ALTATÁSOS FOGÁSZATI BEAVATKOZÁS - stresszoldás - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Tisztelt Doktornő!
A legutóbbi fogászati kezelésem során komoly trauma ért így az akkori kezelések félbe maradtak. Az önök rendelője azért keltette fel az érdeklődésemet mert éber altatást vállalnak. A j 32-31-es fogaim együtt tesznek ki egy fogat, a b 14-es fogból pedig kiesett a tömés. A alsó állkapcsomban mindkét bölcsességfogam kinőtt, habár ezek állapotával sem dicsekednék. Konzultációra ebben az évben nem tudok elmenni, viszont jövő évet ezzel szeretném kezdeni Önöknél. Szeretném rendezni a fogaim állapotát. Az éber altatásról azt olvastam, hogy a hosszabb kezelést rövid időnek érzékeli a páciens. Így egy alkalommal több fog kezelése is megoldható? Számomra ez lenne a legideálisabb helyzet, mert a szorongásommal a lehető legkevesebb alkalommal szeretnék kezelésre menni.
Válaszát előre is köszönöm

Tisztelt Doktorno! Remelem, hogy megvaszolhatot fogok kerdezni. Bal also 5-6 fogak gyokerkezeltek. A 6-bol letort a belso fal ami tartja az oriasi tomest. Erre e ket fogra szeretnek koronat. Olyan lehetoseg van, hogy fem rudacskara muanyag fogakat tenni? Koszonom valaszat!

Tisztelt Dental-Soft!
4 fogamra korona készült pár hónapja. 4 külön tagú,tehát nem híd. Az egyik fogam formája nem tetszik. 2 front fogamból az egyik mintha kicsit befele állna. Kérdésem az lenne, korrigálható ez úgy, hogy direkthéjat készítenek befele álló koronára? ragasztható a koronára direkthéj? Vagy csak korona cserével megoldható? illetve ha csak cserével akkor lehetséges az hogy csak az egyik fogon cseréljük? vagy újból mintavételt kell szükséges,és akkor mind a 4 korona megsérül? Válaszukat előre is köszönöm. üdv, Ádám
Tisztelt Doktornő!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy Szolnokon van e lehetőség altatásos fogászatra?
Sajnos depresszióból és más okokból adódóan eléggé elhanyagoltam a fogaimat, így két fogam elég csúnyán kilyukadt, illetve 3 betőrt fogam van, amit évek óta egyáltalán nem kezeltettem. Viszont így meg rettegek a fogászati kezelésektől.
Az a baj ez mellett, hogy sajnos nem rendelkezem munkaviszonnyal, így pénzem sincs nagyon.
Nagyon maximum csak az altatásra tudnék pénzt szánni.
Ez így nem normális, hogy nem merek elmenni, de egyszerűen rettegek és félek a fájdalomtól és hogy már mit szólna a fogorvosom is.
Nem lehetne valami köztes út?
Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Érdeklődő!Javasolom, hogy személyesen forduljon fogorvoshoz hiszen a vizsgálat alapján lehet megállapítani. hogy szükséges-e orr-fül-gégészeti vizsgálat . Üdvözlettel Dental-Soft
Tisztelt Doktornő!

Egyik fogamat gyökér kezelték, majd hetekkel később dentalis cysta alakult ki, ettől a fogamtól kiindulva. Ezt a cystát lehet fogászatilag kezelni, vagy ez már fül-orr-gégészeti probléma? Válaszát előre is köszönöm!
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

5 sz fogorvosi körzet eger, dental soft, vasgyári sztka botka zsuzsanna rendelése, miskolc sztk fogászat rendelési ido, fogkorona, fog, fogaszat miskolc otp, fogtechnikus, dental soft kft miskolc, lamberger anett

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - ALTATÁSOS FOGÁSZATI BEAVATKOZÁS - stresszoldásALTATÁSOS FOGÁSZATI BEAVATKOZÁS - stresszoldás

A mai modern fogászati módszerek már lehetővé teszik, hogy a komolyabb fogászati beavatkozásokat, műtéteket altatásban végezzük el.

Milyen esetekben érdemes altatásos fogászati beavatkozást végezni?

Számtalanszor találkozhatunk olyan betegekkel, akik nehezen tűrik a fogászati kezeléseket, esetleg nagyon félnek, szoronganak vagy például erős hányingerük van a fogászati beavatkozások alkalmával.

Dental-Soft fogászat miskolc

Ezeknél a betegeknél érdemes a nagyobb vagy hosszabb ideig tartó fogászati beavatkozásoknál az altatást alkalmazni.

Vannak olyan esetek is, amikor paciensünk sajnálatos módon fogyatékkal él, így az ő esetében szintén az altatásos fogászati beavatkozást érdemes alkalmazni.

Olyan esetekben is javasoljuk az altatásos kezelést, amikor nagyobb területre terjed ki a fogászati, szájsebészeti beavatkozás.

Vannak természetesen olyan kizáró okok, amik miatt nem lehetséges altatásos fogászati beavatkozást végezni.
Például súlyos szív-, és érrendszeri betegségségben élő pacienseknél, komolyabb tüdőbetegeknél, súlyosabb cukorbetegeknél, egyes máj-, illetve vesebetegségek esetén.

Természetesen minden altatásos fogászati beavatkozás előtt szükséges egy általános orvosi-, és laborvizsgálat elvégzése.
 

Mit kell tudni az altatásos fogászati beavatkozásról?

Az előre egyeztetett kezelési időpont előtt 4 órával nem szabad enni, inni.
Az aneszteziológus orvos által történt kikérdezést követően az altatásos fogászati beavatkozás alatt folyamatos vérnyomásmérés és vér-oxigénszint ellenőrzés történik.
Az egész altatásos fogorvosi kezelési időtartam alatt orrmaszkon át tiszta oxigént adunk páciensünknek. A fogászati kezelés végéig egy nyugodt, relaxált állapotot teremtünk betegünk számára, így bármilyen hosszú is a fogászati kezelés, a paciens ebből mit sem érez. Egy altatásos fogászati kezelés alkalmával több, akár 5-10 fogon is érdemes elvégezni a kívánt fogászati kezelést tömést, gyökértömést, foghúzást stb. Ez az adat önmagáért beszél.
 (0 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: altatásos fogászat miskolc, altatásos fogászat nyíregyháza, altatásos szájsebészet miskolc, altatásos fogászat nyíregyháza, szájsebészet altatásban miskolc, altatásos fogászat miskolc, jó fogorvos miskolcon, altatasos fogaszat milyen esetben lehet?, foghúzás altatásban nyíregyháza, dr szendrei emese véleményekHozzászólások ALTATÁSOS FOGÁSZATI BEAVATKOZÁS - stresszoldás


kérdés

 tiszteltt doktor ur azt kérdezném hogy nekem még van 5 fogam és ezt kelene el távolitani de aki hez tartozok fog orvos edig csak huza tépi a fogamat kifele a számbol és nem nagyon merek elmeni hozzá hogy vegye ki nekem hiába ad ijekciot akkor is fáj a huzzás  de nagyon és még szédülök utána 38 éves vagyok altatásban ki vehetö egyszere nem vérzik a huzzás után kb 2 perc és el áll magatol 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
büdi imre - 2017-05-25 19:33:34
Válasz erre a hozzászólásraAltatásos fogkihuzás

 Tisztelt doktorúr én biatorbágyon lakok így tudnának e fogadni ?3fogam letört azt szeretném kihuzatni meg vannak lyukas fogaim is nagyon stresszelek nem merek elmenni mert rossz fogászati kezelésen estem át azóta nem voltam ennek kb 5éve 41éves vagyok szeretnéknmegszabadulni a fájdalomtól kérem segitsen .elöre is nagyon köszönöm hogyha elolvassa .monika 0670 601 1213

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Vass zoltán józsefné - 2016-11-23 18:10:30
Válasz erre a hozzászólásrafélelem de nagyon

 üdvözlöm 23 éves fiam cukorbeteg  nagyon fáj a foga de nagyon fél a fogorvostol nagyon rossz tapasztalata volt ezért fél nem hajlando el menni fogorvoshoz ha felhozom hogy menjük vagy csak fogrol beszélek már sirogörcsöt kap mit tudnánk tenni hogy ennek véget vessek csak ha altatnák akkor megy el van e lehetöség rá  kérém mielöbbi válaszát mert nem birja  annyira fáj neki köszönettel Kollár Mihályné
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
kollár máté - 2016-10-31 07:52:58
Válasz erre a hozzászólásrasdfghb

 Kedves érdeklődő!
Az altatást csak kórházi háttérrel lehet biztosítani  természetesen alatató orvos részvételével.  Javaslom, hogy a megyei kórház fogászati rendelőjében érdeklődjön a leírtak szerinti okokra hivatkozva at altatás esetleges lehetőségéről.  Üdvözlettel dr Soltész Nagy Attiláné

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2016-11-02 22:37:05
Válasz erre a hozzászólásraLetört fog potlasa

 Jo estèt  èn nagyon fèlek a fagászatol èn azt szeretnèm kerdezni hogy müködik az altatás ès mikor alkalmazhato es menyibe kerül köszönöm a választ.

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Barath Bertalan - 2016-01-27 16:14:23
Válasz erre a hozzászólásracsunya a mosolyom

Üdvözlöm! Érdeklődnék hogy van nekem 5 fog gyökerem amit el kellene távolitani. Ezt altatásban egy alkalommal lehetne e? 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Petőh Pál - 2016-01-02 20:00:11
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
ALTATÁSOS FOGÁSZATI BEAVATKOZÁS - stresszoldás

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

ALTATÁSOS FOGÁSZATI BEAVATKOZÁS - stresszoldás, dr szendrei emese vélemények, foghúzás altatásban nyíregyháza, altatasos fogaszat milyen esetben lehet?, jó fogorvos miskolcon, altatásos fogászat miskolc, szájsebészet altatásban miskolc, altatásos fogászat nyíregyháza, altatásos szájsebészet miskolc, altatásos fogászat nyíregyháza, altatásos fogászat miskolc

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Hétvégén is, hétköznapi áron...
Ha hétköznap nehézkes elszabadulnia a munkahelyről, vagy épp hétvégén történik meg a baj, akkor minket bátran felkereshet szombaton is.
 
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
 
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
 
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
 
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólások


19:28: Tisztelt Dental-Soft !! Érdeklődném , hogy elől 6db ragasztott fogamat , ami porcelán ...
Fogászati áraink
10:03: Tisztelt Dental-Soft! Érdeklődni szeretnék, hogy egy alsó-felső teljes fogsor ami nem kivehetős, ...
Fogászati áraink
07:12: Kedves kérdező! A kofferdam használatát nem teszi lehetővé az időhiány. / a jelenlegi rendelői ...
Kapcsolat
11:05: Tisztelt Doktornő! A 13 éves fiamnak kellene 5 tejfogát kihúzni, fogszabályzás miatt Nagyon fél a ...
Stresszoldás éber altatásban - altatásos fogászat miskolc
19:29: Tisztelt Dental Soft! Kérdésem az lenne,hogy van -e lehetőség Önöknél arra,hogy kofferdam ...
Kapcsolat
19:51: Tisztelt Doktor nő. Nagyon szeretném megcsináltatni a fogam de az anyagiak miatt úgy érzem sosem ...
Fogászati áraink

miskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni? 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató
Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
Szombat: 09.00 - 15.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: ALTATÁSOS FOGÁSZATI BEAVATKOZÁS - stresszoldás - Fogászat Miskolc