kereső   Fogászat Miskolc Kereső

Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

implant költség, szeged rókusi krt, gnatológia debrecen, derék utca 67, hollywoodi mosoly, kiesett a verdugo, csapos fogpótlás, fogkorona, lamberger anett, dental soft

Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék   Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászat Miskolc Fogászati partnereink   Fogászat Miskolc Fogászati partnereink

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - Fogszabályzás MiskolconFogszabályzás Miskolcon

Fogszabályzás Miskolc - Napjainkban a fogászat területén az esztétikai fogászat hódít. Sokan úgy gondolják, hogy a fogszabályzás is az ilyen jellegű kezelések közé a tartozik. Ez azonban koránt sincs így!

Fogszabályzás Miskolc

A tisztíthatóság szempontjából a szabályos fogazat alapvetően fontos. Kuszán nőtt, torlódott fogakat nehéz, vagy néha nem is lehet tökéletesen tisztán tartani. Ez okozhat fogszuvasodást, ínygyulladást, sőt 40-50 éves korra akár fogágybetegséget is, azonban nem csak ez okozhat problémát. Nem ideálisan álló fogakra kedvezőtlen irányból hatnak különböző erők, ami traumás terhelést jelent mind az adott, mind a többi fog számára. Sőt ilyen traumás harapás lehet az oka egyes állkapocs ízületi problémáknak is, pl: kattogás, izületi fájdalom, ami akár fejfájás formájában is kihathat az életminőségre! Szerencsére az ideális fogív megegyezik az esztétikailag kedvező, tökéletes mosollyal.

Fogszabályzás

Legmegfelelőbb életkor a fogszabályzásra a 11-18 év. Régebben szinte csak ebben az életkorban végeztek fogszabályzási kezeléseket. Ma már olyan modern fogszabályzási technikák és készülékek állnak rendelkezésünkre, hogy gyakorlatilag bármilyen életkorban lehet fogszabályzást végezni!

dental-soft fogászat miskolc

Fontos, hogy tudjuk magunkról vagy gyermekünkről, hogy szüksége van-e fogszabályzási kezelésre! Érdemes kérni egy fogszakorvossal történő konzultációt, még akkor is, ha laikus szemmel úgy gondoljuk, nincs fogszabályzásra szükség.

Gyakran már gyermekkorban el kell kezdeni a fogszabályzó kezelést. 12-13 éves korig általában kivehető fogszabályzó készülékekkel kezelünk. A készülék típusa pontos kezelési terv alapján dől el. A kivehető fogszabályzó készülékek hordása nem mindig könnyű feladat és fontos, hogy a gyermekek szívesen hordják, így lehetőséget adunk különböző színek, vagy díszítőmatricák kiválasztására is.

12-14 éves kortól általában rögzített fogszabályzó készülékekre van szükség. Rendelőnkben többfajta fogszabályzó készülék közül lehet választani; a fogszabályzó készülhet fémből vagy a fog színéhez nagyon hasonló porcelánból. A pácienseknek lehetőségük van választani a 3M Unitek termékei közül: Victory Series (fém), Clarity (porcelán), vagy a legújabb Damon technikához használt Damon2 (fém) Damon3 (porcelán-fém) fogszabályzó készülékek között!

Ezekkel a technikákkal a fogak gyorsabban és kíméletesebben mozdulnak, ami a felnőttek fogszabályzásánál lényeges!
A fogszabályzó kezelés, az egyéb fogászati kezelésekhez képest, hosszú ideig tart (akár1,5-2 év), az eredményét viszont egész életünkön keresztül láthatjuk. Érdemes tehát belevágni a fogszabályzásba még akkor is, ha azt gondoljuk, hogy már késő!(4 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogszabályozás miskolc, fogszabályozás miskolc, fogszabályzás miskolc, fogszabályzás miskolc, fogszabályzó árak miskolc, miskolc fogszabályozás ingyenes konzultáció, miskolc fogszabalyozas, fogszabályozás miskolcon, fogszabályzó árak miskolc, fogszabályzó miskolcHozzászólások Fogszabályzás Miskolcon


tamás

szia meg szetetném kérdezni hogy fogszabályozot szeretnék mind a két fog soromra hogy azmennyibe kerülne de ragasztott szeretnék köszönöm 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
botos tamás - 2014-09-23 10:28:29
Válasz erre a hozzászólásraTamàs

 Kedves Tamàs!
 
Az àr megàllapítàsàhoz, egy szemèlyes konzultàció lesz szüksèges, ennek kapcsàn kèrem keressen szemèlyes mobilomon , hogy tàjèkoztathassam a tèmàban!
 
Üdvözlettel:
 
dr Soltèsz Nagy Attilànè Eszter

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr SNA Eszter - 2014-09-28 16:17:21
Válasz erre a hozzászólásrafogszabályozás

 Kedves Doktornő!
 
Szeretnék egy kivehető esti fogszabályzót. Lehetséges Önöknél a részletfizetés? Mennyibe kerül egy konzultáció?
Válaszát előre is köszönöm!
 
Tisztelettel
 
Pálfalvi Szandra

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Szandra - 2014-09-21 20:23:58
Válasz erre a hozzászólásraFogszabàlyzó

Kedves Szandra!
 
Megoldható a dolog, kèrem szemèlyes telefonos megkeresèsèt!Vàrom hívàsàt szeretettel!
 
Dr SNA Eszter

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dr SNA Eszter - 2014-09-28 16:21:00
Válasz erre a hozzászólásraFogszabályozás

 Tisztelt Dental Soft!
Kérdésem az lenne, hogy nemrégiben a Győri kapu utcáról a Kőporos  utcára költöztünk. A Győri kapu önökhöz tartozott körzetileg. A Köporos utca is önökhöz tartozik? 
Köszönöm válaszukat.
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Molnár Mónika - 2014-05-11 12:23:25
Válasz erre a hozzászólásraKőporos

Kedves Hölgyem!
 
Sajnos a Kőporos u. nem hozzánk tartozik, ettől függetlenül magánpraxisunkkal állunk rendelkezésére!
 
Várjuk szeretettel:
 
A Dental Soft csapata 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2014-05-11 14:13:07
Válasz erre a hozzászólásratisztelt doktornő szeretnék érdeklődni hogy mennyibe kerülnek a porcelán fogszabályzók. üdvözlettel ónodi cintia

 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
ónodi cintia - 2013-07-30 21:33:26
Válasz erre a hozzászólásraCintia fogszab

  Kedves Cintia!
Kérem hívjon személyes mobilszámomon, és mindenben szívesen tájékoztatom a fogszabályzást illetően, és egyúttal a konzultációt is megbeszélhetjük.
 
Várom szeretettel:
 
Dr Soltész Nagy Attiláné /Eszter/
 
06-30-903-89-55
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2013-07-31 08:22:26
Válasz erre a hozzászólásraTisztelt Doktornő!

 Szeretnék érdeklődni,hogy önök foglalkoznak e láthatatlan fogszabályzóval és ha igen,milyen árban? Köszönöm

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dóri - 2013-06-05 22:13:48
Válasz erre a hozzászólásraDóri

 Kedves Dóri!
 
Jelentkezzen be a központi számon egy konzultációra fogszabályzó szakorvosunkkal! 
 
Várjuk szeretettel:
 
A Dental Soft csapata

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2013-06-06 19:49:59
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Fogszabályzás Miskolcon

Fogszabályzás Miskolcon, fogszabályzó miskolc, fogszabályzó árak miskolc, fogszabályozás miskolcon, miskolc fogszabalyozas, miskolc fogszabályozás ingyenes konzultáció, fogszabályzó árak miskolc, fogszabályzás miskolc, fogszabályzás miskolc, fogszabályozás miskolc, fogszabályozás miskolc

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Hétvégén is, hétköznapi áron...
Ha hétköznap nehézkes elszabadulnia a munkahelyről, vagy épp hétvégén történik meg a baj, akkor minket bátran felkereshet szombaton és vasárnap is.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...
Fogászat Miskolc Hozzászólások   Fogászat Miskolc Hozzászólások

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft
Fogászat Miskolc Új képek   Fogászat Miskolc Új képek

Új képekFogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?   Fogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?

Honnan érdemes hozzánk jönni? 

Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
Szombat: 09.00 - 15.00-ig.
Vasárnap: 09.00 - 15.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Fogszabályzás Miskolcon - Fogászat Miskolc