FOGÁSZAT MISKOLC, DENTAL-SOFT - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Tisztelt Doktornő.Mostanában főként a hidegben fent az első fogam közül a bal oldali fáj(most már nem annyira mint pár napja),és érzékeny.Szeretnék érdeklődni,hogy van valami fájdalommentes megoldás a probléma megszüntetésére?Nem nagyon szerettem volna eddig elmenni a fogorvoshoz,mert korábban is szinte minden kezelés fájt,és attól tartok most is ez lenne.Tudna valami megoldást így látatlanban mondani?Előre is nagyon szépen köszönöm.

Tisztelettel,Fodor Virág
Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Tisztelt Doktornő!
A legutóbbi fogászati kezelésem során komoly trauma ért így az akkori kezelések félbe maradtak. Az önök rendelője azért keltette fel az érdeklődésemet mert éber altatást vállalnak. A j 32-31-es fogaim együtt tesznek ki egy fogat, a b 14-es fogból pedig kiesett a tömés. A alsó állkapcsomban mindkét bölcsességfogam kinőtt, habár ezek állapotával sem dicsekednék. Konzultációra ebben az évben nem tudok elmenni, viszont jövő évet ezzel szeretném kezdeni Önöknél. Szeretném rendezni a fogaim állapotát. Az éber altatásról azt olvastam, hogy a hosszabb kezelést rövid időnek érzékeli a páciens. Így egy alkalommal több fog kezelése is megoldható? Számomra ez lenne a legideálisabb helyzet, mert a szorongásommal a lehető legkevesebb alkalommal szeretnék kezelésre menni.
Válaszát előre is köszönöm

Tisztelt Doktorno! Remelem, hogy megvaszolhatot fogok kerdezni. Bal also 5-6 fogak gyokerkezeltek. A 6-bol letort a belso fal ami tartja az oriasi tomest. Erre e ket fogra szeretnek koronat. Olyan lehetoseg van, hogy fem rudacskara muanyag fogakat tenni? Koszonom valaszat!

Tisztelt Dental-Soft!
4 fogamra korona készült pár hónapja. 4 külön tagú,tehát nem híd. Az egyik fogam formája nem tetszik. 2 front fogamból az egyik mintha kicsit befele állna. Kérdésem az lenne, korrigálható ez úgy, hogy direkthéjat készítenek befele álló koronára? ragasztható a koronára direkthéj? Vagy csak korona cserével megoldható? illetve ha csak cserével akkor lehetséges az hogy csak az egyik fogon cseréljük? vagy újból mintavételt kell szükséges,és akkor mind a 4 korona megsérül? Válaszukat előre is köszönöm. üdv, Ádám
Tisztelt Doktornő!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy Szolnokon van e lehetőség altatásos fogászatra?
Sajnos depresszióból és más okokból adódóan eléggé elhanyagoltam a fogaimat, így két fogam elég csúnyán kilyukadt, illetve 3 betőrt fogam van, amit évek óta egyáltalán nem kezeltettem. Viszont így meg rettegek a fogászati kezelésektől.
Az a baj ez mellett, hogy sajnos nem rendelkezem munkaviszonnyal, így pénzem sincs nagyon.
Nagyon maximum csak az altatásra tudnék pénzt szánni.
Ez így nem normális, hogy nem merek elmenni, de egyszerűen rettegek és félek a fájdalomtól és hogy már mit szólna a fogorvosom is.
Nem lehetne valami köztes út?
Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Érdeklődő!Javasolom, hogy személyesen forduljon fogorvoshoz hiszen a vizsgálat alapján lehet megállapítani. hogy szükséges-e orr-fül-gégészeti vizsgálat . Üdvözlettel Dental-Soft
Tisztelt Doktornő!

Egyik fogamat gyökér kezelték, majd hetekkel később dentalis cysta alakult ki, ettől a fogamtól kiindulva. Ezt a cystát lehet fogászatilag kezelni, vagy ez már fül-orr-gégészeti probléma? Válaszát előre is köszönöm!
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

fogtechnikus, fogfehérítés miskolc ár, beültetett fog alól az implantátum kilátszik, fogkorona, fogorvos, fog, dental soft kft miskolc, cadcam, cisztás fog kihúzása hogyan történik, lamberger anett

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - FOGÁSZAT MISKOLC, DENTAL-SOFTFOGÁSZAT MISKOLC, DENTAL-SOFT


dentalsoft fogászat miskolcA fogászati praxis több mint 40 éve indult el egy fogorvosi székkel, dr Soltész Nagy Attila és felesége Eszter, odaadó munkájával. A sikeres együttműködés, a folyamatos fogászati fejlesztések és bővítések által a Dental-Soft kft. nyolc székes fogászati komplexummá nőtte ki magát Miskolcon, és sok tehetséges fogorvos és fogtechnikus kollégával, ma is a betegei rendelkezésére áll, napi 12 órában.

A fogorvosi rendelő Miskolc történelmi belvárosában helyezkedik el, saját praxislaborral, korszerű technológiákkal és anyagokkal, magas színvonalú, teljes körű fogászati ellátást nyújt az elégedett pácienseinek. Elsődleges célkitűzés, hogy minden fogászati problémát egy helyen, a legmagasabb szakmai tudás szerint oldjunk meg.

Fogászati szakorvosaink állandó képzésben részesülnek, minek eredményeként a legmodernebb eljárásokat alkalmazzuk fogászati kezeléseink során. Precíz, pontos, gyors munkát, igényes kivitelezést garantálunk.

A Dental-Soft, mint miskolci fogászati komplexum, magába foglal hat fogorvosi rendelőt, panoráma röntgent, digitális fogászati röntgent és 12 munkahelyes fogtechnikai laboratóriumot. Fogászati praxis-laboratóriumunkban fogpótlásainkat folyamatos ellenőrzés mellett, teljes körű garanciával készítjük. Ezt lehetővé teszi az a tény, hogy egy épületben bonyolódik minden fogászati munkafázis.

A fogtechnikusaink és pácienseink személyes kapcsolatban vannak egymással, amellyel maximálisan kiegészítik fogorvosaink munkáját. 18 egészségpénztárral állunk szolgáltatói kapcsolatban. Szakmai hitvallásunk, az a fajta betegközpontúság, melynek révén a legteljesebb felvilágosítást nyújtjuk mind szakmai, mind anyagi vonatkozásban a pácienseink számára.

Fogpótlás esetén minden esetben ideiglenes fdentalsoft fogászat miskolcogművet biztosítunk ingyenesen. Köszönhetően a helyi adottságoknak, az átlagtól jóval rövidebb idő alatt tudjuk a fogpótlást elkészíteni. Kizárólag a technológiai időfaktorok diktálnak.

Egy alsó-felső teljes kivehetős fogsort, 2 nap alatt készítünk el. A rögzített fogpótlás porcelánleplezéssel, 3 nap alatt is elkészülhet. A minőség a rövid időfaktor ellenére garantált, a fogtechnikusi jelenlétnek köszönhetően.

Az egyre gyakrabban felmerülő fogászati allergia problémáját is figyeljük, és a legkorszerűbb fogászati lehetőségekkel állunk pacienseink rendelkezésére. A fokozottan szorongók számára, altatóorvos felügyeletével, stresszoldást alkalmazunk. Ez utóbbi természetesen gondos időegyeztetést kíván a fogászati rendelőnk recepcióján keresztül.

A Debreceni Orvostudományi Egyetem által akkreditált intézményünk, eszerint friss diplomás fogorvosok képzésével folyamatosan foglalkozunk. Praxis-laboratóriumunkban 15 éve fogműves képzéssel is foglalkozunk. Az informatikai rendszerünk és a higiénés előírások (klíma, levegőcsírátlanítás, eszköz-, és műszersterilizálás) a jelenleg előírtak szerint működik. Az irányunkban érdeklődők bizalmát előre is köszönjünk és állunk a fent leírtak tükrében szíves szolgálatukra.

fogászat miskolc csapata
A Dental-Soft Fogászat Miskolc csapata(1 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: fogászati ügyelet miskolc, fogászati Ügyelet, privát miskolc, fájdalommentes fogászat dentál miskolc, fogorvosi ügyelet miskolcon dentál, dentál soft miskolc, dr. soltész nagy attiláné eszter email cím, miskolcon fogorvosi ügyelet, fogorvosi ügyelet miskolc, gyermekfogászat miskolc bokréta utca rendelési ido, dental soft miskolc nyitvatartásHozzászólások FOGÁSZAT MISKOLC, DENTAL-SOFT


ELISMERÉS

Kedves olvasók, látogatók!
 
Zsuzsa vagyok, helyi lakos. Pozitív élményem szeretném megosztani mindenkivel, aki erre az oldalra jön. A részletekbe nem mennék bele.
Tavaly szeptemberben kezdtem el csináltatni a komplett alsó-felső fogsoraimat ebben a mind helyiségileg, mind emberileg csodálatos fogászati komplexumban. Magamnak köszönhetően sok fájdalmat és szenvedést átélve hanyagságom miatt, Dr. Ládi Renáta és a Dental-Soft szíve Dr. Soltész Nagy Attiláné Esztike közreműködésével, többszöri közös konzultáció után december 20-ára kész lett a fogsorom.
Ezt megelőzően az sztk-ban lemondóan utasítottak el, hogy nem lehet megcsinálni a fogaimat úgy, ahogy én szerettem volna.
Vannak még csodák, én azt mondom, itt az élő példa! A fogam kész, csodálatosan szép, jól tudok enni vele, és esztétikailag is tökéletes. Ha lehetne képet feltölteni, szívesen megtenném.
MINDENKINEK SZERETETTEL AJÁNLOM EZT A FOGÁSZATOT, ÉS EZÚTON MONDOK KÖSZÖNETET MINDEN ITT DOLGOZÓ ORVOS, ASZISZTENS ÉS RECEPCIÓSNAK  
 
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Zsuzsa - 2018-01-11 15:22:52
Válasz erre a hozzászólásraIdőpont kérés

 Jó napot kívánok!
Időpontot szeretnék kérni, Kossuth-os diák vagyok. Részt vettem a fogászati szűrésen, ahol javasolták néhány fogam betömését.
Válaszukat előre is köszönöm!

(1 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Gyurcsó Zsófia Csenge - 2017-06-28 10:36:07
Válasz erre a hozzászólásraGyermek

Jó napot kívánok!
Van egy 2 éves kislányom és szeretném,ha a dental-soft orvosai ellenőriznék a fogait.Valamilyen mód  vagy lehetőség van erre?Ha nincs akkor tudnának egy olyan gyermek fogászatot ajánlani,ami legalább olyan jó,mint a Dental-soft?

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Dudás István - 2017-05-12 10:12:27
Válasz erre a hozzászólásraFoghúzás

Tisztelettel kérem Önöket,hogy holnap de. fogadni szíveskedjenek.Alsó fogsorom bal oldalán van egy híd,amelynek utolsó tagja iszonyúan fáj.Kaptam Dalacin kapszulát a gyulladás megszüntetésére,és jövő heti időpontot a továbbiak megbeszélésére...elég nagy a fájdalomtűrő képességem,de a kínzó fájdalmat szeretném minél hamarabb megszüntetni az Önök segítségével.    
Szíves válaszukat kérem!  Üdvözlettel :
                                             Kolla Mária
 
 
 
 
 
 
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Kolla Mária - 2017-04-28 21:53:54
Válasz erre a hozzászólásraKorona

Tisztelt Dental-Soft! 4 fogamra korona készült pár hónapja. 4 külön tagú,tehát nem híd. Az egyik fogam formája nem tetszik. 2 front fogamból az egyik mintha kicsit befele állna. Kérdésem az lenne, korrigálható ez úgy, hogy direkthéjat készítenek befele álló koronára? ragasztható a koronára direkthéj? Vagy csak korona cserével megoldható? illetve ha csak cserével akkor lehetséges az hogy csak az egyik fogon cseréljük? vagy újból mintavételt kell szükséges,és akkor mind a 4 korona megsérül? Válaszukat előre is köszönöm. üdv, Ádám

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Békési Ádám - 2017-04-06 08:39:48
Válasz erre a hozzászólásraválasz

 Kedves Ádám!
A koronára héj nem tehető ,hanem le kell venni és új koronát készíteni a nem megfelő helyett.Feltétel, hogy szóló azaz minden fogra külön korona került felragasztásra.Meg kell jegyeznem, hogy az befolyásolhatja azaz akadályozhatja a részleges koronacserét, ha kiterjesztésében a kérdéses korona mellett nem engedi a szomszéd fog,vagy korona kiterjesztésénél fogva a kedvezőbb forma kialakítását  azaz pozicionálását. Szívesen látjuk egy vizsgálatra hiszen ezt személyesen lehet pontosan megitélni szakmai , funkcionális, esztétikai szempontokból egyaránt. Üdvözlettel DR S.N.A.-né

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr soltész Nagy Attiláné - 2017-04-06 10:44:51
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 4 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
FOGÁSZAT MISKOLC, DENTAL-SOFT

FOGÁSZAT MISKOLC, DENTAL-SOFT, dental soft miskolc nyitvatartás, gyermekfogászat miskolc bokréta utca rendelési ido, fogorvosi ügyelet miskolc, miskolcon fogorvosi ügyelet, dr. soltész nagy attiláné eszter email cím, dentál soft miskolc, fogorvosi ügyelet miskolcon dentál, fájdalommentes fogászat dentál miskolc, fogászati Ügyelet, privát miskolc, fogászati ügyelet miskolc

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Hétvégén is, hétköznapi áron...
Ha hétköznap nehézkes elszabadulnia a munkahelyről, vagy épp hétvégén történik meg a baj, akkor minket bátran felkereshet szombaton és vasárnap is.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft

Új képekHonnan érdemes hozzánk jönni? 

Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
Szombat: 09.00 - 15.00-ig.
Vasárnap: 09.00 - 15.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: FOGÁSZAT MISKOLC, DENTAL-SOFT - Fogászat Miskolc