Kapcsolat - Fogászat Miskolc - fogászat, altatásos fogászat, fogtömés, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, fogászati orál kamera, fogékszer, Fogászat Miskolc - Fogorvos Miskolc
Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink   Fogászat Miskolc Fogászati szolgáltatásaink

Fogászati szolgáltatásainkDr. Hajdú Gabriella fogszakorvos válaszol
Kérdezzen Ön is itt az üzenőfalon, vagy tegye fel kérdéseit közvetlenül telefonon rendelési időben.
Fogászat Miskolc Üzenőfal   Fogászat Miskolc Üzenőfal

Üzenőfal


Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére

Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
Tisztelt Doktornő!
Szeretném megtudni,hogy mennyibe kerül a fix fogsor, alul, felül. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Doktornő!
Alsó-felső protézisom van. A felsővel nincs problémám, de az alsót nem tudom használni. Ragasztással sem tudok vele enni, harapni. Mivel lehetne rögzíteni, hogy használni tudjam? Kb. mennyibe kerülne? Köszönöm a választ.
Tisztelt Doktornő!
A legutóbbi fogászati kezelésem során komoly trauma ért így az akkori kezelések félbe maradtak. Az önök rendelője azért keltette fel az érdeklődésemet mert éber altatást vállalnak. A j 32-31-es fogaim együtt tesznek ki egy fogat, a b 14-es fogból pedig kiesett a tömés. A alsó állkapcsomban mindkét bölcsességfogam kinőtt, habár ezek állapotával sem dicsekednék. Konzultációra ebben az évben nem tudok elmenni, viszont jövő évet ezzel szeretném kezdeni Önöknél. Szeretném rendezni a fogaim állapotát. Az éber altatásról azt olvastam, hogy a hosszabb kezelést rövid időnek érzékeli a páciens. Így egy alkalommal több fog kezelése is megoldható? Számomra ez lenne a legideálisabb helyzet, mert a szorongásommal a lehető legkevesebb alkalommal szeretnék kezelésre menni.
Válaszát előre is köszönöm

Tisztelt Doktorno! Remelem, hogy megvaszolhatot fogok kerdezni. Bal also 5-6 fogak gyokerkezeltek. A 6-bol letort a belso fal ami tartja az oriasi tomest. Erre e ket fogra szeretnek koronat. Olyan lehetoseg van, hogy fem rudacskara muanyag fogakat tenni? Koszonom valaszat!

Tisztelt Dental-Soft!
4 fogamra korona készült pár hónapja. 4 külön tagú,tehát nem híd. Az egyik fogam formája nem tetszik. 2 front fogamból az egyik mintha kicsit befele állna. Kérdésem az lenne, korrigálható ez úgy, hogy direkthéjat készítenek befele álló koronára? ragasztható a koronára direkthéj? Vagy csak korona cserével megoldható? illetve ha csak cserével akkor lehetséges az hogy csak az egyik fogon cseréljük? vagy újból mintavételt kell szükséges,és akkor mind a 4 korona megsérül? Válaszukat előre is köszönöm. üdv, Ádám
Tisztelt Doktornő!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy Szolnokon van e lehetőség altatásos fogászatra?
Sajnos depresszióból és más okokból adódóan eléggé elhanyagoltam a fogaimat, így két fogam elég csúnyán kilyukadt, illetve 3 betőrt fogam van, amit évek óta egyáltalán nem kezeltettem. Viszont így meg rettegek a fogászati kezelésektől.
Az a baj ez mellett, hogy sajnos nem rendelkezem munkaviszonnyal, így pénzem sincs nagyon.
Nagyon maximum csak az altatásra tudnék pénzt szánni.
Ez így nem normális, hogy nem merek elmenni, de egyszerűen rettegek és félek a fájdalomtól és hogy már mit szólna a fogorvosom is.
Nem lehetne valami köztes út?
Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Érdeklődő!Javasolom, hogy személyesen forduljon fogorvoshoz hiszen a vizsgálat alapján lehet megállapítani. hogy szükséges-e orr-fül-gégészeti vizsgálat . Üdvözlettel Dental-Soft
Tisztelt Doktornő!

Egyik fogamat gyökér kezelték, majd hetekkel később dentalis cysta alakult ki, ettől a fogamtól kiindulva. Ezt a cystát lehet fogászatilag kezelni, vagy ez már fül-orr-gégészeti probléma? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Doktornő!
Fogkőeltávolítás fogfehérítés és a régi fémkerémia koronáimat szeretém lecseréltetni cirkon koronákra.
Mennyi idő amíg ezell önök elkészülnének és időpont foglalás nélkül csak kezelési tervet készítenek tudnak fogadni vagy hosszú várólistát ki kell várnom?
Ha a felmérés során elfogadom az árakat azonnal hozzálehet kezdeni a fentiekben említettekhez lenyomatvételig?
Válaszát köszönöm.
Fogászat Miskolc ElejéreFogászat Miskolc VisszaFogászat Miskolc KövetkezőFogászat Miskolc Végére


Fogászat Miskolc Kereső   Fogászat Miskolc Kereső

Kereső


Keresett szó:

Fogászat Miskolc Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

mosoly fogpótlás, miskolc ragasztott fogpotlas ara, fogbetegségek gyökérkezelés, sürgősségi fogászat éjjel nappal, fogtechikus gyakorlati hely, vákumos fogpótlás, fogpótlás árak sztk 2015 dunakeszi, éjszakai fogászat ügyelet miskolc, miskolc sztk fogászat, mennyibe kerül az altatásos fogászat

Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék   Fogászat Miskolc Fogászat Miskolc címkék

Fogászat Miskolc címkék


altatásos+fogászat+eger altatásos+fogászat+miskolc altatásos fogászat miskolc CAD/CAM cirkon csapos+fogp%f3tl%e1s dental+fogászat+miskolc dental soft fogászat miskolc dental-soft+fogászat+miskolc dental+soft+kft+miskolc dental soft miskolc árak dental soft miskolc nyitvatartás dental+soft+miskolc+nyitvatart%c3%a1s dental+soft dentál soft miskolc dr ládi renáta fájdalommentes fogászat dentál miskolc fájdalommentes fogászat miskolc fogaszat+miskolc+otp Fogászati hírek fogászat miskolc fogászat fogépítés árak fogfeh%e9r%edt%e9s+miskolc+%e1r foghúzás altatással miskolc fogkorona fogorvos fogtechnikai labor fogtechnika fogtechnikus fogpótlás árak sztk 2012 fogpótlás+árak+sztk+2012 fogpótlás miskolcárak fogpótlás fog lamberger anett Szolgáltatások top+dental+miskolc www.dentalsoft.hu protézis+ára+egerben

Fogászat Miskolc Fogászati partnereink   Fogászat Miskolc Fogászati partnereink

Fogászati partnereink 

 

 

Fogászat Miskolc - KapcsolatKapcsolat


Szíves rendelkezésére állunk hétköznapokon reggel 8-tól este 7 óráig,

Hétvégi nyitva tartás:
Szombat: 09.00 - 15.00-ig.
Vasárnap: 09.00 - 15.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu


Telefon:
(46) 345-816(10 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: dentál soft miskolc, dentÁl soft, dental soft miskolc nyitvatartás, dental soft, dental soft miskolc nyitvatartás, dental soft miskolc nyitvatartás, www.dentalsoft.hu, altatásos fogászat miskolc, dental soft miskolc telefonszama, dental soft miskolc telefonszamHozzászólások Kapcsolat


érdeklődés_bölcsességfog eltávolítás

Tisztelt Doktornő!
2017.10.28-án szombaton  voltam kezelésen, akkor általános felmérésre és fogkőeltávolításra került sor. Akkor szóba került egy későbbi esetleges implantátum beültetés.
A panoráma röntgen felvétel alapján azonban kiderült, hogy a bölcsességfogaim rendellenesen, a fogsorra merőlegesen növekednek, nyomva az előttük álló fogakat. Ezért kaptam javaslatot a bal alsó bölcsesség fog szájsebészeti úton való eltávolítására.
Ha nem értettem rosszul, további konzultációban egyeztünk meg, amihez telefonos elérhetőségemet is megadtam. Lehet, hogy én értettem félre, és az én hibámból, de azóta nem történt az ügyben  előrelépés.
Kérjek új időponot egy személyes egyeztetésre a kérdéssel kapcsolatban?
Tisztelettel:
Nagy Gábor
 
 

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Nagy Gábor - 2018-02-14 13:01:54
Válasz erre a hozzászólásraÉrdeklődés!

 Szép jó napot kívánok szeretnék érdeklődni,hogy a fenti fogamat szeretném megcsináltatni és sajnos csak részletfizetésre tudnám kifizetni mert vannak kiadásaim pluszba,rezsi számlák stb.Ha van valamilyen lehetőség akkor kérem jelezze már előre is köszönöm szépen! További szép napot kívánok Zsolt

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Molnár Zsolt - 2018-02-07 11:49:17
Válasz erre a hozzászólásrafogpótlás

 Tiszelt Doktornő!
Sajnos olyan problámám van, hogy felső fogsoromból már csak 3 ép fogam van, a többi sajnos eltörezedet még egy kenyér evés közben is. valamien megoldást tud e javasolni esetleg ezek pótlását felépítését.
válaszát előre is köszönöm!

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Kóródi Gábor - 2017-05-27 21:19:22
Válasz erre a hozzászólásraFogak rendbe tétele

 Üdvözlöm! 
Olyan problémával fordulok Önökhöz hogy sajnos sokszor eredménytelenül mentem fogorvoshoz mert hányingerem van amikor a számba nyúlnak és hányásfóbiám is van valamint egy rossz élményem egy fogorvosnál. Viszont fáj a fogam és szeretnék erre megoldást találni mert más fogaimat is rendbe szeretném hozatni. Sokat segítene ha egy olyan doktornőhöz tudnék menni aki kedves, megérti, és együtt megoldást találnák a problémára. Tudna valakit ajánlani aki nem vág ki azonnal egy ilyen gonddal a rendelőből? Ha igen akkor telefonon keresni fogom mihamarabbi időpontért. Köszönöm.

(5 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Barta Renáta - 2017-03-01 16:58:40
Válasz erre a hozzászólásraválasz

 Kedves Érdeklődő!elsősorban sajnálom, hogy csak most válaszolok, de   sűrű elfoglaltságaim miatt történt így. Amennyiben nem talált még megoldást húsvéti ünnepek után legyenszíves 06 46 345-816 telefonon keresni.üdvözlettel DR Soltész Nagy Attiláné

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2017-03-31 09:30:41
Válasz erre a hozzászólásraKedves Doktornő!
Rettegek a fogorvosi kezelésektől rossz tapasztalataim miatt.A felső mosolyzónában fémhidas fogpótlásom van,és már mozog .Szeretném kicseréltetni egy komplett felső fix pótlásra.Indőpontot szeretnék kérni ,hogy meglátogassam Önöket.
Köszönettel:Ríz Beáta

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Ríz Beáta - 2017-01-30 12:49:15
Válasz erre a hozzászólásraFogpótlás

 Tisztelt Doktornő!
 
Olyan eset állt elő, hogy egy régebbi súlyemelő edzés során állba ütöttem magam a rúddal, és az alsó és felső fogsorom összekoccanása következtében letört a két metszőfogamból egy darab, de olyan fura módon, hogy szemből semmit nem lehet észrevenni, mert a fogam hátuljából a vastagságából tört le, vékonyabb lett a fogam. Ha a fogam hátuljához nyomom a nyelvem, akkor átlátszik szinte. Ennek a pótlása megoldható lehet Önöknél? Nem szeretném, hogy tovább véknyuljon és letörjön. Ha megoldható lenne, akkor a héten szombatra, vagy jövő héten hétfőre szeretnék időpontot kérni. 
 
Köszönöm
 
Üdvözlettel,
Márton

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Márton Gajdán - 2017-02-14 19:12:38
Válasz erre a hozzászólásraválasz

 Kedves Márton !
Hétfőn a délelőtti órákban 9-10 körül fáradjon be rendelőnkbe és keressen  személyesen meg fogjuk nézni s az elmondása szerint bízom benne, hogy megoldást találunk kérésére.
Üdvözlettel dr Soltész Nagy Attiláné

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy attiláné - 2017-02-18 09:56:57
Válasz erre a hozzászólásraválasz

 Kedves Beáta!
 
Sorait olvasva átérzem félelmét .  Felajánlom, hogy keressen telefonomon  30/ 903 89 55.-ös számon legyen szíves keresni hogy megbeszéljünk személyes találkozást a rendelőnkben. A vizsgálat alapján tudom a lehetőségeket felvázolni mind megoldás mind anyagi vonatkozásban. Várom hívását. Üdvözlettel dr Soltész Nagy Attiláné

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
dr Soltész Nagy Attiláné - 2017-01-30 20:35:51
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Kapcsolat

Kapcsolat, dental soft miskolc telefonszam, dental soft miskolc telefonszama, altatásos fogászat miskolc, www.dentalsoft.hu, dental soft miskolc nyitvatartás, dental soft miskolc nyitvatartás, dental soft, dental soft miskolc nyitvatartás, dentÁl soft, dentál soft miskolc

 

 

Segíthetek?
Örömmel fogadjuk hívását... Kérdezzen Ön is a kollégáinktól, mondja el tüneteit, vagy terveit, kérdezze meg milyen megoldásokat és kezeléseket tudunk ezekre ajánlani....
Miskolc fogászat telefonszáma 06 46 345-816
Tájákozódjon most, hogy fogász, szájsebész, vagy fogtechnikus kollégáink mit, hogyan, milyen módszerekkel és mennyi idő alatt tudnak megvalósítani.
Hétvégén is, hétköznapi áron...
Ha hétköznap nehézkes elszabadulnia a munkahelyről, vagy épp hétvégén történik meg a baj, akkor minket bátran felkereshet szombaton és vasárnap is.
Kamatmentes részletre is...
Fogászati kezeléseinkre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a beavatkozások szerint, egyedi megállapodással, pénzintézettől függetlenül...
Üdülési csekkre és egészségpénztárra is...
Önnek is megéri, ha egészségpénztári kártyáját, vagy üdülési csekkjét használja fel új és gyönyörű mosolyához.
Egyedülálló garanciával...
Fogorvosi klinikánkon nem csak a gyógyítás, hanem a megelőzés és a rendszeres ellenőrző vizsgálatok is nagy hangsúlyt kapnak, éppen ezért a már meglévő pácienseink számára személyre szabott gondozási tervet alakítunk ki.
Kövessen minket itt is...
Jöjjön Ön is és csatlakozzon a Dental-Soft csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...
Fogászat Miskolc Hozzászólások   Fogászat Miskolc Hozzászólások

Hozzászólásokmiskolc dentalsoft
Fogászat Miskolc Új képek   Fogászat Miskolc Új képek

Új képekFogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?   Fogászat Miskolc Honnan érdemes hozzánk jönni?

Honnan érdemes hozzánk jönni? 

Fogászat Miskolc:
Nyitva tartás:
Hétköznap: 08.00 - 19.00-ig.
Szombat: 09.00 - 15.00-ig.
Vasárnap: 09.00 - 15.00-ig.

Címünk:
3530 Miskolc, Hunyadi u. 14.

E-mail cím:
eszter@dentalsoft.hu

Telefon:
(46) 345-816
Szolgáltatásaink:
Fogorvos Miskolcon fogak eltávolítása, foghúzások fogszabályozás fogszabályzás implantátum, fogpótlás fogmegtartó kezelések fogászati orál kamera, kombinált fogpótlás ragasztott koronák hidak fogcsikorgatás szájhigiene fogékszer nyelv piercing fogfehérítés, altatásos fogászat fogfehérítés árak fogfehérítés árak Miskolc fogszabályozás árak miskolc esztétikai fogászat miskolc, foghúzás ára fogékszer felhelyezés, fogépítés miskolci fogorvosok gennyes fog, foghúzás altatásban árak magánfogorvos miskolc fogszabályzó árak teljes fogpótlás,
Kövessen minket itt is:
Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Kapcsolat - Fogászat Miskolc